نکات خرید دستگاه نانوایی
نخستین نکته این است که برند دستگاه نانوایی که انتخاب می کنید بسیار مهم است. لازم است تا از خرید دستگاه هایی که دارای نام و نشان مشخصی نیستند پرهیز نمایید. در خرید دستگاه های نانوایی لازم است تا به مارک آن توجه کنید. همچنین لازم است تا این وسایل را تنها از مراکز معتبر خرید نمایید.در نظر داشته باشید که برندهای معروف از بهترین و با کیفیت ترین متریال اولیه برای ساختن دستگاه ها بهره می برند. به همین علت است که با وجود کار کردن برای سالیان دراز، همچنان می توانند کار کنند و دارای بازدهی عالی باشند. دوم این که اگر این دستگاه ها خراب شوند دیگر شما با مشکل کمبود قطعات در بازار روبرو نخواهید شد و به راحتی می توانید قطعه مورد نظر را خریداری نمایید و جایگزین کنید. در این گونه مواقع لازم است تا با کارخانه ساخت این دستگاه تماس بگیرید و قطعه مد نظر را تهیه نمایید.
انواع دستگاه خمیر گیر
اگر می خواهید در منزلتان شیرینی، کیک و نان بپزید حتما به دستگاه خمیر گیر خانگی یا "خمیر گیر کوچک" نیاز دارید. درعین حال خمیر گیر کوچک برای کارگاهها، نانواییها و شیرینیپزیهای کوچک و افرادی که میخواهند کسب و کار نوپا راه اندازی کنند نیز مناسب می باشد. ظرفیت دستگاه خمیر گیر خانگی میتواند 3 یا 5 کیلوگرم باشد. دستگاه خمیر گیر خانگی در بین تجهیزات صنایع غذایی قیمت پایینی دارد و پاسخگوی مصارف خانگی با ظرفیتهای کم می باشد. علاوه بر این مصرف برق آن کم است و در دو مدل رومیزی و پایه چرخ دار تولید میشود که جابهجایی آن را آسان میکند.
مهم ترین تجهیزات نانوایی و قنادی
فر شیرینیپزی و فر قنادی یکی از مهمترین تجهیزات قنادی است. فرهای شیرینیپزی و قنادی به دو گروه فرگردان و فر طبقهای تقسیم میشوند. تمامی محصولات تولیدی نان و شیرینی باید توسط فر شیرینیپزی صنعتی پخته شوند تا بتوان آنها را مصرف کرد. به همین دلیل فرها در انواع و اندازههای مختلفی تولید شده اند تا بتوانند نیاز صنایع مختلف را پاسخ دهند. معمولا فرهای نانوایی و قنادی از سوختهای مختلفی استفاده می کنند. غیر از مدلهای قدیمی که از سوختهای دیزلی استفاده می کردند، فرهای جدید از گاز طبیعی و یا برق برای ایجاد گرما استفاده می کنند. مدلهای حرفهای تر از فنهایی برای انتقال یکنواخت حرارت نیز استفاده می کنند.