بهزی

جست‌وجو

دکوراسیون چوبی و طراحی و اجرای کابینت دکوکوپ در تهران

دکوراسیون چوبی و طراحی و اجرای کابینت دکوکوپ در تهران

تهران

شماره تماس

شبکه اجتماعی

آدرس

ساعات کاری

انتخاب سبک طراحی داخلی

انتخاب سبک طراحی داخلی

طراحی دکوراسیون داخلی آشپزخانه با استفاده از اصول و قواعد انواع سبک های مختلفی قابل طراحی و اجرا میباشد . انتخاب سبک طراحی آشپزخانه به عوامل مختلفی از جمله سبک طراحی سایر بخش های خانه ، اندازه فضا ، میزان بودجه درنظر گرفته شده ، سلیقه شخصی و … بستگی دارد . به عنوان مثال برخی از افراد علاقه مند به ایجاد فضایی مجلل و باشکوه ، طراحی متقارن ، استفاده از کابینت های آشپزخانه با نقش و نگار های زیبا و حتی پتینه کاری شده دارند . برای این افراد سبک کلاسیک انتخاب مناسبی می باشد . اما باید به این نکته توجه کنید که اگر از قصد طراحی آشپزخانه به این سبک دارید باید بودجه کافی برای این کار در نظر داشته باشید . زیرا اجرای این سبک نیاز به هزینه بالایی دارد بخصوص در صورت نیاز به پتینه . برخی دیگر علاقه مند به ایجاد فضایی ساده و دور از طرح های شلوغ و پیچیده می باشند . برای این افراد سبک مدرن انتخاب مناسبی است . این سبک فضایی بسیار ساده ، آرامبخش و کاربردی را در محیط ایجاد میکند و برخی از افراد هستند که علاقه زیادی به طبیعت و زندگی در طبیعت را دارند . برای این افراد سبک روستیک انتخاب مناسبی می باشد . این سبک الهام گرفته از طبیعت و زندگی روستایی می باشد و با استفاده از متریال های طبیعی که اغلب به صورت خام میباشد و سطح آنان صیقل داده نمی شود استفاده می کنند . این سبک فضایی بسیار گرم ، صمیمی و متفاوتی را ایجاد می نماید .

طراحی مثلث کار

طراحی مثلث کار

در انتخاب پلان مناسب برای آشپزخانه، آنچه اهمیت دارد، رعایت مثلث کاری است. این مثلث شامل محل قرارگیری یخچال، محل قرارگیری سینک ظرفشویی و محل قرارگیری گاز برای پخت و پز است. در واقع این سه رأس مثلث باید به یکدیگر مرتبط باشند تا فعالیت شما در آشپزخانه از جمله پخت و پز یا نظافت آشپزخانه راحت‌تر صورت گیرد. قطعا همه چیدمان‌های آشپزخانه نمی‌توانند به طور کامل مثلث کاری را رعایت کنند، اما سعی کنید در پلان مورد نظر این مورد را رعایت کنید. یکی از اصول طراحی آشپزخانه طراحی مثلث کار است که به افراد کمک می کند یک فضای آشپزی کاملا کاربردی و استاندارد داشته باشند . مثلث کار یک مثلث فرضی می باشد که در سه راس آن سه بخش اصلی آشپزخانه یعنی یخچال ، اجاق گاز و ظرفشویی قرار گرفته است ‌. دلیل طراحی مثلث کار این است که افراد هنگام آشپزی با این سه بخش و سه وسیله اصلی سر و کار دارند و دائم بین این سه وسیله یخچال ، اجاق گاز و ظرفشویی در حال حرکت می باشند . بنابراین فاصله بین این سه بخش از اهمیت بالایی برخوردار است . در برخی از موارد آشپزخانه به صورت خطی طراحی می شود . در این شرایط تمامی لوازم و کابینت های آشپزخانه همه بر روی یک دیوار قرار داده می شوند که در این صورت باید با رعایت فاصله مناسب این وسیله را در یک راستا قرار دهید و همچنین اگر برای آشپزخانه جزیره طراحی کرده باشید می توانید یکی از وسایل ها را در این قسمت قرار دهید . نکته مهم بعدی عدم وجود مانع در مسیر حرکتی مثلث کار آشپزخانه می باشد . زیرا افراد هنگام کار در آشپزخانه در این مسیر یا همان سه ضلع مثلث کار دائماً در حال حرکت هستند . بنابراین باید به گونه‌ ای طراحی و چیدمان شود که مانعی در فاصله بین این سه وسیله وجود نداشته باشد تا افراد بتوانند به راحتی کار خود را انجام دهند . در طراحی مثلث کار در آشپزخانه فاصله بین وسایل نباید بیش از حد باشد . یعنی مسیری که افراد هنگام آشپزی طی می کنند تا به وسیله دیگر برسان نباید بیش از اندازه باشد . اگر این فاصله بیشتر باشد باعث فعالیت غیر ضروری و خستگی در هنگام کار میشود . همچنین فاصله بین وسایل نباید از حد استاندارد کمتر باشد اگر فاصله بین وسایل کم باشد و فضای کافی برای کار در اطراف آن ایجاد نشود ، باعث ایجاد خلل و مشکل در کار می گردد .

