بهزی

جست‌وجو

امداد خودرو و خودروبر و یدک کش اسلامی در شمیران تهران

امداد خودرو و خودروبر و یدک کش اسلامی در شمیران تهران

تهران

شماره تماس

شبکه اجتماعی

آدرس

ساعات کاری

امدادخودرو صدرا

امدادخودرو صدرا

در شمیران، خدمات امداد خودرو و یدک‌کش به منظور کمک به خودروهایی که دچار مشکل شده‌اند ارائه می‌شود. این خدمات شامل موارد زیر است:1. کمک‌های فوری: شامل باتری به باتری، سوخت‌رسانی، و تعمیرات جزئی در محل.2. یدک‌کشی: برای خودروهایی که قادر به حرکت نیستند، خدمات یدک‌کشی به محل مورد نظر ارائه می‌شود.

نکاتی که باید درباره حمل خودرو با سیم بکسل بدانید

نکاتی که باید درباره حمل خودرو با سیم بکسل بدانید

بکسل کردن خودرو به معنای حمل یک خودرو با استفاده از طناب توسط یک خودرو دیگر است. این عمل به طور معمول برای جابجایی یک خودرو که به دلایل مختلفی نمی تواند حرکت کند، استفاده می شود. این روش برای جابجایی خودروهای سنگین یا خودروهایی که در محل های دشوار گیر کرده اند، مناسب و کاربردی می باشد. این عمل معمولا باید با احتیاط و با رعایت نکات ایمنی انجام می شود تا از وقوع حوادث ناگوار جلوگیری کرد.

بررسی راه و روش های به حداقل رساندن مصرف بنزین

بررسی راه و روش های به حداقل رساندن مصرف بنزین

به طور کلی هزینه های خودرو به دو دسته تقسیم می‌شوند: هزینه های ثابت و هزینه های متغیر. هزینه های ثابت: این هزینه ها ناشی از خرید خودرو و بهره مندی از آن به طور کلی شامل موارد زیر می شوند: هزینه های خرید خودرو مانند قیمت خرید، مالیات و عوارض و هزینه های ثبت و انتقال مالکیت. هزینه های بیمه خودرو مانند بیمه شخص ثالث، بیمه بدنه و بیمه برای حوادث ناگهانی. هزینه های نگهداری و تعمیرات پیشگیرانه مانند تعویض روغن، توسط تهویه کننده و تعویض فیلترهای هوا، سوخت و روغن. هزینه های بهبود و ارتقاء خودرو مانند تعویض لاستیک ها، تعویض تسمه های تایم و به روز رسانی سیستم های خودرو. هزینه های متغیر: این هزینه ها بیشتر مربوط به استفاده روزمره از خودرو می شوند و بسته به نوع و شرایط استفاده کننده متفاوت است. بعضی از این هزینه ها عبارت‌اند از: هزینه های سوخت و روغن هزینه های تعمیرات پس از خرابی به همراه قطعات جایگزین هزینه های پارکینگ هزینه های راهنمایی و رانندگی مانند مالیات بر وسایل نقلیه عمومی (مالیات پلاک) نتیجه می گیریم هزینه های مربوط به مصرف بنزین جزو هزینه های متغیر خودرو به حساب می آیند.

