بهزی

جست‌وجو

تولید جک های هیدرولیک و پنوماتیک و طراحی و ساخت انواع جک آرمین هیدرولیک مرکزی در اراک

تولید جک های هیدرولیک و پنوماتیک و طراحی و ساخت انواع جک آرمین هیدرولیک مرکزی در اراک

اراک

شماره تماس

شبکه اجتماعی

آدرس

ساعات کاری

▪️ شرکت آرمین هیدرولیک مرکزی با تکیه بر توانمندی متخصصان خود در زمینه طراحی و ساخت انواع جک و پاور هیدرولیک و طراحی انواع آسانسورهای ماشین ( پارکینگ و تعمیرگاهی و کارواش ) و بالابر های حمل بار با ظرفیت های گوناگون از سال ۱۳۸۳ توانسته است خود را به عنوان یکی از مدعیان صنعت در این زمینه تبدیل نماید. ▪️ همکاری مستمر و مداوم با شرکت های بزرگ تولیدکننده ماشین آلات راه سازی و صنعتی د زمینه تولید جک های هیدرولیک نشان از کیفیت در خور توجه محصولات این شرکت میباشد.

آسانسور هیدرولیک خودروبر نصب در ایلام

آسانسور هیدرولیک جک مستقیم زیر کابین

همه چیز درباره هیدرولیک و پنوماتیک

همه چیز درباره هیدرولیک و پنوماتیک

سیستم های هیدرولیک و پنوماتیک از مایعات و هوا برای تبدیل و انتقال انرژی استفاده می کنند. هیدرولیک از واژه یونانی هیدرو به معنی آب مشتق شده است. در سیستم هیدرولیک از خاصیت تراکم ناپذیری آب و روغن استفاده شده و ماشین های ساده ای طراحی می شود که با کمترین نیروی محرک، نیروی مقاوم فو ق العاده ای ایجاد نماید. از سیستم هیدرولیک در ماشین هایی استفاده می شود که باید قدرت زیادی تولید کنند، به حرکت آهسته و یکنواخت دستگاه نیاز باشد و هنگامی که عملگر باید دقت زیادی داشته باشد. پنوماتیک از واژه یونانی پنو به معنی هوا گرفته شده است.سیستم پنوتومیک اما از قابلیت ها و ویژگی های هوا برای ایجاد قدرت استفاده می کند. امروزه کمتر کارخانه صنعتی را می توان یافت که از پنوماتیک استفاده نکرده باشد. از پنوماتیک زمانی استفاده می شود که نیاز به قدرت زیاد و دقت حرکت نباشد و زمانی که عملگر عکس العمل سریع نیاز داشته باشد.

جک های هیدرولیک چگونه کار می کنند؟

جک های هیدرولیک چگونه کار می کنند؟

جک ها قطعاتی از تجهیزات جابجایی مواد هستند که از ضرب نیرو برای بلند کردن یا جابجایی بارهای سنگین استفاده می کنند. اصطلاح جک می‌تواند به انواع دستگاه‌های بالابری اشاره داشته باشد که از اهرم و سایر روش‌های مزیت مکانیکی برای تقویت نیروی اعمال‌شده برای ارائه توانایی حمل بار استفاده می‌کنند. جک های هیدرولیک با استفاده از مایع تراکم ناپذیر مانند سیال هیدرولیک یا روغن جک به عنوان وسیله ای برای افزایش نیرو متمایز می شوند. مکانیسم اولیه اعمال نیرو بسته به نوع خاص جک متفاوت است، اما معمولاً یک رزوه پیچ یا یک سیلندر هیدرولیک است. جک ها ممکن است بر اساس نوع مکانیزم مورد استفاده برای تولید نیروی بالابر، معمولاً نیروی مکانیکی، نیروی هیدرولیک یا نیروی پنوماتیکی، دسته بندی شوند.جک‌های مکانیکی، مانند جک‌های رایج خودرو، تجهیزات سنگین را بالا می‌برند و بر اساس ظرفیت بالابری درجه‌بندی می‌شوند، که معمولاً بر حسب تعداد تنی که جک می‌تواند تحمل کند بیان می‌شود. جک های هیدرولیک به دلیل مقدار نیرویی که می تواند توسط سیلندرهای هیدرولیک ایجاد شود که عمل بلند کردن را ایجاد می کند، نسبت به جک های مکانیکی ظرفیت بالابری بالاتری دارند. انواع رایج جک های هیدرولیک شامل جک های بطری و جک های کف می باشد.

تفاوت سیستم هیدرولیک و پنوماتیک

تفاوت سیستم هیدرولیک و پنوماتیک

هیدرولیک چیست؟ هیدرولیک از کلمه یونانی "هیدرو" گرفته شده است که به معنی جریان حرکات سیال است. در قرنهای گذشته هیدرولیک فقط به معنای آب بوده اما بعدها هیدرولیک اهمیت بیشتری پیدا کرد و معنی و مفهوم آن کسب اطلاعات بیشتر در مورد استفاده از آب ، چرخ های آب و مهندسی آب بود. مفهوم هیدرولیک در قرن حاضر دیگر محدود به آب نیست بلکه دامنه وسیعی پیدا کرده است و شامل پایه های مایع و کاربردهای دیگر ، به ویژه "روغن " است ، زیرا آب به دلیل خاصیت خورندگی و زنگ زدگی نمی تواند به عنوان انرژی انتقال حرکت در صنعت مورد استفاده قرار گیرد. از این روامروزه روغن در صنعت و در سیستم های هیدرولیک مورد استفاده قرار می گیرد. تفاوت سیستم هیدرولیک و پنوماتیک اگر بخواهیم به طور خلاصه به تفاوت سیستم های هیدرولیک و پنوماتیک بپردازیم باید اینگونه بگوییم که عامل اصلی عملکرد سیستم پنوماتیک هوا است اما در سیستم هیدرولیک عامل اصلی حرکت انرژی و فشار وارد شده از روغن و تبدیل آن به حرکت میباشد. اما این تنها فقط تفاوت در عملکرد این دو سیستم است. تفاوتهای دیگر سیستم های پنوماتیک و هیدرولیک در مزایا و معایب این دو سیستم حرکتی است. مزایا و معایب پنوماتیک و هیدرولیک قطعاً هر نوع سیستم صنعتی که برای کمک به صنعتگران طراحی و ساخته میشود دارای مزایا و معایب کوچک و بزرگی است که نیاز استفاده از آنها برای صنایع و کارخانجات مختلف را به وجود میآورد. سیستم های هیدرولیک و پنوماتیک نیز از این قضیه مستثنی نیستند. مزایای سیستم پنوماتیک 1- عامل اصلی عملکرد سیستم پنوماتیک هوا است و هوا در همه جای کره زمین وجود دارد. 2- خلوص و پاکی پنوماتیک در مقایسه با هیدرولیک به دلیل استفاده از گاز و هوا در پنوماتیک بیشتر است. (در صنایعی مانند داروسازی و محصولات غذایی که نیاز به پاکیزگی و تمیزی فراوانی دارند ، از پنوماتیک بیشتر استفاده می شود) 3- حساسیت کم به تغییرات دما 4- راحتی در کنترل سرعت نیرو و تغییر جهت که به کمک شیر برقی پنوماتیک انجام میشود (این مولفه از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است) 5- امنیت بالای سیستم پنوماتیک به دلیل غیر قابل اشتعال بودن این سیستم و نبود جرقه 6- سرعت در حال اجرا بالاتر از سیستم هیدرولیک 7- ارزان بودن قطعات و اتصالات پنوماتیک

شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.