بهزی

آشنایی با میوه های خشک و تاریخچه آن

زمان مطالعه 1 دقیقه

آشنایی با میوه های خشک و تاریخچه آن

تاریخچه میوه خشک

استفاده از میوه خشک پیشینه بسیار قدیمی‌ دارد و به هزاره چهارم قبل از میلاد برمی‌گردد. اولین راه‌حل انسان‌های پیشین برای نگهداری میوه‌ها، خشک کردن آن بوده است. میوه‌هایی مانند انگور و خرما بعد از رسیدن بر روز زمین می‌افتادند سپس بر اثر تابش نور خورشید خشک می‌شدند؛ به مرور زمان مردمین ساکن آنجا دریافتند که میوه خشک نیز قابلیت خوراکی دارد. در قدیمی‌ترین دست نوشته‌ها دستورالعملی که برای خشک کردن نوشته شده، در بین‌النهرین کشف شده که قدمت آن به ۱۷۰۰ سال قبل از میلاد بازمی‌گردد. در اسبلهای خاک رس که به زبان مردم بابل است، شواهدی از یک رژیم وابسته به دانه‌ها، سبزیجات و میوه‌های خشک شده پیدا شده در تمدن‌های قدیمی ‌و اولیه، از کشمش و خرما به عنوان شیرین‌کننده مواد مختلف استفاده می‌شده است

چه میوه هایی را می توان خشک کرد؟

درصد بالایی از میوه ها قابلیت خشک شدن را دارند اما معروف ترین میوه های خشک شده عبارتند از: کشمش، مویز، توت سفید، انجیر، هلو، آلو، زردآلو، شلیل، سیب، به، انبه و غیره می باشند.

کالری میوه خشک چقدر است؟

کالری میوه‌های خشک شده در اغلب موارد، بسیار بیشتر از میوه‌های تازه است و به طور میانگین در هر ۱۰۰ گرم میوه خشک شده، ۲۶۴ کالری انرژی وجود دارد. در جدول پایین میزان کالری دریافتی از برخی میوه های خشک را برای شما تهیه کرده ایم تا به کمک آن بتوانید بر میزان کالری دریافتی خود تمرکز بیشتری داشته باشید.

نام میوه کالری دریافتی
گلابی ۲۴ کالری
سیب ۲۲ کالری
موز ۵۳ کالری
کیوی ۳۸ کالری
نارنگی ۳۵ کالری
هلو ۲۲ کالری
آلو ۲۲ کالری
زردآلو ۲۲ کالری

شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.