بهزی

جست‌وجو

تولید کننده ظروف ملامین تک نگین یزد در پاکدشت تهران

تولید کننده ظروف ملامین تک نگین یزد در پاکدشت تهران

تهران

شماره تماس

شبکه اجتماعی

آدرس

ساعات کاری

اصول نگهداری از ظروف ملامین

اصول نگهداری از ظروف ملامین

سعی کنید، از اسکاج های نرم که فاقد هیچ گونه زبری و تیزی هستند، برای شستن این ظروف استفاده کنید. اسکاج سیمی می تواند ظروف ملامین را خش دار کند.همیشه از آب ولرم برای چربی زدایی بهره ببرید، شستن با آب سرد باعث شده چربی ها بر روی ظرف بچسبند. آب بسیار داغ نیز بیش از حد دمای ظرف را بالا می برد. بهتر است از این کار پرهیز شود. آب ولرم بهترین دما برای شست و شو ظروف ملامین می باشد.اگر آلودگی به نحوی بر روی ظرف قرار گرفته باشد که به راحتی قابل جدا سازی نیست. اصلا به سراغ کاتر و یا چاقو که دارای نوک تیز می باشند، نروید. چرا که ممکن است قسمتی از رویه ی ظرف در اثر فشار قسمت تیز چاقو کنده شود. برای جدا کردن آلودگی در یک بازه زمانی طولانی مدت آن را درون آب قرار داده و صبر کنید تا حسابی خیس بخورد. پس از آن به راحتی با اسکاج پاک می شود.با خیال راحت می توانید ظروف ملامین را درون ماشین ظرف شویی قرار دهید.در صورت جرم گرفتن ظروف ملامین، از وایتکس کمک بگیرید. سینک ظرفشویی و یا یک تشت را پر از آب کنید و مقداری محلول سفید کننده و یا وایتکس به آن ها اضافه کنید. به آرامی ظروف را در آب غوطه ور کرده و پس از گذشت یک ربع تا بیست دقیقه آن ها را آب کشی کنید. می بینید که تمامی لکه ها پاک شده اند. حتی می توانید ظروف ملامین را حدود 1 ساعت در معرض نور مستقیم خورشید قرار دهید، آفتاب لکه های ایجاد شده بر روی ظروف ملامین را کاملا از بین خواهد برد.بعضی از شوینده ها دارای قدرت بسیار زیادی بوده و انواع مواد پلاستیکی و ظروف را در خود حل می کنند. به عنوان مثال محلول جوهر نمک قدرت زیادی داشته و هرگز نباید با ظروف ملامین تماسی داشته باشند. احتمال از بین بردن لعاب ملامین توسط جوهر نمک وجود دارد. هنگام انتخاب شوینده ها، برای پاکسازی ظروف ملامین دقت کافی را داشته باشید.

راهنمای خرید انواع ظروف ملامین

راهنمای خرید انواع ظروف ملامین

برند هایی که ظروف ملامین را ساخته اند، ارزیابی کنید. معمولا ظروف ملامین با برند مرغوب عامه پسند بوده و در بازار خود را به خوبی معرفی کرده است.ظروف ملامین که بسیار باکیفیت است، هنگام ساخت یک لعاب محکم بر روی آن قرار داده شده است. این لعاب از بهترین متریال ساخته شده و پس از سال ها استفاده همچنان مانند روز اولش می باشد. هنگام خرید ظروف ملامین با لمس سطح ظرف متوجه حضور لعاب خواهید شد.ظروف ملامین با کیفیت بسیار براق و درخشان می باشند. چندین ظروف ملامین را در کنار هم قرار دهید و هر کدامشان که براق تر است را انتخاب کنید.متریال اکثر ملامین ها سفید می باشد، یک نکته که باید به آن بسیار توجه داشته باشید، رنگ ملامین است. ظرف ملامین را برگردانید و پشت آن که هیچ نقشی ندارد را ارزیابی کنید. هر چه ملامین سفید تر باشد و طیف رنگ زرد در آن وجود نداشته باشد، نشان دهنده ی کیفیت بالای آن می باشد. قطر ملامین یکی از آیتم هایی است که می تواند کیفیت محصول را بیان کند. در گذشته شاهد ظروف ملامین هایی بودیم که با وجود قطر کمی که داشتند، بسیار با کیفیت بودند. اما امروزه به هیچ عنوان نمی توان بر روی ملامین های نازک حسابی باز کرد. قطعا استاندارد ملامین نباید زیاد و کم باشد. میانه ی این دو یک قطر مناسب برای ملامین خواهد بود.چندین ملامین با مارک های مختلف را در دست بگیرید و وزن آن را محاسبه کنید. ظروف ملامین مرغوب علاوه بر وزن سبک، قطرش نیز استاندارد است. ملاین های سنگین حاکی از کیفیت پایین بوده و هر گز نباید آن ها را انتخاب کنید.متریالی که با قالب گیری به ظرف ملامین تبدیل شده، باید کاملا یکدست باشد و هیچ گونه زبری و ناصافی بر روی آن ها دیده نشود. با یک لمس ساده متوجه سطح صاف و یا زبر ظروف ملامین خواهید شد. اگربر روی ظروف ملامین زبری احساس شد، می تواند ناشی از وجود ناخالصی ها در مواد اولیه باشد و یا به درستی با هم دیگر مواد اولیه ترکیب نشده باشند.میزان تحمل فشار در ظوف ملایم با کیفیت بالا بوده و به آسانی شکسته نمی شوند. این ظروف در مقابل پیرکس، آرکوپال و چینی از مقاومت بالاتری برخوردار می باشند. با این وجود در بازار نمونه های بی کیفیت ظروف ملامین در اثر فشار کمی شکسته خواهند شد.

