بهزی

جست‌وجو

کلوچه و کوکی سنتی احمد در فومن گیلان

کلوچه و کوکی سنتی احمد در فومن گیلان

فومن

شماره تماس

شبکه اجتماعی

آدرس

ساعات کاری

چرا شیرینی های کوکی خشک می شوند؟

چرا شیرینی های کوکی خشک می شوند؟

کوکی ها جزء شیرینی های محبوبی می باشند که امروزه پای ثابت بسیاری از مهمانی ها و دورهمی ها و جشن تولدها هستند. این شیرینی های کوچک و خوشمزه با مواد اولیه ساده ای مانند آرد، تخم مرغ و کره یا روغن و ... تهیه می شوند. شیرینی کوکی که طرز تهیه کامل آن را در مطلب " طرز تهیه شیرینی کوکی های گردویی خوشمزه" گفتیم، دارای اشکال متنوع و وزن های متفاوت، مناسب با هر سلیقه ای می باشد که در منزل و به طرق مختلف می توان آن را تهیه کرد. اگر شما اهل تهیه کوکی در خانه باشید ممکن است مشکلات زیر برای شما پیش آید. در این بخش از نمناک به شما می گوییم علت خشک، ترک خوردن و... شیرینی های کوکی چیست. چرا شیرینی های کوکی خشک می شوند؟علت خشک شدن شیرینی افزودن مایعات زیاد، مصرف کم روغن و هم زدن بیش از حد مایه شیرینی است، برای رفع این مشکل مواد را به اندازه اضافه کنید و آن را به اندازه ای هم بزنید که مواد با یکدیگر مخلوط شود.

کوکی چیست و چه انواعی دارد؟

کوکی چیست و چه انواعی دارد؟

معمولا به کیک های کوچک، نازک و شیرین، کوکی گفته می شود. بر اساس این تعریف به هر گونه کیک یا شیرینی ترد و نرمی که با تخم مرغ، آرد، کره یا روغن درست شود می توان کوکی گفت. در کشور های مختلف اسامی گوناگونی برای کوکی وجود دارد. برای مثال در استرالیا و انگلستان به کوکی بیسکوئیت می گویند. ایتالیایی ها نیز دو نام مختلف برای کوکی دارند که یکی از آنها مانند بیسکوییت است. آنها از نام های amaretti و biscotti استفاده می کنند. آلمانی ها کوکی های کریسمس را Keks یا Plzchen می نامند. تاریخچه کوکی شاید تصور کنید که کوکی متعلق به کشور های خارجی است. اما باید بدانید که قدمت کوکی به کشور خودمان ایران باز می گردد. کیک هایی که به سبک کوکی پخته می شوند به قرن هفتم بعد از میلاد و به ایران باز میگردد. چراکه ایران جزو نخستین کشور هایی بود که در آن قند و شکر یافت می شد. به مرور زمان بیسکوییت ها به یکی از خوراکی های مناسب در سفر ها تبدیل شدند. چراکه آنها برای مدت طولانی سالم می ماندند و میشد آنها را ماه ها نگهداری کرد. قرن هفتم همانطور که گفته شد، اولین بار پخت شیرینی هایی نظیر کوکی در ایران شکل گرفت. بعد از آن با حمله مسلمانان به اسپانیا، در طول جنگ های صلیبی و توسعه تجارت اقلامی نظیر ادویه جات، شکر و … از طریق دریای مدیترانه به اروپای شرقی، دستور پخت کوکی های ایرانی نیز به این کشور ها وارد شد. قرن چهاردهم محبوبیت انواع کوکی به اندازه ای در اروپا زیاد بود که دستور العمل های پخت کوکی در کتاب های آشپزی رنسانس نیز یافت می شد. قرن پانزدهم در این قرن اولین دستور پخت کوکی در کتاب های آشپزی پیدا شد. این کتاب نوشته توماس داوسون می باشد. قرن نوزدهم به دلیل انقلاب صنعتی که در این عصر رخ داد وسایل پخت و پز زیادی به بازار راه یافت. این ماشین آلات فرصت زیادی برای نانوایان و قنادان ایجاد کرد. به همین خاطر انواع کوکی در شکل، طعم و اندازه های گوناگونی تولید شدند.

شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.