بهزی

جست‌وجو

نکاتی برای خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی

زمان مطالعه 1 دقیقه

نکاتی برای خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی
تجهیزات رستوران در بالا بردن کیفیت کاری رستوران نقش دارند و برای شروع فعالیت ضروری هستند. بدیهی است کیفیت تجهیزات رستوران نیز تعیین کننده موفقیت رستوران و انجام صحیح امور است. صرف بودجه برای خرید تجهیزات رستوران به منزله سرمایه گذاری زودبازده در امر رستوران داری است. هرگز بدون داشتن تجهیزات کافی حرفه خطیر رستوران داری را شروع نکنید و سرمایه خود را در معرض خطر قرار ندهید. اداره رستوران یک مسئولیت چندگانه است. با خرید تجهیزات مناسب می توان فرایند پخت و پز و سرویس دهی را در مسیر صحیح قرار داد. به طور کلی نمی توان یک الگوی کامل و فراگیر را برای همه رستوران ها در نظر گرفت. آشنایی با تجهیزات اولیه رستوران موجب انتخاب صحیح و خرید هوشمندانه تری خواهد شد. موارد گفته شده خود شامل طیف گسترده ای از لوازم و ابزارهای ضروری هستند که در پیشبرد اهداف رستوران و کارایی مطلوب آن نقش مثبت دارند. برای مثال به چند نمونه از تجهیزات ضروری رستوران اشاره می شود. تجهیزات پخت غذا رستوران اجاق گاز رومیزی صنعتی، اجاق گاز صنعتی گرمکن دار، اجاق گاز پلوپز زمینی، دم کن برنج، پاتیل خیساندن برنج، دستگاه سرخ کن سیب زمینی، کباب پز، تابه گردان، کباب پز تابشی صنعتی، گریل و …. تجهیزات برودتی رستوران وجود گرمخانه و سردخانه های مخصوص در رستوران بسیار ضروری است تجهیزات حرارتی و برودتی مهم ترین نقش را در نگهداری مواد غذایی و حفظ سلامت مواد اولیه دارند. فریزر، یخچال صنعتی، گرمخانه غذا و گرمخانه ویترین دار شیشه ای برخی از تجهیزات رستوران هستند که حتما باید در هر رستورانی وجود داشته باشند. تجهیزات نظافتی و شستشوی رستوران وان شستشوی استیل، کابینت دیواری، کابینت آب‌چکان، سینک ظرفشویی صنعتی، ترولی آب چکان، ماشین ظرفشویی صنعتی و دیگر تجهیزات مشابه، در هر رستوران فعالی وجود دارند. علاوه بر آن تجهیزات تمیز کننده و نظافتی برای شستشوی کف و آشپزخانه نیز می بایست از بهترین لوازم انتخاب شوند برای خرید تجهیزات آشپزخانه اصلی و اولیه رستوران، ابتدا خط مشی کاری خود را مشخص کنید. منوی رستوران شامل چه نوع غذاهایی است؟ حجم خروجی در هر روز چقدر است؟ تصویر کلی از خط تولید و راه اندازی رستوران را مشخص کنید تا با تدبیر بهتری بتوانید تجهیزات ضروری و مناسب را خریداری کنید. خرید تجهیزات رستوران بسیار پر هزینه است و بخش بزرگی از سرمایه اولیه را به خود اختصاص می دهد لذا ضروری است که گام های حساب شده بر داشته و تجهیزات ضروری را انتخاب کنید.
شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.