بهزی

جست و جو در بهزی...

تجهیزات ضروری در آشپزخانه صنعتی

زمان مطالعه 1 دقیقه

تجهیزات ضروری در آشپزخانه صنعتی
داشتن تجهیزات درجه یک برای هر کسب‌وکار خدمات غذایی که به دنبال به حداکثر رساندن بهره‌وری و پایین نگه داشتن هزینه‌های خود در آینده هستند بسیار ضروری است همین دلیل بهتر است که باید پیش از تهیه تجهیزات آشپزخانه زمانی را به جهت تحقیق در مورد بهترین خرید تجهیزات صرف کنید تا در نهایت بتوانید رضایت مشتریان و پیشرفت تجارت خود را فراهم سازید. در این بخش تجهیزات ضروری که تقریبا در هر آشپزخانه صنعتی باید وجود داشته باشد را معرفی می‌کنیم: 1-گاز و ماهی‌تابه بیشتر غذاها بر روی گازهایی که به صورت برقی و یا دارای چندین شعله هستند درون ماهی‌تابه و یا قابلمه‌ها آماده می‌شوند. گازها معمولا دارای چندین شعله کافی هستند و به منظور تهیه چندین وعده غذایی به طور همزمان استفاده می‌شوند 2- اجاق گازهای صنعتی اجاق گاز یکی از پرکاربردترین وسایل در آشپزخانه‌های صنعتی بوده و به همین دلیل تصمیم نهایی برای انتخاب یک گاز مناسب بسیار مهم است. اجاق‌های صنعتی مرکز فعالیت یک کسب‌وکار هستند و در اکثر رستوران‌ها این اجاق‌ها در یک بخش مرکزی قرار دارند. بسته به نیاز یک رستوران ممکن است یک کسب‌وکار به یک اجاق همرفت، اجاق پیتزا، اجاق جوجه‌گردان و غیره نیاز داشته باشد. 3- سرخ‌کن‌های عمیق صنعتی در صورتی که اقلام منوی رستوران شما شامل سیب زمینی سرخ کرده، دونات، چوب موزارلا یا چورو باشد، بنابراین آشپزخانه شما بدون یک سرخ‌کن صنعتی که کارایی بالایی داشته باشد نمی‌تواند کار کند. 4- یخچال‌های صنعتی و دستگاه یخ‌ساز یخچال مایه حیات یک کسب‌وکار بوده و بدون ذخیره‌سازی مناسب مواد اولیه غذاها، استفاده از سایر تجهیزات رستوران مهم نیست! بهره‌مندی از انواع یخچال‌‌های کوچک زیر پیشخوان یا یخچال‌های صنعتی بزرگ متناسب با اندازه کسب‌وکار و نیاز تجاری مورد استفاده قرار می‌گیرند. دستگاه‌های یخ‌ساز نیز برای آن دسته از خدمات غذایی که درون آن نوشیدنی‌های سرد همچون مارگاریتا و اسموتی‌ها سرو می‌شود امری ضروری است. 5- ورک استیشن صنعتی یا ایستگاه‌های کاری در صورتی که فضای کافی و پرسنلی کامل در یک رستوران وجود داشته باشد که به طور هماهنگ برای تهیه غذاهای ویژه یا سرو غذاهای اصلی با یکدیگر کار می‌کنند، به فضای زیادی بر روی میز نیاز خواهید داشت تا منطقه کاری مناسب برای سرآشپزها فراهم شود. 6- قفسه بندی برای ذخیره‌سازی مواد غذایی خشک و معمولی، هر آشپزخانه باید دارای قفسه‌های کافی باشد تا به خوبی مواد غذایی خشک را درون خود جای دهد. می‌توان با استفاده از گزینه‌های آسان به جهت نصب این قفسه‌ها، تجهیزات رستوران صنعتی را به صورت مرتب و منظم نگه داشت. در حال حاضر قفسه‌های چرخ‌دار نیز وجود دارند که می‌توان در صورت جابه‌جایی در کوتاه‌ترین زمان از آنها استفاده کرد 7- ست چاقو یکی از جمله مهم‌ترین ابزار یک سرآشپز، مجموعه کارد او خواهد بود که به جهت برش دادن و تکه تکه کردن اجزای هر غذای خوش طعم از آنها استفاده می‌شود. در حال حاضر درون ست چاقو انواع چاقوها به جهت استخوان‌گیری، فیله‌کردن و غیره وجود دارد. 8- وسایل آشپزی لازم است پیش از شروع کار فهرستی از ظروف حرفه‌ای که به جهت پخت غذاها مورد نیاز بوده را بر اساس غذاهایی که سرو می‌کنید تهیه سازید. یک آشپزخانه صنعتی به ابزارهای دستی اولیه و پیشرفته همچون برس، ملاقه، پیتزا بر، کفگیر، انبر و غیره نیاز دارد. 9-لباس آشپز داشتن لباس‌هایی خاص برای سرآشپزها منجر به ارتقای یک آشپزخانه صنعتی می‌شود و انتظارات حرفه‌ای را ایجاد می‌کند. کارکنان آشپزخانه صنعتی با لباس‌های فرم همچون پیش‌بند، کت، شلوار، کفش و کلاه سرآشپز علاوه بر زیبایی و هماهنگی با محیط منجر به نظم یک تجارت نیز می‌شوند. البته یادتان باشد که بر روی تجهیزات ایمنی مناسب همچون دستکش‌های فر، عینک‌های محافظ و غیره نیز سرمایه گذاری کنید.
شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.