بهزی

جست‌وجو

تولید انواع گیربگس های صنعتی پارس توان گرجی در تهران

تولید انواع گیربگس های صنعتی پارس توان گرجی در تهران

تهران

شماره تماس

شبکه اجتماعی

آدرس

ساعات کاری

عملکرد و نحوه کارکرد گیربکس صنعتی

عملکرد و نحوه کارکرد گیربکس صنعتی

گیربکس ها در هر صنعتی که مورد استفاده قرار گرفته باشند دارای یک وظیفه مشترک هستند که اصلی ترین وظیفه آن ها نیز به شمار می رود. این وظیفه تغییر سرعت دوران و گشتاور مورد نیاز برای استفاده در بخش های مختلف صنعتی است. گیربکس های صنعتی انواع گوناگونی دارند که عبارتند از گیربکس حلزونی، گیربکس هلیکال یا شافت مستقیم، گیربکس آویز، گیربکس کرانویل پینیون، گیربکس خورشیدی، گیربکس صنعتی، گیربکس دور متغیر و گیربکس اکسترودر. از گیربکس اکسترودر در فرآیند اکستروژن استفاده می شود.

عیب یابی گیربکس صنعتی

عیب یابی گیربکس صنعتی

گیربکس های صنعتی به دلایل مختلفی می توانند دچار مشکل شوند، اما علت و ریشه بسیاری از مشکلات گیربکس ها در 5 مورد خلاصه می شود. در ادامه 5 عامل اصلی خرابی گیربکس صنعتی، علائم و راه حل رفع آن ها را بررسی می نماییم؛ عیب یابی گیربکس صنعتی و بررسی علل این مشکلات شاید آن قدر مهم و جدی به نظر نرسد، اما اگر به موقع بررسی نشوند باعث خرابی کل گیربکس و دستگاه های مرتبط با آن می شود.

آشنایی با گیربکس صنعتی

آشنایی با گیربکس صنعتی

به بیان علمی می توان گیربکس صنعتی را اینگونه تعریف کرد: مجموعه یا سیستمی که نقش واسطه میان منبع محرک و دستگاه مصرف کننده را داشته و متشکل از چرخ دنده ها، محور (شافت)، بدنه یا پوسته است که با دریافت انرژی مکانیکی از منبع، توانایی انتقال آن انرژی را به دستگاه مصرف کننده دارد. گیربکس صنعتی با قابلیت کاهش سرعت و دور و افزایش گشتاور استفاده گسترده ای در امور صنعتی مختلف دارد. لازم به ذکر است دسته ای دیگر از گیربکس های صنعتی نیز وجود دارد که وظیفه آن ها افزایش دور و کاهش گشتاور است.

انواع گیربکس صنعتی و کاربرد هر یک

انواع گیربکس صنعتی و کاربرد هر یک

گیربکس های صنعتی از پرکاربردترین و اصلی‌ترین اجزا در موتورها و ماشین‌های بزرگ و کوچک صنعتی هستند. گیربکس صنعتی در واقع خود یک نوع ماشین صنعتی است که وظیفه انتقال نیروی موتور و تنظیم سرعت و شدت این نیرو را بر عهده دارد. گاهی نیز جهت نیرو را تغییر می‌دهد. برای مثال ممکن است نیروی رفت و برگشتی تولیدی موتور توسط گیربکس به نیروی دورانی تبدیل شود. براساس همین تنوع عملکرد، در صنعت شاهد انواع گیربکس صنعتی هستیم. به این ترتیب کاربرد گیربکس صنعتی ممکن است افزایش نیروی موتور، کاهش یا افزایش سرعت موتور و تغییر جهت نیروی موتور باشد و با توجه به این نوع کاربرد یکی از انواع گیربکس‌ صنعتی برای مصارف مختلف انتخاب خواهد شد.

شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.