بهزی

جست‌وجو

ادویه سرای سپاهان در آبادان

ادویه سرای سپاهان در آبادان

آبادان

شماره تماس

شبکه اجتماعی

آدرس

ساعات کاری

خواص و مضرات ادویه

خواص و مضرات ادویه

زنجبیل یکی از گرم‌ترین ادویه‌های موجود در طبیعت است و به راحتی درد را از بین می‌برد. تأثیر آن روی درد معده و دردهای قاعدگی بی‌نظیر است. زنجبیل مشکلات عصبی را هم برطرف می‌کند. زنجبیل برطرف کننده بادهایی است که در بدن تولید می‌شود. این ادویه معده را تقویت می‌کند و تأثیر آن روی مغز موجب افزایش حافظه می‌شود. طبع گرم زنجبیل موجب افزایش میل جنسی می‌شود. ممکن است در برابر مصرف بیش از اندازه به این ادویه حساسیت نشان دهید. همچنین مصرف بی‌رویه از آن موجب التهاب و سوزش گلو می‌شود. زنجبیل چربی‌سوز است و به لاغری کمک می‌کند اما افرادی که به شدت لاغر هستند بهتر است به مقدار کمی از آن استفاده کنند.

هر آن چه باید در مورد خواص ادویه جات بدانید

ادویه قسمتی از گیاهان معطر است که به عنوان چاشنی به غذاها اضافه می‌شود. ادویه عامل مهمی برای طعم و عطر مطلوب غذا است. همچنین طیف وسیعی از مزه‌ها را ایجاد می‌کند و در فرهنگ‌های مختلف، میزان استفاده از خواص ادویه جات در انواع غذاها متفاوت است. ادویه عضوی جدا نشدنی از غذا است و بدون آن غذا اصلا طعم خوبی نخواهد داشت. هند یکی از بزرگترین تولید کنندگان ادویه در جهان است. از آنجایی که ادویه جات منبعی گیاهی هستند، بهتر است اواخر زمان پخت به غذا اضافه شوند تا خواص خود را حفظ کنند. همچنین تفت دادن ادویه موجب آزاد شدن اسانس‌های عطری آن می‌شود و برای عطر بهتر غذا مفید است. بهترین شرایط نگهداری ادویه در جای خشک و تاریک است. رطوبت موجب فاسد شدن و کپک زدن ادویه می‌شود. نور هم باعث از دست رفتن خواص ادویه جات می‌شود.

