بهزی

جست‌وجو

رستوران شاطر عباس گیلان تالش

رستوران شاطر عباس گیلان تالش

تالش

رستوران شاطر عباس

رستوران شاطر عباس

رستوران شاطر عباس

رستوران شاطر عباس

رستوران شاطر عباس

رستوران شاطر عباس

شماره تماس

شبکه اجتماعی

آدرس

ساعات کاری

رستوران شاطر عباس در طوالش یکی از بهترین رستوران های گیلان از نظر کیفیت و قیمت می باشد شاطر عباس با غذاهای متنوعی و لذیذ همانند پلو کباب مخصوص شاطر عباس آماده پذیرایی است توضیحات یکی از مشکلات مسافران عزیز پیدا کردن بهترین رستوران در هنگام سفر است. به احتمال زیاد رستوران های زیادی در طول مسیر شما وجود دارند اما از کیفیت و قیمت آنها اطلاعی ندارید. کمتر کسی است که از شهرستان خوش آب و هوا تالش گذر کرده و رستوران شاطر عباس را ندیده باشد!! رستوران شاطر عباس را میتوان یکی از بهترین رستوران های گیلان از نظر کیفیت و قیمت دانست. این رستوران در مکانی بسیار زیبا و سرسبز در زیر کوه های سر به فلک کشیده تالش واقع شده است. رستوران شاطر عباس را میتوان با پلو کباب های خوشمزه و نمای دلنشین داخلی این رستوران به خاطر سپارد. رستوران شاطر عباس از افراد با تجربه و مهمان پذیری تشکیل شده است که همیشه می کوشند تا شما مهمانان عزیز در آرامش، لحظات خوبی را در شاطر عباس تجربه کنید. هدف اصلی مجموعه شاطر عباس آرامش ، راحتی و کیفیت عالی غذا ها می باشد. شاطر عباس با غذا های متنوعی و لذیذ همانند پلو کباب مخصوص شاطر عباس همراه با ترشی یا زیتون پرورده که با گردو ، انار و سبزی های محلی و تازه درست شده است ، جوجه لونگی که با جعفری و نارنج تزیین شده و است با بهترین طعم برای مهمانان گرامی سرو میشود پیشنهاد میکنیم کته کباب های بسیار خوش رنگ و خوش طعم رستوران را از دست ندهید.
مهارتهای رستوران داری

مهارتهای رستوران داری

شاید برایتان سؤال پیش آمده باشد که برای انجام این وظایف به چه مهارت‌هایی نیاز است؟ در این بخش از مقاله، قصد داریم مهارت‌هایی که برای انجام وظایف یک رستوران دار به آن‌ها نیاز است را بررسی کنیم و به پاسخ سؤال شما برسیم. مهارت‌های لازم برای رستوران داری عبارت‌اند از: _ شناخت بازار _ فن بیان _ مدیریت کارکنان _ چیدمان محیط داخلی _ کار گروهی _ حسابداری _ انعطاف‌پذیری _ برقراری ارتباط

لیست وظایف برای داشتن یک رستوران با فروش بالا

لیست وظایف برای داشتن یک رستوران با فروش بالا

از میان مشاغلی که در بازار کسب و کار وجود دارد، رستوران داری یکی از فرصت‌های شغلی بسیار سخت می‌باشد. به همین دلیل جهت راه‌اندازی رستوران و فعالیت به عنوان رستوران دار، باید اطلاعات و مهارت‌های خود را پیرامون این شغل، افزایش دهید.

رستوران داری | نکاتی کلیدی برای موفقیت در رستوران داری

رستوران داری | نکاتی کلیدی برای موفقیت در رستوران داری

رستوران داری یا همان مدیریت رستوران یکی از پیچیده ترین و سخت ترین مشاغل دنیای امروز است. اگر در خیابان های یک شهر بزرگ رانندگی کنید تقریبا می توانید یک رستوران را ببینید که احتمالا در سال بعد وجود نخواهد داشت. رستوران ها به دلیل ضعف در مدیریت و ضعف در تصمیم گیری صاحب رستوران اغلب با شکست مواجه می شوند. یک رستوران موفق هدف خود را چیزی جز رضایت مشتری و کسب بهترین نتایج از فعالیت خود قرار نمی دهد. میزان و سرعت شکست در رستوران داری برای ترساندن هر کارآفرین تازه ای جهت ورود به این صنعت می تواند کافی باشد. حتی برخی تخمین ها نشان می دهند از هر ۱۰ رستوران، ۹تای آن ها در اولین سال با شکست مواجه می شوند. اگر در نظر دارید تا وارد کسب و کار رستوران داری شوید، باید توجه کنید که طول عمر این شغل به هیچ وجه تضمین شده نیست؛ حتی اگر شما سرمایه ای خوب و کافی برای شروع به کار رستوران داری داشته باشید. با این حال می توانید با برداشتن گام های محکم تری، موفقیت خود را تضمین کنید. داشتن یک منوی عالی و بودجه ی زیاد ممکن است مشتریان زیادی را به رستوران شما جذب کند، اما برای نگه داشتن آن ها کافی نیست. در واقع ، برخی رستوران ها قربانی موفقیت می شوند و بسیاری از مشتریان را جذب می کنند اما هیچ سودی از آن ها نمی برند. کنترل هزینه ها، تعهدات حقوقی و مدیریت گردش مالی شما تنها چند عامل کلیدی در رسیدن و حفظ موفقیت در صنعت رستوران داری است.

شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.