بهزی
واردات و صادرات انواع میوه خشک دادی در تبریز

واردات و صادرات انواع میوه خشک دادی در تبریز

تبریز

شماره تماس

شبکه اجتماعی

آدرس

ساعات کاری

مهمترین فواید میوه خشک

مهمترین فواید میوه خشک

یکی از مواد غذایی بسیار مغذی، خوشمزه و محبوب همه، میوه خشک شده است. از جمله فواید میوه خشک تقویت سیستم ایمنی بدن و بهبود عملکرد سیستم گوارش بدن است. همچنین میوه خشک برای لاغری و کاهش وزن نیر بسیار موثر است؛ البته اگر به اندازه مصرف شود. زیرا کالری میوه خشک نسبت به میوه تازه بیشتر است. میوه‌های خشک اساساً میوه‌هایی هستند که تقریباً تمام محتوای آب آن حذف شده است. میوه‌ها یا به طور طبیعی خشک می‌شوند، از طریق خشک کردن آفتاب یا از طریق یک دستگاه خشک‌کن تخصصی که میوه را کوچک می‌کند و میوه خشک کوچک و پر انرژی از خود باقی می‌گذارد. میوه‌های خشک به دلیل طعم شیرین، ارزش غذایی و ماندگاری طولانی، یک سنت محبوب برای هزاران سال بوده است

چرا باید میوه خشک مصرف کنیم؟

چرا باید میوه خشک مصرف کنیم؟

بیشتر میوه های خشک از مواد معدنی، پروتئین، فیبر و ویتامین های مختلف تشکیل شده اند. به همین دلیل می توانند جایگزین عالی و سالمی برای میان وعده های روزانه باشند. مصرف میوه های خشک باعث افزایش انرژی و بهبود سلامتی می شود. همچنین بدلیل فیبر موجود در آنها به هضم بهتر و سلامت کلی بدن کمک می کنند. در حالت طبیعی میوه خشک شده می‌ تواند یک میان وعده مناسب برای رفع احساس گرسنگی باشد.همچنین می‌ توان برای مدت زمان طولانی آنها را نگهداری کرد. به همین دلیل جایگزین مناسبی برای میوه تازه در خارج از فصل آن می باشد.

میوه‌های خشکی که قابلت صادرات دارند

میوه‌های خشکی که قابلت صادرات دارند

به عنوان یک تاجر میوه خشک، باید بدانید که کدام میوه‎ها به صورت خشک‎شده طرفدار دارند و کدام‏‎ها را می‎توان به عنوان محصول لوکس و صادراتی ارائه کرد. اما به صورت کلی، بهترین و پرطرفدارترین میوه‌های خشک این‌ها هستند: کیوی: کیوی یکی از منابع خیلی غنی فیبر و ویتامین سی است که با خشک کردن، فوایدش از بین نمی‌رود. علاوه بر این، جایگزین مناسبی است برای تنقلات ترش. یعنی کسانی که سخت میوه شیرین می‎خورند، می‌توانند کیوی را به عنوان چیپس میوه بخورند و لذت ببرند. این میوه خشک کالری چندان زیادی هم ندارد. زردآلو: طعم ترش و شیرینش، آن را به یکی از بهترین میوه‎های خشک تبدیل کرده. زردآلوی شیرین را می‌توان جایگزین شیرینی روزانه کرد تا کمتر قند و شکر مصرف شود. صادرات خرما: خرمای خشک نه تنها به عنوان چیپس میوه، که در نقش مکمل شیرینی‌پزی و دسر هم استفاده می‌شود. بسیاری از افرادی که می‌خواهند وزن کم کنند، خرما را به جای شکلات و شیرینی می‌خورند و انرژی بدنشان را هم حفظ می‌کنند. آلو: آلوی خشک یک میوه خوش‌رنگ و جذاب است که هم در ظرف میوه‌ها و هم روی کیک و شیرینی و شربت‌ها می‌توان از آن استفاده کرد. در بسته‏‎های میوه خشک، معمولا آلوی زیادی وجود دارد. انجیر خشک: بیشتر ایرانی‌ها با انجیر خشک آشنا هستند و از سال‌ها پیش آن را در کنار عصرانه و با چای و قهوه مصرف می‎کنند. این میوه در خارج از ایران هم طرفداران زیادی دارد. توت خشک: توت هم یک جایگزین مناسب برای قند است و البته می‌تواند به کشورهای مختلف صادر شود. سیب و پرتقال خشک: سیب نه تنها یک چیپس میوه خوشمزه، که یک دمنوش عالی می‌شود. در بسیاری از دمنوش‌های میوه‎ای با قابلیت آرامش‌بخش، می‌توانید تکه‌های سیب و پرتقال را ببینید. همچنین پوست پرتقال در آشپزی و شیرینی‌پزی زیاد استفاده می‌شود.

تولید و صادرات میوه خشک به چه صورت است؟

تولید و صادرات میوه خشک به چه صورت است؟

میوه خشک یکی از تنقلات سالمی است که در چند سال اخیر، طرفدارهای زیادی پیدا کرده و در سبد غذایی خیلی از خانواده‌ها، جایگزین خوراکی‌هایی مثل چیپس و شکلات شده. برای کسانی که میوه‌ها را دوست ندارند و خوردن یک موز کامل یا یک پرتقال برایشان چالش محسوب می‌شود، میوه خشک جایگزین مناسبی است که می‌توان روی میز گذاشت و موقع کار یا مطالعه، خیلی راحت مصرف کرد. این میوه‌ها فیبر مورد نیاز بدن را به آن می‌رسانند و قند را هم تامین می‌کنند، بدون دردسرِ پوست کندن یا آماده کردن یک بشقاب میوه عادی. این روزها در هر شهر کوچک و بزرگی از ایران، سوپرمارکت‌ها و آجیل‌فروشی‌ها انواع مختلف میوه خشک را دارند. البته که کشور ما یکی از صادرکننده‌های این محصول به کشورهایی مثل عراق، ترکیه، عمان و حتی روسیه است. برای وارد شدن به کسب و کار صادرات میوه خشک، باید اصول اولیه آن را بدانید و چالش‌هایش را هم به خوبی بشناسید. این مطلب یک راهنمای ساده ولی جامع برای کسانی است که به فکر صادرات میوه خشک از ایران هستند، اما هنوز ایده‌ای درمورد چند و چونش ندارند.

واردات و صادرات انواع میوه خشک دادی در تبریز

شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.