نکات پخت و پز با ادویه جات

نکات پخت و پز با ادویه جات

1. اولین چیزها اولین، مطمئن شوید که شما ذخیره سازی ادویه جات ترشی جات خود را در یک تاریک، جای خنک و در ظروف محفوظ از هوا – قطعا نمی بالا اجاق گاز خود را …برای اینکه ادویه هایتان تا حد ممکن تازه و خوش طعم باقی بمانند ، باید آنها را در جای مناسب نگهداری کنید. ادویه ها باید در محیط تاریک و خنک و به دور از گرمای مستقیم نگهداری شوند. این به معنای هدایت مکانهایی است که در اطراف اجاق گاز ، اجاق گاز یا ماشین ظرفشویی شما تولید می کنند و باعث تولید گرما می شوند.2. و تاریخ انقضا آنها را قبل از استفاده بررسی کنید.باور کنید یا نه ، ادویه ها می توانند منقضی شوند – و سریعتر از آن چیزی است که فکر می کنید! ادویه های منقضی شده بطور قابل توجهی طعم کمتری دارند و در بعضی موارد رنگ مات دارند . پاپریکا ممکن است از قرمز روشن به قهوه ای مات تبدیل شود و این زمانی است که بدانید بد شده است. به محض اینکه ادویه های خود را باز می کنید ، آنها پیر می شوند ، بنابراین تاریخی که آنها را باز کرده اید علامت گذاری کنید و همیشه مطمئن شوید که آنها هنوز معطر و تازه هستند.3. نحوه استفاده صحیح از گیاهان خشک را بیاموزید.برخلاف ادویه جات (که می توان آنها را در حین پخت یا بعد از پخت اضافه کرد) ، گیاهان خشک به زمان نیاز دارند تا طعم خود را از بین ببرند ، بنابراین تقریباً همیشه در حین فرآیند پخت اضافه می شوند . آنها معمولاً در خورشت ها ، سس ها و سایر دستورهای پخت طولانی استفاده می شوند که می توانند طعم خود را کاملاً آزاد کنند.❗️نکته مهم: برای دستور العمل هایی که خیلی طولانی نمی پزند ، مالیدن آنها بین انگشتان می تواند به آزاد شدن برخی از طعم و رایحه آنها کمک کند.4- روی یک ادویه جات سرمایه گذاری کنید تا بتوانید ادویه جات را کامل بخرید و خودتان خرد کنید …ادویه های تازه آسیاب شده نسبت به ادویه های قبل از آسیاب طعم بیشتری دارند. درست مثل سیب ها ، به محض پردازش آنها در معرض اکسیژن قرار می گیرند و کیفیت آنها به آرامی خراب می شود. برای خوش طعم ترین ادویه ها ، کامل بخرید و خودتان خرد کنید. ممکن است بیش از حد به نظر برسد ، اما تفاوت زیادی در محصول نهایی ایجاد خواهد کرد.5. و بازی کنید که چقدر خوب آنها را خرد می کنید …چقدر خوب خرد کردن ادویه های شما نقش مهمی در طعم آنها دارد . به عنوان مثال ، فلفل سیاه بسته به نحوه آسیاب شدن آن ممکن است از ملایم تا تند باشد. فلفل چرخ شده نسبتاً ملایم است ، در حالی که فلفل ریز خرد شده به پشت حلق شما برخورد می کند و نسبتاً خشن است.6. اما برای ادویه های نرم و کامل (مانند دانه های فلفل دلمه ای یا درخت عرعر) ، فقط می توانید از یک ظرف ته سنگین برای ترک خوردن آنها استفاده کنید تا عطر و طعم آنها آزاد شود.اگر از ادویه های بزرگ و نرم (مانند دانه های فلفل دلمه ای ، ارس یا خردل) استفاده می کنید و می خواهید آنها را درشت خرد کنید ، فقط آنها را با قابلمه یا تابه سنگین روی تخته برش خرد کنید . آنها را ترک خواهد کرد و به آزاد کردن عطر و طعم آنها بدون نیاز به چرخ کردن ادویه جات کمک می کند.❗️نکته مثبت: این ناهمواری دانه های فلفل برای چاشنی استیک ها قبل از چسباندن آنها ایده آل است. این پوسته پوسته خوبی با بافتی ترد و طعم ملایم فلفل می دهد.7. ادویه های کامل خود را در یک ظرف خشک نان تست کنید تا طعم های آنها را بیرون آورده و باعث درخشش آنها شود …روش دیگر تقویت آمیزه های ادویه این است که قبل از استفاده سریع آنها را در یک ظرف خشک نان تست کنید. می توانید این کار را با ادویه کامل و آسیاب شده انجام دهید (دومی کمی مستعد سوزش است) تا به طعم و رایحه آنها کمک کند . در صورت استفاده از ادویه جات کامل ، این مرحله را قبل از خرد کردن انجام دهید. در صورت استفاده از زمین ، فقط چند ثانیه آنها را نان تست کنید تا سریع از خواب بیدار شوند.8. و بیاموزید که چگونه ادویه های خود را “شکوفا” کنید.شبیه به تست ، ادویه های شکوفه دار فرآیند پختن آنها در روغن داغ است تا به آزاد شدن عطر و طعم آنها کمک کند. این روش هم ادویه ها را نان تست می کند و هم به تزریق عطر و طعم آنها در روغن پخت و پز کمک می کند ، که باعث طعم دادن کل ظرف می شود. برای غذاهایی که به هر حال با پخت مواد معطر (مانند پیاز یا سیر) در روغن شروع می شوند ، می توانید در آن مرحله ادویه های خود را به راحتی اضافه کنید تا شکوفا شوند و طعم های آنها را در ظرف تزریق کنید.9. از خود یک میکروپلن با کیفیت تهیه کنید تا به سرعت جوز هندی ، دارچین و سایر ادویه جات را رنده کنید.ادویه جات وقتی تازه رنده می شوند در اوج هستند ، بنابراین رنده کردن مستقیم آنها در یک ظرف بهترین راه برای استفاده از عطر و طعم آنهاست. برخی ادویه ها مانند جوز هندی اغلب در آخرین لحظه به صورت کامل فروخته می شوند و رنده می شوند و بهترین ابزار برای این کار میکروپلن است. این رنده های ریز به راحتی قابل استفاده هستند و ادویه ها را به صورت کاملاً درشت (اما نه خیلی درشت!) خرد می کنند.10. بیاموزید کدام فلفل دلمه ای و چیلیس گرم هستند و کدام یک معتدل ترند.همه فلفل های خرد شده و چیلیس ها برابر ایجاد نشده اند. بعضی از آنها یک تن گرما و بدون یک تن عطر و طعم دارند و برخی فوق العاده خوش طعم هستند اما به هیچ وجه گرم نیستند. فلفل کاین یک نمونه کلاسیک از ادویه ای است که گرما را بدون یک تن طعم دهنده تأمین می کند ، بنابراین برای افزودن به غذاهای خوش طعم بسیار ایده آل است. از طرف دیگر ، پوسته های فلفل قرمز دارای طعم کمی میوه ای با حرارت ملایم هستند – بنابراین تصور نکنید که همه فلفل های آسیاب شده قابل تعویض هستند.11. هنگام دو برابر کردن یک دستور ، تصور نکنید که باید فقط ادویه را دو برابر کنید.وقتی نوبت به ادویه جات می رسد ، پاسخ ساده ای برای کوچک یا پایین رساندن دستور العمل ها وجود ندارد . بعضی از ادویه ها قوی هستند و اگر به سادگی آنها را دو برابر کنید و دیگران از دست می روند ، غالب خواهند شد. برای ادویه های ادعایی (مانند فلفل قرمز یا فلفل قرمز) ، آنها را 1.25 برابر مقدار اصلی آن افزایش دهید . با این کار مطمئن می شوید که در آخر به سس مزه ای مثل فلفل قرمز درست نخواهید کرد و به شما امکان می دهد در صورت لزوم تنظیماتی انجام دهید.12. مجموعه ای جامد از ادویه جات اصلی را بسازید و به جای خرید ترکیبات مخلوط شده ، ترکیبات خود را ایجاد کنید. اگر مجموعه کاملی از ادویه ها را برای انتخاب دارید ، باید بتوانید بیشتر خم های ادویه را بدون نیاز به خرید ادویه جدید تهیه کنید . مخلوط کردن آنها باعث صرفه جویی در هزینه شما می شود و احتمالاً طعم آنها نیز بهتر خواهد بود.

