☕️ تفاوت چای سبز و چای سیاه چیست ؟
تفاوت چای سبز و چای سیاه در نحوه فرآوری آنهاست و گرنه، از لحاظ منشاء هر دو دقیقاً از گیاه چای به دست میآیند (نام علمی این گیاه، کامیا ساینِن سیس است).
یکی از بخش های فرایند تولید چای اکسیداسیون است.
با استفاده از اکسیداسیون، برگ چای اکسیژن جذب میکند و خشک میشود.
اگر اکسیداسیون بسیار کم انجام شود، چای سبز میماند و اگر اکسیداسیون کامل انجام شود، چای سیاه به دست خواهد آمد.
اکسیداسیون، آنتی اکسیدان چای را کاهش میدهد و در عوض، میزان کافئین آن را افزایش میدهد.
همچنین در چای سیاه در مقایسه با چای سبز، مواد افزودنی بیشتری وجود دارد.
☕️ تفاوت طعم چای سبز و چای سیاه ☕️
به علت اکسیداسیون بیشتر در چای سیاه، چای سیاه طعم تلخ تر و سنگینتری دارد و طعم چای سبز ملایم تر است.
☕️ تفاوت ترکیب شیمیایی چای سبز و چای سیاه ☕️
⏺ در ترکیب چای سیاه، تانن بیشتری وجود دارد (تانَن = Tannin)
⏺ کافئین در چای سیاه بیشتر از چای سبز است.
⏺ عطر چای سیاه بیشتر از چای سبز است.
⏺ آنتی اکسیدان ها در چای سبز بیشتر از چای سیاه و در چای سفید بیشتر از چای سبز هستند.