بهزی

جست‌وجو

ساخت انواع ریموت ایموبلایزر کلیدسازی مدرن در شهرکرد

ساخت انواع ریموت ایموبلایزر کلیدسازی مدرن در شهرکرد

شهركرد

شماره تماس

شبکه اجتماعی

آدرس

ساعات کاری

ایموبلایزر چیست؟

ایموبلایزر چیست؟

سوئیچ های ضد سرقت یا ایموبلایزر (Immobilizer ) ،از جدیدترین و کارآمد ترین سیستم های امنیتی خودرو می باشد که از سال 2000 در بین خودروهای دنیا مرسوم و از سال 1386 برای خودروهای ایرانی اجباری شد. اساس کار این سیستم به این صورت است که به واسطه قفل نرم افزاری که بر رویه ECU تعبیه شده است ، خودرو تنها و تنها با سوئیچ متعلق به خود که حاوی چیپ الکترونیکی که این چیپ از قبل به ECU و سیستم ایموبلایزر خودرو معرفی و برنامه ریزی شده است، روشن می شود . درصورتی که از سوئیچ های دیگری استفاده شود به دلیل عدم شناسایی سوییچ توسط سیستم ایموبلایزر، خودرو حتی اگر استارت هم بخورد روشن نخواهد شد .چیپی که داخل دسته پلاستیکی سوئیچ تعبیه شده ،نوعی حافظه الکترونیکی می باشد که حاوی کد دسترس یمنحصری است. وقتی کلید داخل سوئیچ خودرو قرار می گیرد ، چیپ با آنتن دور سوییچ ارتباط بی سیمی بر قرار کرده و کد دسترسی خود را به سیستم ایموبلایزر اعلام می کند و در صورت تایید کد ، دستور روشن شدن خودرو به ECU صادر می شود . این فرایند تنها در کسری از ثانیه انجام می شود و کاربر هیچ تاخیری در روشن شدن خودرو خود احساس نمی کند .از آنجایی که خودروسازها تنها 2 عدد سوئیچ در اختیار خریداران خودرو قرار می دهد ، ممکن است در شرایطی مانند خراب شدن ، شکستن یا گم کردن سویچ خود ،نیاز به کلید یدک اضافی و... احتیاج به ساخت سویچ دیگری باشد. یا ممکن است به دلیل گم شدن سوئیچ امنیت خودرو به خطر افتاده و نیاز به تغییر کد خودرو باشد تا از سو استفاده احتمالی با سوئیچ گم شده توسط اشخاص دیگر جلوگیری شود.

معرفی انواع دستگاه های کلید سازی

معرفی انواع دستگاه های کلید سازی

کلید سازی یک روش بسیار محبوب در سراسر کشور برای ساخت کلید است. این کار را می توان با ایجاد یک کپی از یک کلید موجود یا به طور کلی ساختن یک کلید جدید انجام داد.خدمات کلید سازی ممکن است به دلایل مختلفی مورد نیاز باشد که عبارتند از:

انواع ریموت بلوتوث

انواع ریموت بلوتوث

ریموتهای بلوتوث به دو دسته کلی متغییر و ثابت تقسیم میشوند.

نحوه تشخیص فرکانس ریموت

نحوه تشخیص فرکانس ریموت

برای تشخیص فرکانس ریموت ، ابتدا باید قاب ریموت را باز کنیم که درون آن مدار ریموت قرار دارد .بر روی مدار یک قطعه با روکش فلزی وجود دارد (کریستال نامیده میشود ) مقدار فرکانس کاری ریموت بر روی کریستال درج شده است . ( به عنوان مثال 433 یا 315 ).

معرفی انواع ریموت

معرفی انواع ریموت

این ریموت همانطور که از نامش پیداست، از یکسری کدهای ثابت برای ارتباط با گیرنده استفاده می کند. اگر یک نمونه از این ریموت ها را باز کنیم، می بینیم که به دو صورت هستند:1- جامپرهایی بر روی برد الکترونیکی یا (PCB) ریموت طراحی و تعبیه شده است که کاربر می تواند با قرار دادن آنها در حالت های صفر و یک و یا آزاد، کد مورد نظر خودش را برای ریموت تنظیم کند. 2- دیپ سوئیچ تعبیه شده بر روی برد الکترونیکی ریموت به کاربر این امکان را می دهد تا با قرار دادن آنها در هر یک از سه حالت ممکن، کد مورد نظر خودش را برای ریموت تنظیم کند و برای هماهنگی آن با درب، بایستی دقیقا همین حالت را نیز در دیپ سوئیچ داخل رسیور اجرا نماید.

شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.