بهزی

جست‌وجو

تولید قطعات پمپ انژکتور جهان بوش در تهران

تولید قطعات پمپ انژکتور جهان بوش در تهران

تهران

شماره تماس

شبکه اجتماعی

آدرس

ساعات کاری

پمپ گازوئیل یا پمپ انژکتور چیست ؟

پمپ گازوئیل یا پمپ انژکتور چیست ؟

پمپ گازوئیل یا پمپ انژکتور که در سیستم موتورهای دیزلی که در ماشین آلات راهسازی و سنگین بیشترین کاربرد را دارند، به عنوان قلب تپنده سیستم های دیزلی به حساب می آیند. آنچه باعث حرکت و قدرت بالای این دستگاه ها می شود، وجود موتورهای احتراقی میباشد. این نوع از موتورها قادرند تا در بارگیری های خیلی سنگین ، در معادن (شن و ماسه) و پروژهای عمرانی بسیار بزرگ مشارکت داشته باشند.

انواع پمپ انژکتور

انواع پمپ انژکتور

پمپ انژکتور در حالت کلی بر دو نوع میباشد یک نوع پمپ انژکتور ردیفی و دیگری پمپ انژکتور اسیابی پمپ انژکتور در مدار فشار قوی قرار گرفته و سوخت را با فشار به انژکتورها ارسال می نماید.پمپ انژکتور اسیابی که روتور ان فقط حرکت دورانی دارد: پمپ انژکتور اسیابی طرح بسیار جالبی از انواع پمپ های سوخت رسانی موتور دیزل بوده است ساختمان پمپ کاملا کوچک و مختصر بوده و بجای واحدهای متعدد تولید کننده فشار فقط یک واحد پمپ کننده مشترک وجود دارد که برای تمام سیلندرها سوخت تحت فشار ارسال می دارد بنابراین مقدار تحویل سوخت و زمان شروع تحویل در همه سیلندرها یکسان بوده و نیاز به تنظیم جداگانه ندارد طرح پمپ طوری است که ساختمان یک پمپ پمپ شش سیلندر تقریبا برابر با یک پمپ چهار سیلندر است.

عملکرد و نحوه عیب یابی سوزن انژکتور

عملکرد و نحوه عیب یابی سوزن انژکتور

نازل انژکنور یکی از مهم ترین قطعات سیستم سوخت رسانی دیزل ژنراتور میباشد.وظیفه ی این قطعه اتمیزه کردن یا پودری کردن سوخت دیزل ژنراتور برای پاشش به داخل محفظه ی احتراق میباشد.این عمل بخصوص در موتورهای دیزلی باعث ترکیب شدن بهتر هوا و سوخت میشود و عملکرد احتراق بهتر انجام میشود.این قطعه بسیار حساس و حیاتی میباشد و درصورت خرابی یا ایجاد گرفتگی و اشکال در آن میتواند مجموعه ای از اشکالات را در موتور دیزل ژنراتورشما ایجاد کند.از افزایش مصرف سوخت،کاهش توان تا فرسودگی شدید مکانیکی و غیره میتواند تعدادی از این نقص ها باشد.

انواع پمپ انژکتور ردیفی

انواع پمپ انژکتور ردیفی

بنابر تقاضای موتور های مختلف که دارای بازده قدرت متفاوت و طرح های گوناگون از نظر محفظۀ احتراق می باشند پمپ های مختلفی طرح وساخته می شود . اگر چه اساس کار انواع مختلف مشابه است ا ّما ظرفیت کار آنها کاملا Cyl/10Kw تا یکسان نیست موتورهای دیزل دارای قدرتی بین Cyl/200Kw ( کیلووات بر سیلندر می باشند وبرای مصارف زیر ساخته می شوند : کامیون ها – اتوبوس ها – سواری ها – تراکتورها – ماشین های کشاورزی – ماشین های ساختمانی وحفاری – لودرها – بلدوزرها – صنایع دریایی- موتورهای جرثقیل های سقفی –موتورهای مولد الکتریکی و تأسیسات کامپیوتری و ایمنی بانکها ویا تأسیسات بیمارستان ها که بطور دائم کار می کنند . به طور کل پمپ های ردیفی در دو نوع PE و PF دسته بندی می شوند : PE-یعنی پمپی که P دارای میل بادامک E است . PF-یعنی پمپی که P بدون میل بادامک F است .

شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.