🟡چیدن گلهای زعفران🟡
زمان چیدن گلها با توجه به وضعیت و شرایط جویی منطقه تعیین میشود.گلدهی زمینهای زعفران معمولا ۱۵ تا ۲۵ روز است و ماکزیمم گلدهی در روزهای هفتم تا دهم است.کلاله زعفران باد در سریعترین زمان ممکن پس از زرد شدن رنگ پرچم جدا شود.
🟡جدا کردن کلاله🟡
مدت زمات انتقال گلها و جداسازی کلالهها باید کوتاه باشد و طولانی نشود، زیرا گلها به سرعت در معرض فساد قرار میگیرند.
🟡خشک کردن زعفران🟡
خشک کردن کلاله زعفران و نحوهی خشک کردن آن تاثیر بسیار زیادی بر کیفیت و قیمت زعفران میگذارد.بهتر است که از سیستمهای تونلی خشک کننده و نقالهای و تحت خلاء به این منظور استفاده شود.