بهزی

آشنایی با خواص میوه های خشک

زمان مطالعه 1 دقیقه

آشنایی با خواص میوه های خشک

خواص خربزه خشک

این محصول باداشتن خاصیتو مدر بودن دربیماریهای سنگ کلیهو مثانه بی نهایت مفید است وباعث سم زدایی در بدن میشود

خواص سماق

سماق خشک موجب کاهش تب میشود برای ارتروز ومشکلات تنفسی مانند برونشیا وسرنا خوردگی وانفولانزا معجزه میکند

خواص گوجه فرنگی خشک

گوجه فرنگی خشک خاصیت اشتها اوری دارد تقویت کننده قلب است وتسکین دهنده اعصاب ودردرمان روماتیسم مفصلی بکار میرود.

خواص انجیرسیاه خشک

انجیر سیاه تقویت کننده قوای جسمی در مان کننده یبوست سرفه وآسم رفع حرارت بدن وتشنگی ودرمان آرتروز استفاده میشود

خواص شابلون خشک

شابلون خشک شده فشار خون را متعادل کرده ولی بهتر است که در دوز پایین وکم استفاده شود در مان فشار خون بالا به هضم غذا کمک میکند وقند خون رو کنترول میکند

خواص کیوی خشک

دارای مقدار بسیاری زیادی اسید فولیک وویتامین cاست خوردن این میوه خشک در مان سرماخوردگی است

خواص پرتقال خونی خشک

تمام خواص میوه پرتقال را دارا میباشد مصرف این میوه به بهبود عملکرد قلب وگشاد شدن رگ های خونی کمک میکند

خواص لبوی خشک

منبع غنی از فولات ومنگنز وتیامین وریبوفلاوین و یتامین B6 فسفر پتاسین وروی ومس است وبرای بدن ضروری هستند

خواص سیب زرد

سیب زرد منبع انتی اکسیدان ودر به تعویق انداختن پیری توان بدن را در برابر سرطان بالا میبرد خاصیت ضد التهابی وضد سرطانی دارد

خواص خلال گوجه فرنگی

منبع غنی ویتامین ث وآ میباشد ازسیستم ایمنی بدن محافظت میکند موجب سلامت چشم وپوست هم میشود

خواص گلابی خشک شده

گلابی خشک ترشحات معده رو تقویت میکند وهمچنین ابتلاع به یبوست وایهال را کاهش میدهد کلسترول خون را کم میکند ودفع سموم میکند وتقویت کننده سیستم ایمنی بدن است

خواص موز خشک

موز خشک در بهبود هضم غذا واز انجایی که موز خشک حاوی فیبر میباشد مصرف این میوه خشک به صورت روزانه فیبر مورد نیاز بدن رو تامین میکند

خواص البالو خشک

البالوی خشک دارای کربوهیدرات وفیبر قابل توجهی است که باعث کاهش اشتها وجلوگیری از پر خوری میشود.وهمچنین با افزایش چربی سوزی بدن به لاغری وکاهش وزن کمک میکند

خواص خرمالوی خشک

خرمالوی خشک تاثیر زیادی در حفظ وسلامت قلب وافزایش گردش خون دارد وکمک به بهبود عملکرد قلب دارد کلسترول خون رو کاهش میدهد
شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.