فومهای عایق
بهترین فوم برای گرمایش از کف: انتخاب عایق حرارتی عالی برای راحتی و صرفهجویی در هزینههاگرمایش از کف به عنوان یکی از روشهای محبوب برای داغ کردن فضاها در منازل و ساختمانها به شدت مورد توجه قرار گرفته است. از طراحی مدرن تا صرفهجویی در هزینههای انرژی، سیستمهای گرمایشی از کف دارای مزایا ویژهای هستند. اما یکی از عوامل اصلی موفقیت این سیستمها انتخاب بهترین فوم عایق برای آنهاست. در این مقاله، به بررسی بهترین فوم برای گرمایش از کف خواهیم پرداخت و به مزایا و انواع آن خواهیم پرداخت. برای تهیه لیست قیمت گرمایش از کف که شامل محصولاتی همچون فوم گرمایش از کف، فوم شانه تخم مرغی، ترموستات گرمایش از کف، پمپ گرمایش از کف می توانید به صفحات مربوطه در پایپ بازار مراجعه کنید.مزایا و اهمیت استفاده از فوم عایق در سیستم گرمایش از کففومهای عایق گرمایش از کف یک عنصر بسیار مهم در بهرهوری سیستمهای گرمایش از کف هستند. مزایا و اهمیت انتخاب صحیح فوم عایق عبارتند از:افزایش کارایی: فوم عایق مناسب میتواند اتلاف حرارت را کاهش دهد و کارایی سیستم گرمایشی از کف را افزایش دهد.کاهش هزینههای انرژی: با استفاده از فوم عایق با کیفیت، مصرف انرژی برای گرمایش را کاهش داده و هزینههای انرژی را صرفهجویی میکنید.کاهش نویز: فومهای عایق میتوانند به کاهش انتقال نویز و صداها در ساختمانها کمک کنند.مقاومت در برابر رطوبت: انتخاب فوم عایق مناسب میتواند از نفوذ رطوبت و خسارات آن به سیستم گرمایشی جلوگیری کند.
لوله پلی اتیلن چیست؟
انواع لوله پلی اتیلن مواد مورد استفاده در ساخت لوله های پلی اتیلن با مواد مورد استفاده در سایر محصولات پلی اتیلن متفاوت است. انتخاب لوله های پلی اتیلن مناسب، متناسب با کاربرد موردنیاز، بسیار مهم بوده بنابراین لازم است تا در مورد انواع این لوله ها اطلاعات کافی داشت. این لوله ها به سه گرید تقسیم می شوند. گرید PE63 به دلیل ضخامت و وزن بالا صرفه اقتصادی ندارد و امروزه این نوع پلی اتیلن مورد استفاده قرار نمی گیرد. گرید PE80 از لحاظ وزن، ضخامت و قیمت پایین تر از گرید PE63 است. همچنین در این گرید با افزایش چگالی، میزان فشار مورد تحمل افزایش یافته است. گرید PE100 با استفاده از بهترین مواد اولیه ساخته شده، وزن و ضخامت کمتری به نسبت دو گرید قبلی دارد و مهم ترین مزیت آن، بی تأثیر بودن ماورای بنفش و اشعه خورشید بر این نوع لوله است. این لوله ها بر اساس نوع ساخت به دو دسته ی تک جداره و دوجداره تقسیم می شوند. لوله های پلی اتیلن تک جداره را می توان در فشارهای بین 2 تا 40 اتمسفر استفاده نمود. با رشد فناوری های جدید و ساخت مواد باکیفیت تر استفاده از این نوع لوله ها در شبکه های آب رسانی و آبیاری افزایش یافته است. لوله های پلی اتیلن دوجداره (کاروگیت)، دارای مقاومت بالا در برابر ترک خوردگی، دما، مواد شیمایی و ضربه هستند. همین طور این لوله ها تحمل فشار از 6 الی 32 اتمسفر را دارند. با توجه به ویژگی های بارز لوله های پلی اتیلن دو جداره از آن ها در صنعت کشاورزی و انتقال مایعات صنعتی و انتقال آب در فشار بالا و سطوح ناهموار استفاده می شود.
لوله پلیکا چیست ؟
آشنایی با انواع لوله پلیکا برای بسیاری از کاربران، حائز اهمیت است. چرا که یکی از معروف ترین و پرکاربردترین لوله ها در صنعت ساختمان سازی است. لوله پلیکا را به نام لوله پی وی سی هم می شناسند. بسیاری از افراد بر این باورند پلیکا، نام جنس این لوله است. در صورتی که نام یکی از برندهای معتبری است که مشغول تولید لوله پی وی سی است. اغلب کاربران، این لوله را به رنگ طوسی می شناسند. مزیت های زیاد این لوله سبب محبوبیت آن در بین مردم شده است. مقاومت بالا، عدم خراب شدن و طول عمر بالا از مهمترین این مزیت ها است. با توجه به این شاخصه ها، صنایع مختلفی از لوله پلیکا استفاده می کنند که صنعت آب و فاضلاب یکی از مهمترین ها می باشد. این لوله پلیمری یا پلاستیکی مانند سایر لوله ها از نظر ابعاد و اتصالات، متنوع می باشد. از طرف دیگر، به دلیل اینکه این لوله ها را از پلاستیک فشرده، تولید می کنند از نظر ضخامت و انعطاف پذیری نیز متنوع هستند. با توجه به این موارد، لوله پلیکا یا لوله های پی وی سی را به انواع مختلفی، دسته بندی می کنند که عبارتند از: لوله M-PVC : این مدل لوله ها معمولا مقاومت خیلی بالایی در برابر ضربه و فشارهای نقطه ای از خود نشان می دهند. لوله U-PVC : این لوله ها نیز از مقاومت و سختی خیلی زیادی برخوردار هستند. لوله O-PVC : مقاومت این مدل لوله ها در برابر فشار، بسیار عالیست. لوله P-PVC : این مدل لوله ها یکی از منعطف ترین انواع لوله های پی وی سی معرفی می شوند. لوله C-PVC : مقاومت این دسته از لوله های پی وی سی در برابر تاثیرات مواد شیمیایی بسیار زیاد است. لوله ها ی PVC معمولی، لوله های PVC فشار قوی و نیم قوی.