بهزی

جست‌وجو

فروش و تولید دستگاه های نانوایی و تنورهای طلا پخت موسوی در چهارمحال بختیاری

فروش و تولید دستگاه های نانوایی و تنورهای طلا پخت موسوی در چهارمحال بختیاری

بروجن

شماره تماس

شبکه اجتماعی

آدرس

ساعات کاری

آشنایی با انواع دستگاه های نانوایی

آشنایی با انواع دستگاه های نانوایی

✴️ دستگاه پرتابل نانوایی ✴️ دستگاه پرتابل نانوایی جزو دستگاه های نانوایی صنعتی محسوب می شود. این دستگاه با حرارت صد در صد غیرمستقیم فعالیت می کند و قابلیت تولید انواع نان های سنتی مانند نان تافتون، نان لواش آذری، نان بربری، شیرمال و حتی پیتزا و نان خشک را دارد. در تولید این دستگاه با توجه به اینکه قرار است چه نوع نانی را تولید کند از چدنهای متفاوتی استفاده می شود. در دستگاه با توجه به نان تولیدی از چدن های مختلفی استفاده می شود . در تولید نان بربری و تافتون از چدن صاف، برای نان لواش آذری از چدن سوراخدار و از چدن برجسته در دستگاه تولید نان سنگک سنتی استفاده می شود. از آنجایی که این دستگاه تمام اتوماتیک است کلیه عملیات کنترل سیستم های الکتریکی بوسیله دستگاه PLC انجام می شود✴️ دستگاه رول کن ✴️ این دستگاه که جزو دستگاه های نانوایی صنعتی محسوب می شود دارای کارکرد فرم‌دهی خمیر در تهیه انواع نان باگت و ساندویچی است. همچنین این دستگاه قابلیت استفاده در روش های پخت صنعتی در کنار سایر تجهیزات را دارد. این دستگاه می تواند خمیری را که توسط دستگاه دیوایدر یا روندر برش خورده و به کمک نوار نقاله مستقیما وارد دستگاه رول کن شده است، به شکل و قطر و اندازه های دلخواه و مورد نظر تقسیم کند. این قطعات رول شده برای تهیه انواع نان فانتزی مورد استفاده قرار می گیرند. این دستگاه ها عموما از دو جنس آلومینیوم واستیل ساخته شده و دارای اندازه و سایزهای مختلف و متفاوت می باشد.✴️ دستگاه چانه گیر ✴️ در گذشته نانوایان برای تبدیل خمیر به چانه از دست استفاده می کردند و معمولا بر اساس ممارست و تجربه زیاد به صورت تجربی می توانستند چانه ها را به یک وزن بزنند. اما امروزه دستگاه چانه زن انجام این کار را برای نانوایان آسان کرده است. این دستگاه که جزو دستگاه های نانوایی صنعتی است این قابلیت را دارد تا طی یک زمان مشخص تعداد چانه های مشخصی را تهیه کند که معمولا تعداد این چانه ها بین ۱۳ تا ۱۶ چانه در یک دقیقه است. وزن تقریبی این چانه ها بین g70 تا g450می باشد. این دستگاه از جنس های متفاوتی ساخته می شود اما بهترین آنها از جنس تمام استیل است.✴️ دستگاه خمیر همزن یا خمیرگیر ✴️ از این دستگاه برای هم زدن همه نوع خمیر استفاده می شود . جنسی که این دستگاه از آن ساخته می شود معمولا آلومینیوم و یا استیل است. همچنین این دستگاه در اندازه و وزن های مختلفی تولید می شود. وزن استانداردی که معمولا برای ساخت این دستگاه مورد توجه قرار می گیرد بین ۷ تا ۲۴۰ کیلو گرم است و معمولا دارای کاربرد خانگی و نانوایی و صنعتی است.✴️ دستگاه پهن کن اتوماتیک خمیر ✴️ این دستگاه که جزو دستگاهای صنعتی نانوایی محسوب می شود در واقع جایگزین کارگر و استاد کاری است که در نانوایی های سنتی به آنها شاطر می گفتند. به همین دلیل با وجود این دستگاه دیگر نانوایی ها نیازی به نیروی انسانی ماهر نخواهند داشت. همچنین به دلیل کاهش دخالت دست در باز کردن خمیر چانه و پخت نان، این نوع نان بهداشتی تر خواهد بود. به علاوه با وجود این دستگاه دیگر نیازی به افزودن خوراکی های غیر مجاز مانند جوش شیرین و جوهر قند و …به چانه نیست. این دستگاه دارای انواع مختلفی است. این تنوع در شکلی است که این دستگاه نان را پهن می کند. در ادامه به چند نوع از این دستگاه اشاره می شود:▪️ دستگاه پهن کن اتوماتیک خمیر گرد بر: این دستگاه می تواند خمیر نان را به شکل گرد برش بزند.▪️ دستگاه پهن کن اتوماتیک خمیر نان لواش جدید▪️ دستگاه پهن کن اتوماتیک خمیر نان دو آرد پاشه: ویژگی خاص این دستگاه نسبت به سایر دستگاهای پهن کن در این است که می تواند به دو سمت از خمیر آرد بپاشد و همین امر باعث می شود تا نانی که پخت می شود بسیار نرم باشد.

