بهزی

جست‌وجو

چای سیاهمزگی در گیلان

چای سیاهمزگی در گیلان

شفت

شماره تماس

شبکه اجتماعی

آدرس

ساعات کاری

فواید انواع چای

فواید انواع چای

اعتقاد بر این است که ترکیب قدرتمند چای سبز که از مواد مغذی، آنتی اکسیدان ها و مواد معدنی تشکیل شده است به موارد زیر کمک می کند: 🔸 سم زدایی ؛ یک مطالعه در سال ۲۰۱۵ نشان داد که آنتی اکسیدان های موجود در چای سبز به مبارزه با رادیکال های آزاد در بدن کمک می کند. مقادیر زیاد پلی‌فنل‌های چای سبز نقش مستقیمی در عملکرد کبد که ارگان اصلی سم‌زدایی از بدن است، دارد. 🔸 کاهش وزن ؛ ترکیبات آنتی اکسیدانی و کاتچین موجود در چای سبز باعث آزاد شدن چربی از سلول های چربی می شود و از چربی سوزی در کبد حمایت می کند. کاتچین (Catechins) متعلق به گروه پلی فنل ها و آکسی توسین ها است. 🔸 خواص ضد سرطان ؛ مطالعات نشان می دهند که چای سبز با کمک آنتی اکسیدان ها و کاتچین هایی که به مبارزه با رادیکال های آزاد کمک می کند، دارای خواص ضدسرطانی است.

معرفی ۶ چای معروف و محبوب در دنیا

معرفی ۶ چای معروف و محبوب در دنیا

یکی از محبوب ترین چای های دنیا یعنی چای ارل گری انگلیسی را معرفی کنیم. برخی تصور می کنند چای ارل گرل به نوع خاصی از برگ چای اشاره دارد که در کشور انگلستان کشت و صادر می شود اما در حقیقت چای ارل گری همان چای سیاه است که با روغن ترنج یا برگاموت ترکیب شده و با افزودن آب لیمو سرو می شود. جالب است که خود مردم انگلستان نیز در نوع تهیه این چای لذیذ نیز با یک دیگر اختلاف دارند، بیشتر افراد معتقدند که در ابتدا باید طبق شیوه متداول آب را بجوشانیم و چای خشک را به آن بیفزاییم و صبر کنیم تا چای خوب دم بکشد و در نهایت چای را با موادی مانند لیمو و عسل سرو کنیم. یکی از موادی که در سرو چایی انگلیسی استفاده می شود اضافه کردن شیر به چای است که در فرهنگ ما چندان محبوبیت ندارد. فرهنگ سرو چای در انگلیس به قدری مهم بوده است که هنوزهم با گذشت زمان این آداب را حفظ کرده اند و بیشتر خانواده های انگلیسی هر روز مهمانی چای عصرانه را با نزدیکان خود برگذار می کنند.

5 خاصیت عجیب چای سیاه

5 خاصیت عجیب چای سیاه

چای سیاه حاوی ترکیبی به نام تانین است که جلوی خونریزی زخم ھای و بریدگی ھای باز رو می‌گیرد.

تفاوت چای سبز و چای سیاه

تفاوت چای سبز و چای سیاه

تفاوت چای سبز و چای سیاه در نحوه فرآوری آنهاست و گرنه، از لحاظ منشاء هر دو دقیقاً از گیاه چای به دست می‌آیند (نام علمی این گیاه، کامیا ساینِن سیس است). یکی از بخش های فرایند تولید چای اکسیداسیون است. با استفاده از اکسیداسیون، برگ چای اکسیژن جذب می‌کند و خشک می‌شود. اگر اکسیداسیون بسیار کم انجام شود، چای سبز می‌ماند و اگر اکسیداسیون کامل انجام شود، چای سیاه به دست خواهد آمد. اکسیداسیون، آنتی اکسیدان چای را کاهش می‌دهد و در عوض، میزان کافئین آن را افزایش می‌دهد. همچنین در چای سیاه در مقایسه با چای سبز، مواد افزودنی بیشتری وجود دارد.

شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.