ارزش غذایی زیتون آبرون در بارداری
خوردن زیتون در بارداری فواید زیادی دارد. خوردن زیتون در سه ماهه اول بارداری یا خوردن زیتون در ماه هشتم بارداری اگر به اندازه باشد، بسیار مفید است؛ زیرا خواصی مانند بهبود سطح قند خون، بهبود سلامت استخوان و بهبود پوست و مو دارد.در ادامه از زیتون سرای آبرون در رشت بیشتر در مورد خواص و مضرات مصرف زیتون در بارداری توضیح خواهیم داد.
در زیتون مقادیر قابل توجهی از ویتامینهای مختلف از جمله ویتامین A، ویتامین E، ویتامین K و ویتامین B وجود دارد. این ویتامینها به تقویت عمومی بدن کمک زیادی میکنند. همچنین باعث رشد بهتر جنین میشوند.
همچنین زیتون دارای انواع مختلفی از مواد معدنی و مغذی برای بدن است. مس، سدیم، آنتی اکسیدان، کلسیم، چربیهای مفید اشباع نشده، آهن، فیبر، پروتئین و… همگی جزء مواد معدنی است که در این میوه خوشمزه وجود دارد. به علاوه در زیتون انواع ترکیبات آلی و املاح معدنی نیز وجود دارد.
کمک به حفظ سلامت پوست و مو در دوران بارداری
زیتون دارای مقادیر قابل توجهی از انواع ویتامینها و مواد معدنی است. تمام این ویتامینها و مواد معدنی به سلامت پوست و مو کمک می کنند. با توجه به اینکه جنین تمام نیازهای بدنش را از بدن مادر دریافت می کند، کمبود ویتامین و مواد معدنی تاثیر منفی بر پوست و موی مادر باردار میگذارد. در نتیجه این موضوع در زیبایی پوست و موی آنها تاثیرات منفی می گذارد. با مصرف زیتون مقادیر بالایی از ویتامینها و مواد معدنی به بدن میرسد. لذا سلامت و زیبایی پوست و مو حفظ میشود.
از خواص زیتون در بارداری برای پوست میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
1. شادابی پوست
2. کاهش التهاب پوستی
3. جلوگیری از چروک شدن و سیاهی دور چشم
4. مرطوب کننده پوست در دوران بارداری

کمک به تقویت عملکرد دستگاه گوارش با مصرف زیتون در بارداری
با توجه به اینکه در دوران بارداری سیستم گوارشی به شدت تحت تاثیر قرار میگیرد و عملکرد روده، کبد و معده کمی دچار مشکل شود؛ لذا مصرف زیتون در بارداری میتواند منجر به قوی شدن سیستم گوارشی شود. زیتون کبد را پاکسازی میکند و ویتامینهای مورد نیاز را به بدن میرساند. تهوع را برطرف میکند و از بروز مشکلاتی نظیر ترش کردن معده جلوگیری میکند. این میوه خوشمزه سوءهاضمه را برطرف میکند و از نفخ معده نیز جلوگیری میکند. به همین دلیل مصرف آن در دوران بارداری از ارزش غذایی بسیار زیادی دارد.
جلوگیری از پوکی استخوان
مصرف زیتون در دوران بارداری، به تقویت استخوان و مفاصل بدن مادر و جنین کمک زیادی می کند. زیرا این میوه سبز و خوشمزه مقادیر بالایی از ویتامینها و مواد معدنی را در خود جای داده است.
تکامل جنین
زیتون و روغن آن به دلیل داشتن اسیدهای چرب برای تکامل جنین بسیار مفید است، بنابراین مصرف آن در دوران بارداری و شیردهی توصیه میشود.
تامین آهن مورد نیاز مادر
در دوران بارداری نیاز بدن به آهن بسیار زیاد است؛ چنانچه مادر در دوران بارداری دچار کبود آهن شود، بافتهای بدن جنین به اندازه کافی اکسیژن دریافت نمیکنند و همین امر باعث ایجاد اختلال در رشد جنین میشود.
رفع یبوست بارداری
در طول مدت بارداری به علت تاثیر هورمونها حرکت طبیعی رودهها کم میشود و در نتیجه یبوست ایجاد میشود. خوردن زیتون در بارداری در رفع یبوست بارداری تاثیر زیادی دارد.