تفاوت ظروف آرکوپال و ملامین

تفاوت ظروف آرکوپال و ملامین

انتخاب ظروف آشپزخانه و غذاخوری مناسب که خصوصیات ویژه ای مانند زیبایی و چشم نوازی، شستشوی آسان و دوام و ماندگاری مطلوبی داشته باشند، یکی از دغدغه های بزرگ خانم های خانه دار و نیز صاحبان مشاغلی است که از ظروف مختلف استفاده زیادی دارند. ظروف قابل استفاده و رایج در کشور ما به طور کلی در چهار شکل پر طرفدار چینی، پیرکس، آرکوپال و ملامین تولید و عرضه می شوند. یکی از سوالات رایج خانم ها این است که از بین آرکوپال و ملامین کدام یک برای استفاده روزانه به صرفه تر است.در این گفتار می خواهیم ویژگی های آرکوپال و ملامین را با همدیگر مقایسه کنیم تا تصمیم گیری برای خرید این محصولات برایتان راحت تر باشد.

خصوصیات ظروف ملامین

خصوصیات ظروف ملامین

مواد اولیه مورد مصرف در ساخت ظروف ملامین غذاخوری می توانند شامل رزین ملامین، آلفا سلولز، پیگمان ها بوده و حداکثر تا 5 درصد وزن محصول از سایر مواد افزودنی مجاز و مندرج در استاندارد ملی ایران می باشد.مواد به کار رفته و نحوه ساخت این ظروف باید به گونه‏ای باشد که تحت شرایط عادی استفاده از آنها در منزل و سایر مراکز، ترکیبات موجود در این ظروف به وسیله مواد غذایی استخراج نشود و در صورت استخراج، مقدار آن در حدی باشد که سلامتی را به خطر نیندازد.

مزایای استفاده از ظروف ملامین

مزایای استفاده از ظروف ملامین

ملامین یک ترکیب شیمیایی با کاربردهای مختلف از جمله تولید لمینت ، چسب ، ظروف غذاخوری و موارد دیگر است. این پلاستیک سخت همچنین می تواند در طیف گسترده ای از رنگ ها و سبک ها ساخته شود ، و آن را به محصولی کاملاً متنوع تبدیل کرده است که می تواند در تنظیمات مختلف مورد استفاده قرار گیرد. این ماده با ترکیب رزین ملامین با مواد تقویت کننده ایجاد می شود ، به این معنی که می تواند در برابر سختی های استفاده روزمره مقاومت کند.یکی دیگر از مزایای آن این است که باعث می شود خدمات برای کارکنانی که نیاز به حمل سینی‌های بزرگ مملو از بشقاب‌های غذایی دارند، از شدت کمتری برخوردار است. اما کارد و چنگال ملامین فقط به بشقاب و لیوان محدود نمی‌شود. همچنین کاسه‌های ملامین، نعلبکی‌ها، سینی‌های نمایشگر، رمکین‌ها، مخروط‌های سرخ شده و حتی چوب‌های خرد را پیدا خواهید کرد. ملامین همچنین می تواند در طیف گسترده‌ای از رنگ‌ها و سبک‌ها ساخته شود.

شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.