بهزی
صادرات و پخش عمده سماق گستر سردشت کردستان

صادرات و پخش عمده سماق گستر سردشت کردستان

سردشت

شماره تماس

شبکه اجتماعی

آدرس

ساعات کاری

خواص هسته سماق چیست؟

خواص هسته سماق چیست؟

یکی از محصولات سماق که مصرف آن به شما بسیار توصیه می‌شود، هسته سماق است. از جمله خواص هسته سماق، می‌توان به خاصیت آنتی اکسیدانی آن اشاره کرد که جلوی بسیاری از واکنش های شیمایی مضر در بدن را می‌گیرد. دیگر کاربرد هسته سماق ، مبارزه این گیاه دارویی با انواع عفونت های قارچی و میکروبی است و مصرف آن نقش بسیار زیادی در مبارزه با بسیاری از عفونت‌ها و بیماری‌های واگیردار دارد.

طبع سماق چیست؟

طبع سماق چیست؟

سماق گیاهی کوهستانی است که در طبیعت ایران بسیار دیده می‌شود و از ادویه آن در مواد غذایی بسیار استفاده می‌شود و بسیاری از شما از این ادویه در وعده‌های غذایی روزانه خود استفاده کرده‌اید. این گیاه خواص دارویی و درمانی بسیار زیادی دارد همچنین خواص هسته سماق کمک زیادی به سلامتی افراد می‌کند. برای مصرف این گیاه کوهستانی، بسیار مهم است که بدانید طبع سماق سرد است یا گرم تا این ادویه را در موقع مناسب مصرف کنید و با مشکلی رو‌به‌رو نشوید. شاید برای بسیاری از شما پرسش باشد که آیا طبع سماق گرم است؟ گرم بودن طبع یک خوراکی می‌تواند مشکلاتی را برای بسیاری از افراد ایجاد کند و بسیاری، نگران گرم بون طبع سماق هستند که در ادامه درباره طبع این ادویه گیاهی خواهید خواند و نگرانی شما در این باره کم‌تر می‌شود.طبع سماق سرد و خشک است و به همین دلیل مصرف سماق برای افراد گرم مزاج بسیار توصیه می‌شود و بهتر است اگر گرم مزاج هستید، در زمان مناسب سماق را مصرف کنید تا تعادل بسیار بیشتری در مزاج داشته باشید. مصرف سماق به راحتی می‌تواند از گرم‌شدن بیش از حد طبع بدن شما جلوگیری کند و جلوی بسیاری از مشکلات گرمی مانند جوش زدن را بگیرد. البته اگر شما سرد مزاج هستید، باید در مصرف این ادویه گیاهی بیشتر دقت کنید و آن را به همراه گرمی و گیاهان گرم مصرف کنید تا دچار سردی زیاد نشوید.

فواید سماق قرمز چیست؟

فواید سماق قرمز چیست؟

سماق یک گیاه کوهستانی است که میوه های درخت آن به رنگ قرمز و قهوه ای می باشند. دانه های سماق در ابتدا طعم گسی دارند اما بعد از اینکه به خوبی می رسند طعم ترش مزه ای پیدا می کنند. ما در ادامه ی مطلب قصد داریم شما را با فواید سماق قرمز و خاصیت سماق قرمز آشنا کنیم تا شما نسبت به خاصیت آن آگاهی پیدا کنید و آن را در برنامه ی غذایی خود بگنجانید. سماق قهوه ای نیز همانند سماق قرمز است و تفاوت زیادی با سماق قرمز ندارد فقط سماق قرمز کمی ترش تر از سماق قهوه ای می باشد و به همین دلیل است که طرفداران بیشتری دارد. از خواص سماق قهوه ای می توان به پایین آوردن غلظت خون، کاهش تب، قطع اسهال و… اشاره کرد. اصلی ترین فواید سماق قرمز عبارتند از: 1-خواص سماق برای پوست صورت: سماق سرشار از ویتامین سی می باشد و به همین دلیل به پوست صورت کمک می کند و مانع از چروک شدن و پیر شدن پوست صورت می شود و به عنوان یک ماده ضد پیری می توان به آن اشاره کرد. سماق در درمان حساسیت های پوستی از جمله خارش نیز تاثیر زیادی دارد. 2-خواص سماق برای کبد: سماق خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و به همین دلیل است که کبد را سم زدایی می کند و برای افرادی که از مشکلات کبد رنج می برند بسیار مفید می باشد و می تواند به درمان آن ها کمک کند. 3-خواص سماق برای چربی: سماق تاثیر زیادی بر چربی خون می گذارد بنابراین افرادی که به چربی خون مبتلا هستند می توانند برای پایین آوردن سطح چربی خونشان از سماق استفاده کنند و بهتر است از آن بعد از هر غذای چرب استفاده کنند. افرادی که می خواهند از مبتلا شدن به چربی خون پیشگیری کنند بهتر است سماق مصرف کنند. پس یکی از فواید سماق قرمز کاهش چربی خون می باشد. 4-خواص سماق و ماست: افرادی که می خواهند لاغر شوند به آن ها توصیه می کنیم که بر روی ماست خود همیشه مقداری سماق بریزند و آن را میل کنند زیرا سماق در کاهش چربی زدایی کمک زیادی به بدن می کند و گزینه ی خوبی برای افرادی که می خواهند لاغر شوند می باشد. 5-خواص سماق و یبوست: یکی از فواید سماق قرمز درمان یبوست می باشد. سماق سرشار از پلی فنول و فلاونوئید ها می باشد و در درمان اختلالات گوارشی و همچنین یبوست نقش بسزایی دارد. بنابراین به افرادی که از یبوست رنج می برند مصرف سماق توصیه می شود.

سماق چیست؟

سماق چیست؟

نام علمی سماق، Rhus coriaria می باشد که در قدیم "سماک" نیز تلفظ می شده است. گیاه سماق شبیه یک درختچه کوهستانی با میوه های خوشه ای است که معمولا بین 3 الی 5 متر ارتفاع دارد. این گیاه دارای شاخه های فراوان با انشعابات زیاد و رنگ مایل به سفید است. رنگ میوه درخت سماق قرمز و قهوه ای است که طعمی گس دارد و پس از رسیدن ترش می شود. میوه سماق پس از کوبیدن به عنوان چاشنی همراه با غذاهایی نظیر کباب مصرف می شود. این گیاه عموما در نواحی کوهستانی از جمله کوهستان های غرب آسیا، آمریکای شمالی و آفریقا می روید. در ایران نیز در کوهستان های آذربایجان غربی و شهرهای تبریز، اردبیل و سردشت یافت می شود. درختچه های سماق معمولا نیاز به آب و هوای گرم و خشک برای رشد دارند و رطوبت و بارندگی زیاد باعث خراب شدن میوه های آن می شود. این درختچه ها برای رشد بیشتر از نور خورشید تغذیه می کنند و در صورت نبودن نور کافی، خشک و پژمرده می شوند. برای تکثیر درختچه های سماق از روش های پاجوش، بذر، قلمه ساقه و ریزوم استفاده می کنند که بهترین زمان آن در پاییز یا آخر زمستان است.

بنده عبداللهی هستم پخش سماق با کیفیت سردشت سماق سردشت به دلیل دیمی بودن کاملاً ارگانیک است و میزان ترشی این سماق از سایرین سماق ها بالا تر است باعث افتخار من است که در زمینه سماق با شما دوست عزیز همکاری داشته باشم .

شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.