ادویه جنوب چیست ؟

ادویه جنوب چیست ؟

از زمان های گذشته استفاده از گیاهان مهم بوده و در طب و غذا ها از آنها استفاده های بسیاری می شده است، امروزه نیز با وجود پیشرفت های روز افزون در حوزه علم و فناوری، بشر از خواص و فواید گیاهان غافل نشده است بلکه بیشتر به آنها توجه می شود زیرا به دلیل مشغله های انسان امروزی و آلودگی هایی که پیشرفت ها به وجود آورده اند افراد به دنبال زندگی سالم و غذاهای پر خاصیت هستند. به همین دلیل به ادویه ها توجه ویژه ای می شود. ادویه جات نه تنها طعم، عطر و رنگ غذا را بهبود می دهند بلکه خواص و فوایدی نیز دارند.ادویه ها یکی از مهم ترین چاشنی های غذاها به خصوص غذا های ایرانی هستند. ایرانیان برای هر غذا از ادویه های مخصوص آن و یا با توجه به سلایق شخصی از آنها استفاده می کنند که در هر منطقه ایران نوع ادویه محبوب و پر کاربرد متفاوت با دیگر مناطق است. برای مثال همه می دانیم که بیشتر غذا های جنوب کشور تند و فلفلی هستند، یا غذاهای شمال ایران بیشتر طعم ترش و ملس دارند. معرفی ادویه های جنوب:غذا ها و به خصوص ماهی های جنوب از خوشمزه ترین غذاهایی هستند که طبخ می شوند که راز خوشمزگی آنها به ادویه های خوش عطری که استفاده می کنند برمی گردد. ادویه های جنوب از جمله محبوب ترین ادویه هایی هستند که امروزه مردم ایران با آنها آشنایی داشته و به عنوان چاشنی های خوشمزه و پر خاصیت برای غذاهای خود با عنوان ادویه جنوب تهیه می کنند. ادویه های جنوب از ادویه های ترکیبی هستند که از ترکیب چند ادویه متنوع تهیه می شوند. این ادویه ها برای غذاهای مختلف متنوع هستند، برای مثال: ادویه پلویی، ادویه ماهی، ادویه خورشتی و همچنین ادویه خاص جنوبی که برای تمامی غذا ها کاربرد دارد.

شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.