بهزی

جست‌وجو

سنگ فیروزه حمیدی در نیشابور

سنگ فیروزه حمیدی در نیشابور

اسفراین

شماره تماس

شبکه اجتماعی

آدرس

ساعات کاری

خواص سنگ فیروزه

خواص سنگ فیروزه

فیروزه جلای کدر دارد. این به طور معمول سبز آبی است و رگه های ماتریس قهوه ای / سیاه از آن عبور می کنند. مقداری فیروزه رنگ شده است تا به آن رنگی کاملاً واضح بدهد. بیشتر فیروزه ها برای بهبود مقاومت کلی و صیقل دادن تثبیت می شوند. این سنگ در سرتاسر کره زمین استخراج می شود و از هر مکان رنگ و ویژگی های سنگی مشخصی از فیروزه استخراج می شود. فیروزه گچی نوعی فیروزه طبیعی است که دارای قوام شبیه گچ سفید است. این رنگ با رنگ های دلپذیر رنگ آمیزی شده و تثبیت شده و از آن ها مهره هایی تولید می کنند که برای استفاده در جواهرات به اندازه کافی سخت هستند.

تاریخچه ی سنگ فیروزه

تاریخچه ی سنگ فیروزه

فیروزه، سنگی با رنگی از آبی مایل به سبز و همچنین سبز مایل به زرد، با الگوهای فوق العاده ماتریس قهوه ای و سیاه پر شده است که عمدتا از رسوبات مس تشکیل شده است. گرچه فیروزه قرن ها فکر انسان را مجذوب خود کرده است، اما کسی دقیقاً از زمان کشف آن مطمئن نیست. اعتقاد بر این است که مردم ما قبل تاریخ آن را به دلیل رنگ های سبز آبی و آبی مورد استفاده و جایزه قرار داده اند زیرا قطعات حکاکی شده در مکان های دفن و باستان شناسی در سراسر کره زمین پیدا شده است.

تنها راه شناخت فیروزه اصل چیست؟

تنها راه شناخت فیروزه اصل چیست؟

به جرأت می‌توان گفت تشخیص فیروزه اصل کار هر کسی نیست و حتی افراد حرفه‌ای نیز ممکن است در برخی مواقع از شناخت فیروزه اصل عاجز شوند. در ایران چون کیفیت فیروزه نیشابور بالاتر از کیفیت فیروزه کرمان و دامغان است بنابراین قیمت بالاتری دارد. برخی از افراد سودجو فیروزه دامغان یا کرمان را جای فیروزه نیشابور می‌فروشند و از این طریق سودهای کلانی به دست می‌آورند. بنابراین هنگامی که قصد دارید فیروزه نیشابور بخرید حتماً از فروشنده بخواهید شناسنامه نیشابوری بودن فیروزه را در اختیار شما قرار دهد.با این حال راه‌هایی وجود دارد که شما از طریق آن‌ها می‌توانید به اصل بودن انگشتر فیروزه خود پی ببرید.

انواع سنگ فیروزه

انواع سنگ فیروزه

انواع سنگ فیروزه که در ایران ما آن را با همین نام می‌شناسیم در زبان انگلیسی با نام سنگ ترک (تورکویز) شناخته می‌شود. شاید علت نامگذاری این سنگ به سنگ ترکی این بوده است که در سال‌های گذشته که هنوز معدن‌های سنگ فیروزه در کشورهای اروپایی و آمریکایی کشف نشده بودند، بازرگانان ایرانی سنگ فیروزه را از معادن استخراج می‌کرده و آن‌ها را به بازرگانان کشور ترکیه می‌فروختند.بازرگانان کشور ترکیه نیز سنگ‌های خریداری شده را به بازرگانان اروپایی و آمریکایی می‌فروختند و چون آنها این سنگ را از کشور ترکیه وارد کشور خود می‌کردند نام آن را سنگ ترکی نهاده بودند. البته برخی دیگر نیز معتقد بودند نام این سنگ برگرفته از یک اسم فرانسوی است که برای توصیف این سنگ به کار برده می‌شده است. با این حال سنگ فیروزه را با هر نامی که شناخته شود، می‌توان بر اساس سه ویژگی دسته‌بندی کرد:

شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.