دستگاه خمیرگیر نانوایی

دستگاه خمیرگیر نانوایی

دستگاه خمیر گیر چیست ؟ در زمان های گذشته تهیه خمیر از آرد توسط دست انجام می شد. استفاده از نیروی دست برای این کار با مشکلاتی همراه بود. ازجمله:طولانی شدن مدت خمیرگیری و در نتیجه هدر رفتن زمان، هم چنین در پی تماس دست با خمیر امکان انتقال آلودگی های میکروبی به آن.با گذشت زمان و پیشرفت فناوری دستگاه ها و ماشین آلات مجهز و پیشرفته ای برای صنعت نانوایی و قنادی ساخته شدند. دستگاه خمیر گیر یا خمیر کن از جمله این دستگاه های پیشرفته هستند. با استفاده از دستگاه خمیر گیر روند تولید خمیر سرعت بیشتری یافته و هم چنین به دلیل عدم دخالت دست ها در این فرآیند، کیفیت بهداشتی نیز افزایش یافته است.از دستگاه خمیر گیر برای تولید انواع مختلف خمیر ها و هم زدن آن ها استفاده می شود. البته تنها استفاده از این دستگاه به تهیه خمیر از آرد محدود نمی شود. از این دستگاه هم چنین می توان در دیگر صنایع به عنوان هم زن (میکسر) گوشت، انواع معجون ها و بستنی ها و… استفاده نمود. همانطور که گفته شد سرعت تولید خمیر توسط دستگاه خمیر گیر بسیار بالا می باشد. در نتیجه سرعت عمل قنادی ها و نانوایی ها، فست فود ها، کترینگ های خانگی، پیتزا فروشی ها، رستوران ها و… به صورت چشمگیری افزایش می یابد.🔶 ویژگی های کلی دستگاه خمیر گیر 🔶 دستگاه‌ خمیر کن امروزه از اساسی ترین لوازم نانوایی و قنادی است. متشکل است از: یک پاتیل (دیگ) جهت ریختن ترکیبات مانند آب و آرد و یک هم زن (چنگک) برای مخلوط کردن مواد باهم و تولید خمیر.این دستگاه در انواع خانگی، نیمه صنعتی و صنعتی ساخته و عرضه می شود و دارای ظرفیت تولید ۵- ۲۴۰ کیلوگرم می باشد. جنس این دستگاه نیز از آلومینیوم و استیل می باشد. ورقه هایی که برای ساخت این دستگاه استفاده می شوند از جنس استیل ضد زنگ هستند و مقاوم به زنگ زدگی، خط و خش و ضربه می باشند. مصرف برق دستگاه نیز به صورت ۱ فاز و ۳ فاز است.🔶طبقه بندی انواع دستگاه خمیر گیر 🔶 برا اساس ویژگی ها و پارامتر های مختلف، انواع دستگاه های خمیر گیر را می توان به روش های مختلفی طبقه بندی کرد. از جمله این پارامتر ها می توان موارد زیر را نام برد:▪️ ظرفیت و حجم تولید▪️ کاربرد▪️ نوع استفاده▪️ اندازه و ابعادبا این وجود، اصلی ترین عامل سنجش و طبقه بندی این دستگاه ها توان تحمل وزن آن ها می باشد. هم چنین این دستگاه ها در دو مدل ساخته می شوند، مدل پاتیل (دیگ) بسته و مدل پاتیل (دیگ) باز. جنس دیگ ها از استیل مرغوب می باشد و شست و شوی راحتی دارند.

شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.