بهزی
تولیدکننده انواع سنگ های دانه بندی داداشی در تهران

تولیدکننده انواع سنگ های دانه بندی داداشی در تهران

کرج

شماره تماس

شبکه اجتماعی

آدرس

ساعات کاری

انواع سنگدانه بر اساس شکل ظاهری

انواع سنگدانه بر اساس شکل ظاهری

سنگدانه‌های ریز یا درشت مورد استفاده که یکی از اصلی‌ترین مشخصات سنگدانه بتن محسوب می‌شوند، از نظر شکل ظاهری به ۶ دسته تقسیم می‌گردند: *️⃣ سنگدانه‌های گرد: سنگدانه‌هایی که در اثر فرسایش در طبیعت، به شکلی تقریباً گرد و کروی، با سطحی صاف تبدیل شده‌اند، جزو این گروه از سنگدانه‌ها قرار می‌گیرند. این سنگدانه‌ها عموماً در بستر رودخانه یا ساحل دریا یافت می‌شوند و زمانی که به صورت توده‌ای در بتن قرار می‌گیرند، کمترین فضای خالی را در بتن ایجاد می‌کنند (حدود ۳۲%). *️⃣ سنگدانه‌های نامنظم: این سنگدانه‌ها تقریباً سطحی صاف دارند، ولی شکل آنها کروی نیست. مصالح استخراج شده از معادن طبیعی، شامل چنین دانه‌هایی هستند. زمانی که این سنگدانه‌ها به صورت توده‌ای در بتن قرار می‌گیرند، حدود ۳۶% فضای خالی در بتن ایجاد می‌کنند. *️⃣ سنگدانه‌های گوشه‌دار: سطح این سنگدانه‌ها صاف و صیقلی نبوده و اصولاً دارای گوشه‌های تیز هستند. شکل کلی این دانه‌ها به مکعب نزدیک است و مصالح سنگ شکسته در رده سنگدانه‌های گوشه‌دار قرار می‌گیرند. سنگدانه‌های گوشه‌دار بیشترین فضای خالی را در بتن ایجاد می‌کنند (حدود ۴۰%). از این رو ساخت بتن با این دانه‌ها در مقایسه با دو نوع قبلی دانه، به خمیر سیمان بیشتری نیاز دارد. *️⃣ سنگدانه‌های پولکی یا پهن: سنگدانه‌های پهن از جمله سنگدانه‌هایی هستند که ضخامتشان به شکل قابل ملاحظه‌ای نسبت به دو بُعد دیگرشان کمتر است. دانه‌های پولکی در مصالح رودخانه‌ای (با سطوح صاف و صیقلی) و در مصالح شکسته یافت می‌شوند؛ ضمن آنکه سنگدانه‌های ریز نیز ممکن است به طور قابل ملاحظه (بخصوص در ماسه شکسته) پولکی شکل باشند. اصولاً کارکرد غیر حرفه‌ای و غیر اصولی دستگاه سنگ‌شکن، منجر به تولید مقدار قابل توجهی مصالح شکسته پولکی خواهد شد. *️⃣ سنگدانه‌های سوزنی: سنگدانه‌هایی هستند که طول آنها به میزان قابل توجهی نسبت به سایر ابعاد آن بزرگ‌تر است. این دانه‌ها در مصالح رودخانه‌ای (با سطوح صاف و صیقلی) و در مصالح شکسته یافت می‌شوند. *️⃣ سنگدانه‌های پولکی و دراز: سنگدانه‌هایی هستند که طول آنها نسبت به عرضشان بزرگ‌تر بوده و عرض آنها نسبت به ضخامتشان بیشتر است.

نقش سنگدانه در بتن

نقش سنگدانه در بتن

اصطلاح سنگدانه‌ها در بتن مواد مختلفی را در بر می‌گیرد، اما در تعریف کلی به سنگ‌ها و شن‌ها (ذرات بزرگ‌تر از ۴٫۷۵mm) و ماسه‌ها (ذرات کوچک‌تر از ۴٫۷۵mm) اطلاق می‌شود. از آن‌جا که این ماده حدود ۷۰ تا ۸۰% حجم بتن را به خود اختصاص می‌دهد، شناخت ویژگی‌های آن امری مهم و ضروری است. شاید بزرگ‌ترین دلیل استفاده از سنگدانه در بتن، هزینه پایین آن نسبت به سیمان باشد. این ماده که ۶۰ تا ۸۰% حجم بتن و ۷۰ تا ۸۵% جرم بتن را تشکیل می‌دهد، تا مدت‌ها تنها به عنوان پرکننده شناخته می‌شد و به تولیدکنندگان بتن کمک می‌کرد در هزینه‌های جاری صرفه‌جویی کنند.اما با پیشرفت صنعت ساختمان مشخص شد سنگدانه‌ها فقط مواد شیمیایی بی‌اثری نیستند که به دلیل صرفه اقتصادی مورد استفاده قرار گیرند، بلکه سنگدانه‌ها با درجه دانه‌بندی مناسب نسبت به خمیر سیمان هیدراته، از ثبات، حجم بالا و دوام بهتری برخوردارند. همچنین مشخص شد بعضی سنگدانه‌ها از نظر شیمیایی فعال بوده و باعث ایجاد پیوند شیمیایی در سطح مشترک سنگدانه با خمیر سیمان می‌شوند.بنابراین امروزه مشخص شده استفاده از نقش سنگدانه‌های با کیفیت و درجه‌بندی مناسب در ساخت بتن، علاوه بر پر کنندگی، تأثیر ویژ‌ه‌ای بر خواصی از بتن، مانند: کارایی، دوام، مقاومت، وزن و میزان جمع‌شدگی، خواص حرارتی، کشسانی، پایداری ابعادی، ثبات حجمی بتن خمیری و سخت‌شده دارد.

