نحوه ساخت و لعاب کاری ظرف سرامیکی
ظروف سرامیکی یا دوغابی از ترکیب خاک رس و چند نوع خاک و مواد دیگر نظیر کائولن، کوارتز و کوارتزیت، انواع فلدسپات، سیلیس، خاک استونور و بعضا از کربنات کلسیم و اکسید روی و تالک تولید میشوند.
تفاوت ظروف چینی و سرامیک
بخشی از لوازم آشپزخانه را ظروف غذاخوری تشکیل می دهند و به وسیله ی آنها می توانید غذاهای خوش طعمی که تهیه کرده اید را برای سرو آماده کنید. علاوه بر کارایی که این دست از ظروف در منزل دارند شکل ظاهری، رنگ، زیبایی و براقیت آن، زیبایی غذای شما را دو چندان کرده و میز شما را شکیل تر خواهد کرد. به همین دلیل هنگام خرید این ظروف جنس و کیفیت ساخت آنها از اهمیت بالایی برخوردار است و در انتخاب نوع و جنس آن باید دقت کنید. با توجه به تولید ظروف مختلف از جنس های گوناگون و با شکل ظاهری متنوع رقابت بین چینی و سرامیک از بقیه بیشتر بوده و کسانی که نیاز به خرید ظروف دارند بین انتخاب این دو مدل مردد می شوند که خرید کدام یک مزایای بیشتری دارد و نیازشان را برآورده می سازد.