بهزی

جست‌وجو

توزیع سم کود بذر و ادوات کشاورزی خانواده صدیقی در رضوانشهر گیلان

توزیع سم کود بذر و ادوات کشاورزی خانواده صدیقی در رضوانشهر گیلان

رضوانشهر

شماره تماس

شبکه اجتماعی

آدرس

ساعات کاری

ادوات کشاورزی چیست؟

ادوات کشاورزی چیست؟

به تمامی دستگاه‌هایی که در کشاورزی مکانیزه یا پیشرفته برای برخورداری از مزایایی مانند کاهش زمان و هزینه استفاده می‌شود، تجهیزات یا همان ادوات کشاورزی می‌گویند. استفاده از این نوع تجهیزات برای هر کشاورزی ضروری است چرا که مزایای بسیار زیادی را به همراه دارد.محققان و متخصصان برای مکانیزه کردن مراحل مختلف کشاورزی انواع مختلفی از تجهیزات و ادوات کشاورزی را طراحی و تولید کرده‌اند تا کشاورزان بتوانند با استفاده از آن‌ها، فرایندهای مختلف کسب و کار خودشان را به صورت اتوماتیک یا مکانیزه انجام دهند.توجه داشته باشید که ماشین آلات کشاورزی با ابزار کشاورزی و ادوات آن تفاوت دارد. تجهیزات و ادوات کشاورزی دستگاه‌هایی هستند که یا به صورت دستی استفاده می‌شوند یا به ماشین آلات مختلف کشاورزی برای کاربردهای مختلف متصل می‌شوند.

همه چیز در مورد بذر گیاهان

همه چیز در مورد بذر گیاهان

بذر یا تخم یا دانه به بخشی از گیاهان که برای تکثیر مورداستفاده قرار می‌گیرد گفته می‌شود. درواقع بذر یک گیاه زنده می‌باشد که هنوز رشد نکرده است و درصورتی‌که شرایط لازم فراهم شود شروع به رشد خواهد کرد. قسمت‌های مختلف بذر را می‌توان در سه دسته کلی و عمومی قرارداد:

معرفی انواع سموم ارگانیک

معرفی انواع سموم ارگانیک

سم تنداکسیر تند اکسیر یک کنه کش و حشره‌کش تماسی است به این مفهوم که باید روی آفات اسپری شود تا آفات توسط آن خیس شده و سم به آن‌ها آغشته شود. پایه این سم عصاره روغنی فلفل قرمز است که یک محلول تند و غیرقابل تحمل را برای حشرات موذی است. اسپری کردن آن باعث مشکل تنفسی آفت و خفگی آن می‌شود و تأثیر آن بعد از مرگ آفت بر روی گیاه و محصولات از بین خواهد رفت و اثر سوئی بر محصول و گیاه باقی نمی‌گذارد. در معرفی سموم ارگانیک مثل تنداکسیر اضافه می‌کنیم که برای طیف وسیعی از آفات مثل شپشک‌ها، تریپس‌ها، لارو شب پره‌ها، کنه‌ها، مینوزها و … کاربرد دارد. با توجه به ارگانیک بودن برای گیاهان خوراکی نظیر صیفی جات، سبزیجات، گیاهان دارویی بسیار مناسب است و برای پستانداران و سایر حیوانات نیز مشکلی ایجاد نمی‌کند. سم پالیزین پالیزین جز سموم ارگانیکی است که طی چند سال گذشته جای خود را در بازار باز کرده و طرفداران بسیاری دارد خصوصاً افرادی که به کشت سبزیجات علاقه دارند و به سلامت محصول نهایی اهمیت می‌دهند. با اینکه پالیزین بیشتر به عنوان کنه کش معرفی می‌شود اما برای کنترل و دفع سایر حشرات نظیر شپشک، شته، پسیل، مگس سفید، زنجرک نیز مفید می‌باشد و بطور گسترده استفاده می‌شود. معرفی سموم ارگانیک نظیر پالیزین که از عصاره روغن نارگیل و عصاره‌های گیاهی طبیعی تهیه شده است کمک می‌کند تا محصولات ارگانیک و سالمی تولید کنیم. پالیزین یک حشره‌کش تماسی می‌باشد که سیستم تنفسی آفت را مختل کرده و به فیزیک حشره آسیب وارد می‌کند. این سم اگر طبق میزان توصیه شده مصرف شود برای انسان و پستانداران بی‌خطر است و حتی می‌توان از آن به منظور شستشو و تمیز کردن دوده و گرد و خاک و چربی روی درختان و گیاهان نیز بهره گرفت. سم دایابون یکی دیگر از آفت‌کش‌هایی که هنگام معرفی سموم ارگانیک می‌توان به آن اشاره کرد سم دایابون است. ماده اصلی تشکیل دهنده این محصول از روغن کرچک است. این کنه کش و حشره‌کش گیاهی باعث از دست رفتن آب بدن آفت شده و بدین ترتیب آن را نابود می‌کند. این سم بیشتر کنه‌ها را از بین خواهد برد و برای تأثیر بهتر روی تخم‌ها نیز بهتر است دو تا سه وعده بسته به نیاز به فاصله یک هفته تجدید شود. از این سم برای کنترل تریپس و سفید بالک هم می‌توان استفاده کرد و به این ترتیب باعث کمک به کاهش جمعیت آن‌ها و جلوگیری از طغیان آفات می‌گردد. این آفت‌کش تماسی مناسب جهت محلول‌پاشی بوده و برای آبزیان ممکن است مضر باشد و نباید بصورت آبیاری در خاک نیز مصرف شود. صابون محلول‌پاشی صابون‌های محلول‌پاشی در واقع سم نیستند اما شرایط را برای آفت غیرقابل تحمل کرده و با بالا بردن رطوبت و لیز شدن سطح گیاه از نفوذ آفات تا حد زیادی جلوگیری می‌کنند و نقش دورکنندگی حشرات را نیز دارند. اغلب کودهای مایع نیز قابلیت اختلاط با این صابون‌ها را دارند چراکه این صابون‌ها باعث می‌شوند کودها مدت زمان بیشتری روی گیاه باقی بمانند و بهتر جذب شوند. برخی از خود این صابون‌ها نیز حاوی مقادیری از فسفر و پتاسیم هستند و شرکت‌های مختلف ممکن است مواد مغذی هم به آن اضافه کرده باشند؛ بنابراین می‌توان گفت که برخی از این‌گونه صابون‌ها تا حدی کود هم محسوب می‌شوند و در رشد و شادابی گیاهان و درختان مؤثرند. دقت کنید که این صابون‌ها فقط برای محلول‌پاشی هستند و نباید آن‌ها را در خاک ریخت چون می‌توانند سبب آلودگی در خاک شوند.

شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.