بهزی

جست‌وجو

تولید و فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی و رستورانی پویا صنعت در یزد

تولید و فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی و رستورانی پویا صنعت در یزد

تهران

شماره تماس

شبکه اجتماعی

آدرس

ساعات کاری

نکاتی برای خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی

نکاتی برای خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی

تجهیزات رستوران در بالا بردن کیفیت کاری رستوران نقش دارند و برای شروع فعالیت ضروری هستند. بدیهی است کیفیت تجهیزات رستوران نیز تعیین کننده موفقیت رستوران و انجام صحیح امور است. صرف بودجه برای خرید تجهیزات رستوران به منزله سرمایه گذاری زودبازده در امر رستوران داری است. هرگز بدون داشتن تجهیزات کافی حرفه خطیر رستوران داری را شروع نکنید و سرمایه خود را در معرض خطر قرار ندهید. اداره رستوران یک مسئولیت چندگانه است. با خرید تجهیزات مناسب می توان فرایند پخت و پز و سرویس دهی را در مسیر صحیح قرار داد. به طور کلی نمی توان یک الگوی کامل و فراگیر را برای همه رستوران ها در نظر گرفت. آشنایی با تجهیزات اولیه رستوران موجب انتخاب صحیح و خرید هوشمندانه تری خواهد شد. موارد گفته شده خود شامل طیف گسترده ای از لوازم و ابزارهای ضروری هستند که در پیشبرد اهداف رستوران و کارایی مطلوب آن نقش مثبت دارند. برای مثال به چند نمونه از تجهیزات ضروری رستوران اشاره می شود. تجهیزات پخت غذا رستوران اجاق گاز رومیزی صنعتی، اجاق گاز صنعتی گرمکن دار، اجاق گاز پلوپز زمینی، دم کن برنج، پاتیل خیساندن برنج، دستگاه سرخ کن سیب زمینی، کباب پز، تابه گردان، کباب پز تابشی صنعتی، گریل و …. تجهیزات برودتی رستوران وجود گرمخانه و سردخانه های مخصوص در رستوران بسیار ضروری است تجهیزات حرارتی و برودتی مهم ترین نقش را در نگهداری مواد غذایی و حفظ سلامت مواد اولیه دارند. فریزر، یخچال صنعتی، گرمخانه غذا و گرمخانه ویترین دار شیشه ای برخی از تجهیزات رستوران هستند که حتما باید در هر رستورانی وجود داشته باشند. تجهیزات نظافتی و شستشوی رستوران وان شستشوی استیل، کابینت دیواری، کابینت آب‌چکان، سینک ظرفشویی صنعتی، ترولی آب چکان، ماشین ظرفشویی صنعتی و دیگر تجهیزات مشابه، در هر رستوران فعالی وجود دارند. علاوه بر آن تجهیزات تمیز کننده و نظافتی برای شستشوی کف و آشپزخانه نیز می بایست از بهترین لوازم انتخاب شوند برای خرید تجهیزات آشپزخانه اصلی و اولیه رستوران، ابتدا خط مشی کاری خود را مشخص کنید. منوی رستوران شامل چه نوع غذاهایی است؟ حجم خروجی در هر روز چقدر است؟ تصویر کلی از خط تولید و راه اندازی رستوران را مشخص کنید تا با تدبیر بهتری بتوانید تجهیزات ضروری و مناسب را خریداری کنید. خرید تجهیزات رستوران بسیار پر هزینه است و بخش بزرگی از سرمایه اولیه را به خود اختصاص می دهد لذا ضروری است که گام های حساب شده بر داشته و تجهیزات ضروری را انتخاب کنید.

