بهزی

مزایای استفاده از ظروف ملامین

زمان مطالعه 1 دقیقه

مزایای استفاده از ظروف ملامین

ملامین یک ترکیب شیمیایی با کاربردهای مختلف از جمله تولید لمینت ، چسب ، ظروف غذاخوری و موارد دیگر است. این پلاستیک سخت همچنین می تواند در طیف گسترده ای از رنگ ها و سبک ها ساخته شود ، و آن را به محصولی کاملاً متنوع تبدیل کرده است که می تواند در تنظیمات مختلف مورد استفاده قرار گیرد. این ماده با ترکیب رزین ملامین با مواد تقویت کننده ایجاد می شود ، به این معنی که می تواند در برابر سختی های استفاده روزمره مقاومت کند.

یکی دیگر از مزایای آن این است که باعث می شود خدمات برای کارکنانی که نیاز به حمل سینی‌های بزرگ مملو از بشقاب‌های غذایی دارند، از شدت کمتری برخوردار است. اما کارد و چنگال ملامین فقط به بشقاب و لیوان محدود نمی‌شود. همچنین کاسه‌های ملامین، نعلبکی‌ها، سینی‌های نمایشگر، رمکین‌ها، مخروط‌های سرخ شده و حتی چوب‌های خرد را پیدا خواهید کرد. ملامین همچنین می تواند در طیف گسترده‌ای از رنگ‌ها و سبک‌ها ساخته شود.

آیا ملامین بی خطر است؟

گزارش‌های بسیاری در مورد خطرات بهداشتی ظروف ملامین زیر سوال رفته است. با این حال، ارزیابی ایمنی و ریسک FDA از ملامین بیان می‌کند که این نوع ظروف پلاستیکی برای استفاده بی خطر هستند.

از این مطالعه می‌توان نتیجه گرفت که مواد شیمیایی موجود در ملامین تا زمانی که غذای شما تا ۱۶۰ درجه فارنهایت یا بالاتر گرم نشود، به محصول غذایی مهاجرت نمی‌کند و یا به آن منتقل نمی‌شود.

اگر چه برخی از محصولات ملامین ممکن است حاوی مقادیر ایمن BPA باشند، اما اگر این نگرانی مشتریان شما باشد، بسیاری از مارک‌ها محصولات ملامین بدون BPA را ارائه می‌دهند. علاوه بر این، بسیاری از خطوط ظروف غذاخوری ملامینه و ابزار آشپزخانه با تأیید NSF برای ایمنی غذا مطابقت دارند.

ملامین قابل شکستن است؟

شکستن ملامین بسیار دشوار است، اما مواردی وجود دارد که در لبه‌های ظروف ملامینه وقتی خیلی سخت کار می‌شود، خرد شود. خبر خوب این است که در صورت ریختن ملامین، مانند ظروف چینی یا ظروف سفالی، متلاشی نم‌ شود و به طور کلی دوام بیشتری نسبت به سایر مواد ظروف سنتی دارد.

ظروف غذاخوری ملامینه به دلیل ساخت و ساز بادوام، میزان جایگزینی بسیار کمتری نسبت به چینی دارد که می تواند در دراز مدت باعث صرفه جویی در هزینه‌های کسب و کار شما شود. به عنوان مثال ، میزان جایگزینی سالانه ملامین حدود ۱۰ تا ۲۰ درصد است ، در حالی که نرخ جایگزینی چین بین ۵۰ تا ۱۵۰ درصد است. به علاوه ، ملامین در برابر خراشیدگی چنگال‌ها، چاقوها و سایر ظروف نسبتاً مقاوم است. برای دوام بیشتر به دنبال مدل‌هایی با لبه و پایه تقویت شده باشید.

شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.