معرفی و بررسی چراغ های هشدار روی پنل خودرو

معرفی و بررسی چراغ های هشدار روی پنل خودرو

یک سری چراغ های هشدار روی پنل خودرو وجود دارند که هر کدام به یک رنگ و شکل در زمان مشکل نمایان می شوند که در ادامه با دلایل نمایان شدن این نوع چراغ ها آشنا می شویم. اطلاع رسانی در مورد وضعیت خودرو: چراغ های هشدار به راننده اطلاع می دهند که آیا خودرو در وضعیت عادی است یا نیاز به توجه و اقدام دارد. برخی از چراغ های هشدار مانند چراغ های ABS، چراغ های ترمز، چراغ های روغن موتور و … به راننده اجازه می دهند تا وضعیت مختلف سیستم های خودرو را بررسی کند. اطلاع رسانی در مورد خطرات: چراغ های هشدار همچنین به راننده اطلاع می دهند که آیا خودرو در معرض خطراتی مانند باتری ضعیف، فشار پایین لاستیک، دمای بالا یا پایین موتور و … قرار دارد. اطلاع رسانی در مورد سرویس و نگهداری: برخی از چراغ های هشدار به راننده اطلاع می دهند که زمان نگهداری و سرویس خودرو فرا رسیده است، مانند چراغ های تعویض روغن، تعویض فیلتر هوا و … اطلاع رسانی در مورد سیستم های امنیتی: چراغ های هشدار همچنین به راننده اطلاع می دهند که آیا سیستم های امنیتی خودرو مانند Airbag فعال است یا خیر. اطلاع رسانی در مورد سیستم های تعمیراتی: برخی از چراغ های هشدار به راننده اطلاع می دهند که آیا خودرو نیاز به تعمیرات و تعویض قطعات خاص دارد. بنابراین، وجود چراغ های هشدار روی داشبورد ماشین به راننده کمک می کند تا وضعیت کلی خودرو را بررسی کند و در صورت نیاز، اقدامات مناسب را انجام دهد.

روش صحیح برای باتری به باتری کردن خودرو

روش صحیح برای باتری به باتری کردن خودرو

در ابتدا کاپوت هر دو خودرو را بالا بزنید، و خودروها را تا جای که امکان دارد بسته به اندازه کابل به یکدیگر نزدیک کنید.قطب های مثبت و منفی هر دو باتری را پیدا کنید. معمولا بر روی سرباتری و یا کنار آن ها مثبت و منفی به صورت + و – نشان شده است. دقت نمایید سوئیچ خودرو در حالت off باشد و تمامی اتصالات برقی را قطع کنید. قبلا از انجام عملیات باتری به باتری حتماسرباتری را پاک کنید و از رسوب نشدن سرباتری ها اطمینان حاصل بفرمایید. برای انجام باتری به باتری نیاز به یک جفت کابل داریم.دقت داشته باشید هیچ وقت دو سر این کابل ها به یکدیگر اتصالی نکند،چون باعث آسیب شدید به هر دو خودرو می شود. برای اتصال کابل ابتدا کابل قرمز را به سر مثبت باتری که مشکل دارد وصل کنید و اون سر همین کابل قرمز را به سر مثبت باتری سالم وصل کنید. کابل مشکی را به سر منفی باتری سالم و سر دیگر کابل مشکی را به قطعه ای فلزی از خودرو که باتری خراب دارد وصل کنید.(بهتر است قسمت فلزی رنگ نشده باشد بهترین گزینه پیچ و مهره و… میباشد). نکته ای که باید به آن توجه داشته باشید این است که کابل ها به پروانه خودرو برخورد نکند. حالا خودرویی که سالم است را روشن کنید و اجازه دهید چند دقیقه خودرو کار کند. بعد از گذشت چند دقیقه باتری خراب شارژ شده است و میتوانید شروع به استارت زدن کنید،اگر روشن نشد کابل ها را در سرجای خود تکان دهید و مجدد استارت بزنید. حالا که ماشین روشن شده است نوبت به این رسیده است که کابل ها را جدا کنید و مراقب باشید کابل ها بهم اتصالی نکند. این کار دقیقا برعکس عملیات متصل کردن کابل ها میباشد.در ابتدا کابل مشکی متصل شده به بدنه فلزی را جدا کنید و بعد از قسمت منفی باتری سالم کابل مشکی را جدا کنید .کابل قرمز را از قسمت مثبت باتری سالم و در نهایت کابل قرمز را از باتری تازه شارژ شده جدا کنید. در آخر تمامی اتصالاتی که قطع کرده بودین و پوشش باتری را به حالت اول برگردانید. بهتر است خودرویی که مشکل داشته است چند دقیقه روشن بماند تا باتری خود را شارژ نگه دارد.

🔺امداد خودرو صدرا ۲۴ ساعته با خدمات خودروبری و خودروسوارکفی و یدک کش

🔺مشاوره منصفانه و حمل خودرو به تعمیرگاه و خدمات مطمئن با ضمانت در خدمت عزیزان میباشد

امدادخودرو اسلامی
شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.