قدمت کشت برنج عنبربو در خوزستان به ده سال پیش برمیگردد. این برنج همانطور که از اسمش پیداست عطر و بوی خوبی دارد، اما برنج دانهبلندی نیست و هنگام پخت هم زیاد قد نمیکشد. این برنج یکی از برنجهای خوشپخت است و مطمئن باشید یک بار امتحان کردنش، شما را مشتری دائمی میکند. این برنج بینهایت خوشطعم است و تفاوت طعم آن با برنجهای دیگر کاملا محسوس است. یکی از خواص برنج عنبربو این است که بسیار سبک است و معده را سنگین نمیکند. مثل تمام برنجهای دیگر، میتوانید این برنج را به صورت کته و یا آبکشی بپزید و مصرف کنید.
برنج عنبربو یک برنج قد کوتاه و چاق است، اما عطر و بوی آن تمام خانه را پر میکند. قیمت برنج عنبربو در مقایسه با اکثر برنجهای ایرانی و خارجی مناسبتر است و اقشار کمدرآمد هم میتوانند از آن استفاده کنند. یکی دیگر از خواص برنج عنبربو که آن را به یک محصول با ارزش تبدیل میکند، ارگانیک و طبیعی بودن آن است. این برنج در شالیزارهایی کشت میشود که هیچ سم یا ماده شیمیایی به خاک آن اضافه نمیشود و به همین دلیل کاملا سالم است و مصرف آن هیچ ضرری ندارد.
خواص برنج عنبربو و برتری آن در مقایسه با برنجهای دیگر برنج عنبربو برنجی با طبع گرم است و مثل برنجهای شمال طبع سرد ندارد و برای کسانی که طبعشان سرد است مشکلی ایجاد نمیکند. تمام مراحل شالیکوبی و سورتینگ این برنج با دستگاههای مدرن و تمام اتوماتیک انجام میشود و به همین دلیل در مقایسه با دیگر برنجهای ایرانی کمترین میزان دانه شکسته را دارد. دانههای ضعیف و ناقص که ممکن است در فرآیند پخت له شوند، در فرآیند سورتینگ و با دستگاههای لیزری شناسایی و جدا میشوند و به همین دلیل تمام دانههای سالم و خوشپخت باقی میمانند و به دست مشتری میرسند.