تجهیزات ضروری در آشپزخانه صنعتی

تجهیزات ضروری در آشپزخانه صنعتی

داشتن تجهیزات درجه یک برای هر کسب‌وکار خدمات غذایی که به دنبال به حداکثر رساندن بهره‌وری و پایین نگه داشتن هزینه‌های خود در آینده هستند بسیار ضروری است همین دلیل بهتر است که باید پیش از تهیه تجهیزات آشپزخانه زمانی را به جهت تحقیق در مورد بهترین خرید تجهیزات صرف کنید تا در نهایت بتوانید رضایت مشتریان و پیشرفت تجارت خود را فراهم سازید. در این بخش تجهیزات ضروری که تقریبا در هر آشپزخانه صنعتی باید وجود داشته باشد را معرفی می‌کنیم: 1-گاز و ماهی‌تابه بیشتر غذاها بر روی گازهایی که به صورت برقی و یا دارای چندین شعله هستند درون ماهی‌تابه و یا قابلمه‌ها آماده می‌شوند. گازها معمولا دارای چندین شعله کافی هستند و به منظور تهیه چندین وعده غذایی به طور همزمان استفاده می‌شوند 2- اجاق گازهای صنعتی اجاق گاز یکی از پرکاربردترین وسایل در آشپزخانه‌های صنعتی بوده و به همین دلیل تصمیم نهایی برای انتخاب یک گاز مناسب بسیار مهم است. اجاق‌های صنعتی مرکز فعالیت یک کسب‌وکار هستند و در اکثر رستوران‌ها این اجاق‌ها در یک بخش مرکزی قرار دارند. بسته به نیاز یک رستوران ممکن است یک کسب‌وکار به یک اجاق همرفت، اجاق پیتزا، اجاق جوجه‌گردان و غیره نیاز داشته باشد. 3- سرخ‌کن‌های عمیق صنعتی در صورتی که اقلام منوی رستوران شما شامل سیب زمینی سرخ کرده، دونات، چوب موزارلا یا چورو باشد، بنابراین آشپزخانه شما بدون یک سرخ‌کن صنعتی که کارایی بالایی داشته باشد نمی‌تواند کار کند. 4- یخچال‌های صنعتی و دستگاه یخ‌ساز یخچال مایه حیات یک کسب‌وکار بوده و بدون ذخیره‌سازی مناسب مواد اولیه غذاها، استفاده از سایر تجهیزات رستوران مهم نیست! بهره‌مندی از انواع یخچال‌‌های کوچک زیر پیشخوان یا یخچال‌های صنعتی بزرگ متناسب با اندازه کسب‌وکار و نیاز تجاری مورد استفاده قرار می‌گیرند. دستگاه‌های یخ‌ساز نیز برای آن دسته از خدمات غذایی که درون آن نوشیدنی‌های سرد همچون مارگاریتا و اسموتی‌ها سرو می‌شود امری ضروری است. 5- ورک استیشن صنعتی یا ایستگاه‌های کاری در صورتی که فضای کافی و پرسنلی کامل در یک رستوران وجود داشته باشد که به طور هماهنگ برای تهیه غذاهای ویژه یا سرو غذاهای اصلی با یکدیگر کار می‌کنند، به فضای زیادی بر روی میز نیاز خواهید داشت تا منطقه کاری مناسب برای سرآشپزها فراهم شود. 6- قفسه بندی برای ذخیره‌سازی مواد غذایی خشک و معمولی، هر آشپزخانه باید دارای قفسه‌های کافی باشد تا به خوبی مواد غذایی خشک را درون خود جای دهد. می‌توان با استفاده از گزینه‌های آسان به جهت نصب این قفسه‌ها، تجهیزات رستوران صنعتی را به صورت مرتب و منظم نگه داشت. در حال حاضر قفسه‌های چرخ‌دار نیز وجود دارند که می‌توان در صورت جابه‌جایی در کوتاه‌ترین زمان از آنها استفاده کرد 7- ست چاقو یکی از جمله مهم‌ترین ابزار یک سرآشپز، مجموعه کارد او خواهد بود که به جهت برش دادن و تکه تکه کردن اجزای هر غذای خوش طعم از آنها استفاده می‌شود. در حال حاضر درون ست چاقو انواع چاقوها به جهت استخوان‌گیری، فیله‌کردن و غیره وجود دارد. 8- وسایل آشپزی لازم است پیش از شروع کار فهرستی از ظروف حرفه‌ای که به جهت پخت غذاها مورد نیاز بوده را بر اساس غذاهایی که سرو می‌کنید تهیه سازید. یک آشپزخانه صنعتی به ابزارهای دستی اولیه و پیشرفته همچون برس، ملاقه، پیتزا بر، کفگیر، انبر و غیره نیاز دارد. 9-لباس آشپز داشتن لباس‌هایی خاص برای سرآشپزها منجر به ارتقای یک آشپزخانه صنعتی می‌شود و انتظارات حرفه‌ای را ایجاد می‌کند. کارکنان آشپزخانه صنعتی با لباس‌های فرم همچون پیش‌بند، کت، شلوار، کفش و کلاه سرآشپز علاوه بر زیبایی و هماهنگی با محیط منجر به نظم یک تجارت نیز می‌شوند. البته یادتان باشد که بر روی تجهیزات ایمنی مناسب همچون دستکش‌های فر، عینک‌های محافظ و غیره نیز سرمایه گذاری کنید.

