بهزی

جست‌وجو

دستگاه های ذخیره سازی گاز مایع تاباگاز هادیزاده در تهرانپارس

دستگاه های ذخیره سازی گاز مایع تاباگاز هادیزاده در تهرانپارس

تهران

شماره تماس

شبکه اجتماعی

آدرس

ساعات کاری

پمپ فشار قوی برای تخلیه و بارگیری گاز مایع در تهرانپارس

پمپ فشار قوی برای تخلیه و بارگیری گاز مایع در تهرانپارس

پمپ فشار قوی برای تخلیه و بارگیری گاز مایع، دستگاهی است که برای انتقال و جابجایی گازهای مایع مانند پروپان و بوتان به کار می‌رود. این پمپ‌ها معمولاً در صنایع نفت و گاز، پتروشیمی، و تأسیسات ذخیره‌سازی استفاده می‌شوند.

دستگاه تبخیر کننده گاز مایع در تهرانپارس

دستگاه تبخیر کننده گاز مایع در تهرانپارس

دستگاه تبخیر کننده گاز مایع، که به آن تبخیرکننده LPG یا گاز مایع نیز گفته می‌شود، برای تبدیل گاز مایع (مانند پروپان یا بوتان) به حالت گازی استفاده می‌شود. این دستگاه‌ها معمولاً در صنایع مختلف از جمله صنایع پتروشیمی، گرمایش، و آشپزی کاربرد دارند.عملکرد این دستگاه به این صورت است که گاز مایع تحت فشار درون مخزن نگهداری شده و با عبور از یک مبدل حرارتی، گرما دریافت کرده و به حالت گازی تبدیل می‌شود.

تفاوت گاز طبیعی و گاز مایع

تفاوت گاز طبیعی و گاز مایع

گاز طبیعی یا متان، سبک ترین هیدروکربن موجود در زمین است و از بقایای گیاهان و جانورانی که اجساد آنها طی میلیون ها سال به قسمت های زیرین دریاچه ها و اقیانوس های قدیمی رانده شده به تدریج تجزیه و به صورت عناصر آلی درآمده تشکیل شده وبراثرفشارو گرمای درونی زمین به نفت وگاز تبدیل و در مخازن زیرزمینی و در عمق سه تا چهار هزار متری و با فشار حدود چند صد اتمسفر انباشته شده است .گاز طبیعی عمدتاً مخلوطی است از گازهای متـان، اتـان و انـدکی گازهای سنگین تر از جمله پروپان و بوتان. گاز طبیعی اسـتخراج شـده از مخـازن معمـولاً ناخالصـی هـایی ماننـد سولفید هیدروژن، دی اکسیدکربن و ترکیبات گوگرد نیز به همراه دارد. که نیاز است قبل از انتقال به مبادی مصرف در مجتمع های پالایشگاهی مورد تصفیه و فراورش قرار گیرد.گاز طبیعی در تولید برق، تولیدگرما،حمل ونقل، تهویه مطبوع و یخچال و فریزرها کاربرد دارد.

نکات مهم در نگهداری و استفاده از مخزن گاز

نکات مهم در نگهداری و استفاده از مخزن گاز

جهت جلوگیری از آسیب و صدمه به مخزن گاز نکات زیر را رعایت کنید: ✅ مخازن گاز باید دور از تابش و بارش مستقیم در فضای باز قرار بگیرند. ✅ هنگام نصب مخزن گاز مایع توجه داشته باشید که با زمین برخورد نداشته باشد. جهت جلوگیری از این آسیب، می توانید از پالت های چوبی استفاده نمایید. ✅ اگر قصد استفاده از چندین مخزن را در کنار یکدیگر دارید، توجه داشته باشید که فاصله مناسبی بین آنها ایجاد شده باشد تا با یکدیگر برخورد نداشته باشند. ✅ توجه داشته باشید که مخازن در مجاورت مواد آتش‌ زا و دستگاه هایی که جرقه تولید می کنند، قرار نگرفته باشند. ✅ جهت جابه جایی مخازن از کشیدن و غلطاندن آنها پرهیز کنید. همچنین برای حمل مخازن، از جرثقیل یا بالابر دستی می توانید استفاده کنید. ✅ محل نصب مخازن گاز باید به دور از هرگونه آلودگی های مواد چرب باشد.

انواع  و کاربرد مخزن گاز

انواع و کاربرد مخزن گاز

در بخش پیشین به توضیح مخزن گاز چیست پرداختیم. مخازن گاز براساس نوع کاربرد به چند دسته اصلی تقسیم می شوند که در ادامه به معرفی انواع آنها می پردازیم:♦️ مخزن گاز ال پی جی ♦️شاید برای شما هم سؤال پیش بیاید که گاز مایع چیست؟ گاز LPG یا گاز مایع از ترکیب دو گاز هیدروکربنی بوتان و پروپان به وجود می آید. این دو گاز در حالت مایع نگهداری می شوند. مخزن گاز LPG وسیله ای کاربردی برای ذخیره سازی گاز مایع جهت تأمین انرژی مصارف خانگی و صنعتی کوچک به شمار می آید.لازم به ذکر است که استفاده از گاز مایع برای خودروها غیر ایمن است و سلامت افراد را به خطر می اندازد. این مخازن توسط ماشین های حمل گاز مایع یا گازکش، به طور مستقیم از پالایشگاه یا شرکت های توزیع کننده گاز مایع پر می شوند. ♦️مخزن گاز CNG♦️مخازن گاز CNG از وسیله های کاربردی سیستم سوخت رسانی خودروهایی است که سوخت گاز در آنها ذخیره می شود. شکل ظاهری مخازن گاز سی ان جی به صورت استوانه ای و کروی شکل است. این مخازن در انواع گوناگونی تولید و ارائه می شوند و همچنین در ساختار این مخازن از جوشکاری استفاده نمی شود.

مراحل و متریال ساخت مخزن ذخیره گاز مایع

مراحل و متریال ساخت مخزن ذخیره گاز مایع

🔸طراحی مخزن در نرم افزار ASMEVIII 🔸طراحی نقشه مکانیکی 🔸طراحی نقشه شاپ کارگاهی 🔸دریافت تاییدیه نقشه های ساخت از کارفرما 🔸آنالیز متریال خریداری شده 🔸انجام مراحل برش طبق نقشه 🔸ساخت فرمینگ کپ و عدسی 🔸آماده سازی جوشکاری ورق شل 🔸مونتاژ و نورد استوانه 🔸مونتاژ عدسی ها روی شل 🔸 نصب فلنج ها و نازل ها 🔸پخ زنی شل و زیر سازی 🔸جوشکاری پاس ریشه مخزن ذخیره گاز مایع 🔸ساخت و نصب پایه ها (در صورت وجود در نقشه) 🔸انجام تست هیدرو استاتیک و رادیوگرافی 🔸رنگ کاری 🔸بسته بندی و تحویل

به مدیریت: جناب هادی زاده

شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.