بهزی

جست‌وجو

تراکتور و ادوات کشاورزی دانشگر در همدان

تراکتور و ادوات کشاورزی دانشگر در همدان

کبودرآهنگ

شماره تماس

شبکه اجتماعی

آدرس

ساعات کاری

دیزل ژنراتور

دیزل ژنراتور

دیزل ژنراتور یا جن ست دیزل از یک موتور دیزل با یک ژنراتور الکتریکی با هدف ایجاد انرژی الکتریکی ساخته شده است. Diesel generator به عنوان جایگزین برق در زمان های است که سازمان ها، بیمارستان ها، منازل و … با قطعی برق روبرو می شوند. این دستگاه به وسیله یک موتور و ژنراتور دیزلی موجب تولدی ولتاژ برق می شود و از سوخت دیزل برای انجام کار خود استفاده می کند.

طرز کار موتور دیزل و اجزای آن

طرز کار موتور دیزل و اجزای آن

پمپ انژکتور: وظیفه تنظیم میزان سوخت وارد شده و فشار مورد نیاز جهت اسپری و تزریق سوخت را عهده دار می باشد.انژکتور: طرز کار این قسمت به این گونه است که باعث اسپری و پودر شدن سوخت و به بهبود ترکیب آن و سوخت با هوا کمک می کند.فیلتر سوخت: این قطعه سبب فیلتر شدن و تسویه سوخت شده و از صدمه خوردن به قطعات موتور جلوگیری می کند.لوله های سوخت: این لوله ها مسئول رساندن سوخت از باک به موتور می باشد که باید از مقاومت در برابر فشار وارده سوخت و حرارت را داشته باشد.توربو شارژ: این وسیله اکسیژن وارده به سیلندر را افزایش می دهد و از آنجایی که وجود اکسیژن بیشتر باعث بهبود احتراق می شود در نتیجه راندمان موتور دیزلی را افزایش می دهد.

موتور دیزلی چیست و چگونه کار می کند؟

موتور دیزلی چیست و چگونه کار می کند؟

موتور های دیزلی را به تعریف ساده می توان یک موتور احتراقی درون سوز تعریف کرد، این موتور ها در طول سالیان بلند پیشرفت بالایی داشته اند که مورد استفاده برای انواع سیستم ها و دستگاه های مختلف اعم از دستگاه چمن زنی، اتومبیل ها، موتور برق ها و دیزل ژنراتور ها و غیره در صعنت می باشند.

شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.