آشنایی با تجهیزات آشپزخانه صنعتی:

آشنایی با تجهیزات آشپزخانه صنعتی:

بخش مربوط به آماده سازی غذا: به تمامی تجهیزات و وسایلی که برای آماده سازی مواد اولیه غذاها (بریدن، خرد کردن، پوست کردن، اسلایس کردن و …) به کار می‌رود، تجهیزات آماده سازی غذا می‌گویند. تجهیزات آماده سازی غذا را می‌توان با توجه به کاربردشان تقسیم‌بندی کرد. مواد پروتئینی، سبزیجات و پنیر، پاستا و غذاسازها از موارد هستند که برای آماده سازی، نیازمند تجهیزات خاص خود هستند بخش مربوط به آشپزی و طبخ غذا: در این بخش مهم ترین تجهیزات آشپزخانه صنعتی وجود دارند که این تجهیزات، عبارتند از اجاق گازها، فرها و وسایل مربوط به پخت و طبخ غذاهای مختلف. بنابراین طراحی این قسمت باید به گونه ای صورت گیرد که برای هر یک از وسایل و ابزارهای لازم محلی مناسب از قبل انتخاب شده و در زمان استفاده آشپز مشکلی ایجاد نشود. نحوه ی قرار گرفتن دستگاه ها در این قسمت نیز اهمیت بسیار زیادی دارد و طبیعتا لازم است در مکان هایی قرار گیرند که خطر آفرین نباشد، به دستگاه ها به ویژه تجهیزات برقی آشپزخانه صنعتی آسیبی نرسد و رفت و آمد و فعالیت برای پرسنل و سرآشپز به راحتی انجام شود. بخش شستشوی ظروف: اگر شما صاحب یک رستوران نسبتا شلوغ باشید، بدون شک این قسمت برایتان اهمیت زیادی پیدا خواهد کرد زیرا وسایلی که برای سرو غذاها استفاده می کنید باید شسته شده و مجدد از آن ها استفاده شود. علاوه بر این نیاز است که برخی از وسایل کاربردی موجود در آشپزخانه صنعتی نیز شسته شده و در اختیار پرسنل قرار گیرد. محل قرار گرفتن یخچال ها و مواد غذایی: مواد غذایی مصرفی برای تهیه ی غذا های مختلف باید در مکانی مناسب انبار و نگهداری شوند. این مکان با توجه به نوع ماده ی غذایی باید دارای شرایط دمایی به خصوصی باشد تا از فاسد شدن مواد غذایی جلوگیری کند، البته برای اینکه طعم و کیفیت غذاهای شما مناسب تر باشند، بهتر است که مواد غذایی مصرفی را به صورت روزانه تهیه فرمایید. جدای از این مسئله تمامی یخچال ها و فریزر های موجود در آشپزخانه صنعتی باید در فضایی مناسب و به گونه ای قرار گیرند که در کنار وسایل و تجهیزات تولید کننده ی گرما و حرارت نباشند. قسمت مربوط به تهیه مواد اولیه غذاها: در این قسمت ابزار های مربوط به خرد کردن، تمیز کردن و آماده سازی مواد غذایی برای طبخ غذاهای مختلف وجود دارند. توجه داشته باشید که طراحی این قسمت نیز از اهمیت بالایی برخوردار است؛ پس به عنوان یک مدیر حرفه ای از آن غافل نشوید. بخش مربوط به سفارش گیری و سرویس دهی به مشتریان: پس از طبخ غذا ها و دیزاین آن ها در آشپزخانه صنعتی باید از طریق مکانی که در رستوران یا فست فود ها به آن بخش سفارش گیری و سرویس دهی گفته می شود، غذای مورد نظر به مشتری تحویل داده شود. در این قسمت نیز رعایت نظافت و نظم بسیار مهم می باشد؛ زیرا می تواند مورد توجه مخاطبان و مشتریان واقع گردد.

تجهیزات آشپزخانه صنعتی چیست

تجهیزات آشپزخانه صنعتی چیست

در زبان انگلیسی به آشپزخانه صنعتی، Commercial Kitchen گفته می شود این عبارت انگلیسی به معنای آشپزخانه تجاری است. آشپزخانه تجاری بر خلاف آشپزخانه های خانگی به خاطر اهداف تجاری و کسب درآمد، راه اندازی می شود و وقتی صحبت از تجهیزات آشپزخانه صنعتی می شود عبارت Industrial Kitchen جایگزین می شود که در واقع تجهیزاتی قوی در زمینه آماده سازی، پخت، نگهداری و شستشو با ظرفیتی بسیار بالا هستند. در آشپزخانه صنعتی با توجه به میزان خروجی و ظرفیت بالا، آنچه که بسیار مهم است سرعت عمل و کاهش زمان آماده سازی و پخت غذا است. بر خلاف آشپزخانه ی خانگی که برای تعداد محدودی که همان اعضای خانواده هستند باید غذا آماده شود در یک آشپزخانه صنعتی باید برای سلایق مختلف و درنهایت دقت و کیفیت، غذاهایی با عطر و طعم عالی و چیدمانی مشتری پسند طبخ شود.

تجهیزات آشپزخانه صنعتی پویا صنعت با تنوع بالا، کیفیت مثال زدنی و توان رقابت با محصولات خارجی، نیازهای هر آشپزخانه صنعتی در بخش های آماده سازی، پخت و سرو غذا، تجهیزات کافی شاپ، فست فود، برودتی و شستشو را در سراسر ایران تامین می کند.
شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.