پودر سنگ

پودر سنگ

این ماده اغلب به نام «خاک سنگ» و «آرد سنگ» نیز شناخته می‌شود که تحت فرآیند سنگ‌بری به شیوه صنعتی و سایش لایه‌های مختلف زمین‌شناختی بر روی یکدیگر به روش طبیعی تولید می‌شود. هر دو این روش‌ها دارای مکانیزم‌های ساخت متفاوتی هستند که هدف‌شان تبدیل سنگ به پودر است.در روش صنعتی با استفاده از دستگاه و ماشین‌آلات، سنگ‌ها را خُرد کرده و با کوبیدن به پودر تبدیل می‌کنند. در روش طبیعی، لایه‌های مختلف زمین روی یکدیگر حرکت می‌کنند که باعث ایجاد ذرات بسیار ریز سنگ می‌شود.ناگفته نماند، پودر سنگ از طریق فرسایش یخبندان‌ها و نفوذ آب با داخل سنگ‌ها در طول دوره‌های زمین‌شناختی به شکل طبیعی تولید می‌شود. نوع سنگ مورد سایش و فرسایش که منجر به تولید انواع کانی‌ها می‌شود، می‌تواند شامل سنگ آهک، کربنات کلسیم، سنگ گرانیت، مرمر و موارد بیشتر باشد.

سنگ های دانه بندی

سنگ های دانه بندی

سایز و شکل دانه‌هاسنگ های دانه بندی به صورت دانه‌هایی با اندازه‌های مختلف تولید می‌شوند. در این رابطه، چگونگی ترکیب دانه ها و سایز آن ها از اهمیت بالایی برخوردار است. در ساختمان‌ها، سنگ هایی با سایز‌های مختلف برای کاربردهای مختلف استفاده می‌شوند، از جمله بتن، آسفالت، ساخت و ساز راه‌آهن، سدها و غیره. شکل دانه‌های سنگ همچنین تأثیر زیادی بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی آن دارد. دانه های سنگ با شکل‌های چندضلعی، باعث کاهش عملکرد مکانیکی مواد شده و در برخی موارد می‌تواند باعث کاهش مقاومت ساختمان شود. وزن خاکستری و جذب آب وزن خاکستری و جذب آب دو ویژگی مهم دیگر سنگ های دانه بندی هستند. وزن خاکستری به عنوان یکی از ویژگی‌های مهم در ساختمان‌های بزرگ اهمیت بالایی دارد، زیرا شرایطی را فراهم می‌کند که منجر به افزایش مقاومت ساختمان در برابر نیروهای خارجی می‌شود. از طرف دیگر، جذب آب نیز می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر خصوصیات سنگ های دانه بندی داشته باشد؛ به عنوان مثال، سنگ های دارای جذب آب کمتر، مقاومت بیشتری در برابر یخ زدگی و شکستن در مناطق سرد خواهداشت. استحکام و مقاومت استحکام و مقاومت نیز از ویژگی‌های بسیار مهم سنگ های دانه بندی هستند. این خصوصیات به نوع سنگ، شکل و اندازه دانه ها و همچنین فرآیند تولید آن‌ها بستگی دارد. سنگ های دانه بندی با استحکام و مقاومت بالا، در ساختمان‌ها برای کاربردهایی مانند بنای خاص، پل‌ها، سد‌ها و غیره استفاده می‌شوند. پایداری شیمیایی پایداری شیمیایی نیز از ویژگی‌های مهم سنگ های دانه بندی است. برخی از سنگ‌های دانه بندی قابلیت پایداری شیمیایی بالا را دارند که به عنوان یکی از عوامل مهم در انتخاب سنگ های دانه بندی برای کاربردهایی مانند بتن و آسفالت شناخته می‌شوند. رنگ و ظاهر رنگ و ظاهر نیز به عنوان ویژگی‌هایی که بر روی استفاده و مصرف سنگ های دانه بندی تأثیر می‌گذارد، باید مورد توجه قرار گیرند. برخی از سنگ‌های دانه بندی، همچون سنگ‌های آهکی، با رنگ و ظاهر منحصر به فردی همراه هستند که برخی از ساختمان‌های تاریخی و مذهبی نیز از این نوع سنگ های دانه بندی ساخته شده‌اند.

💫تولید سنگ نمره بندی شده جوشقان

💫مجری تولید انواع خاک سنگ و پودر سنگ های نمره بندی شده

💫تولید انواع پودر سنگ جوشقان قرمز، لیمویی، سبز، مشکی و …

💫ارائه بهترین رنگ های طبیعی ۱۰۰% معدنی

شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.