پلان آشپزخانه

پلان آشپزخانه

یکی از مهمترین مراحل در طراحی آشپزخانه ، طراحی پلان طبق استاندارد ها و اصول و قواعد است . منظور از ابعاد استاندارد حداقل ارتفاع سقف و حداقل طول و عرض آشپزخانه و فاصله مناسب بین اجزا است . ابعاد و استاندارد پلان این فضا با توجه به نوع کاربرد آن انجام می‌ گیرد . به عنوان مثال از این فضا به عنوان غذاخوری نیز استفاده می شود یا تنها برای پخت و پز است . پلان آشپزخانه در چه مدل‌هایی طراحی می‌شود؟ 1. پلان آشپزخانه L شکل 2. پلان یو شکل 3. آشپزخانه گالی شکل 4. پلان G آشپزخانه 5. آشپزخانه جزیره‌ای 6. آشپزخانه خطی 7. پلان آزاد آشپزخانه پلان آشپزخانه به عنوان یک راهنمای ایده‌آل عمل می‌کند و به عملکرد بالای شما کمک می‌کند. چیدمان مناسب آشپزخانه فضای زیادی برای ذخیره‌سازی، سازماندهی وسایل آشپزخانه و فضای کافی برای پخت و پز بدون احساس کوچک بودن فضا را ایجاد می‎کند.

طراحی آشپزخانه

طراحی آشپزخانه

از آشپزخانه به عنوان قلب یک خانه یاد می شود و افراد یک خانواده اغلب زمان زیادی از طول روز را در این محیط سپری می کنند . بنابراین طراحی داخلی آن از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است . خصوصا در مواردی که قصد بازسازی منزل را داریم باید توجه ویژه ای به آشپزخانه داشته باشیم . اگر قصد طراحی و اجرای یک آشپزخانه زیبا و شیک و در عین حال کاربردی و عملکرد گرایانه ای را دارید باید تمام مراحل طراحی و اجرا کاملا مطابق با اصول و استاندارد ها انجام شود . عدم رعایت یکی از اصول طراحی باعث می شود که به نتیجه مطلوب و مورد نظرتان دست پیدا نکنید . همانطور که میدانید با توجه به قیمت بالای مواد و مصالح ساختمانی برای بازسازی و اجرای دکوراسیون داخلی یک آشپزخانه ، باید هزینه زیادی پرداخت کنید . بنابراین به دلیل هزینه های بالا و زمان زیادی که صرف این کار می شود توصیه می کنیم که پیش از تصمیم گیری در مورد طراحی قسمت های مختلف آشپزخانه ، تمام بخش ها مطابق با سلیقه شخصی و نیازهای شما و طبق اصول و قواعد طراحی و اجرا گردد تا دوباره نیاز به بازسازی و ایجاد تغییرات در آن پیدا نکند . اصول و قواعد طراحی این بخش شامل استانداردهای طراحی پلان ، طراحی مثلث کار در آشپزخانه ، انتخاب مصالح ، اجرای درست و اصولی تاسیسات آشپزخانه ، طراحی سه بعدی آشپزخانه و .... می باشد که طراحی سه بعدی ، پس از تایید کارفرما وارد مرحله اجرایی می شود .

کابینت آشپزخانه هم مانند دیگر فضاهای منزل دارای اهمیت بسیار زیادی در مرحله طراحی قبل از اجرا می باشد . از طرفی کابینت آشپزخانه بیشترین فضای موجود در آشپزخانه را تشکیل می دهد . با این حساب انتخاب کابینت مناسب و نحوه نگهداری از آن میتواند از سئوالات و مشکلات مالکان ساختمان باشد .
شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.