بهزی

جست‌وجو

دوربین مداربسته دستگاه dvr هارپ اکسسوری آرسیس کمرا در تهران

دوربین مداربسته دستگاه dvr هارپ اکسسوری آرسیس کمرا در تهران

شماره تماس

شبکه اجتماعی

آدرس

ساعات کاری

تفاوت دوربین مداربسته آنالوگ و تحت شبکه (IP)

تفاوت دوربین مداربسته آنالوگ و تحت شبکه (IP)

دوربین مداربسته تحت شبکه IP Camera و دوربین مداربسته آنالوگ دو طبقه‌بندی دوربین‌های مداربسته را تشکیل می‌دهند. مقایسه دوربین‌های مداربسته آنالوگ و تحت شبکه (IP Camera) کمک بسیاری در انتخاب محصول مورد نیاز شما می‌کند. در این مقاله قصد بررسی دوربین های مداربسته آنالوگ و دیجیتال (تحت شبکه یا IP Camera ) را داریم. دوربین‌های مداربسته عموماً با توجه به مکان مورد نظر برای استفاده و اهمیت محل تحت نظارت به کار گرفته می‌شوند. می‌خواهیم مزایا و معایب این دوربین ها را بررسی و با یکدیگر مقایسه کنیم، تا با توجه به این موارد انتخاب صحیح و به صرفه‌ای داشته باشیم.

بالا بردن کیفیت فیلم دوربین مداربسته

بالا بردن کیفیت فیلم دوربین مداربسته

شما دوربین مداربسته ای خریداری کرده اید که از کیفیت خوبی برخوردار بوده است، اما چرا کیفیت فیلم دوربین مداربسته پایین آمده است؟ لنز دوربین مداربسته را تمیز کنید. ممکن است لنز دوربین کثیف شده باشد و تصاویر به صورت مات ضبط می شوند. کیفیت و روزلوشن نمایشگر را بررسی کنید. اگر رزولوشن مانیتور یا نمایشگری که برای مشاهده تصاویر دوربین مداربسته استفاده می کنید پایین باشد تصاویر با کیفیت اصلی دیده نمی شوند. طول کابل دوربین مداربسته بلند است. مسافت و طول کابل در کیفیت سیگنال های ارسال شده تاثیر می گذارد. دوربین مداربسته امکان زوم و بزرگنمایی ندارد. سیگنال Wifi ضعیف است. اگر دوربین مداربسته بی سیم باشد و یا تصاویر از طریقwifi ارسال می شودتغییرات wifi در کیفیت تصاویر تاثیرگذار است. عدم پشتیبانی دستگاه از کیفیت دوربین مداربسته

تفاوت انواع دوربین مداربسته از نظر نوع تکنولوژی

تفاوت انواع دوربین مداربسته از نظر نوع تکنولوژی

انواع مختلفی از دوربین‌های مداربسته وجود دارد که متناسب با موقعیت‌ها یا مکان‌های مختلف دارای عملکرد متفاوت هستند و انتخاب دوربین متناسب با نیاز شما از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. برای آشنائی با تفاوت انواع دوربین مداربسته از نظر نوع تکنولوژی، مزایا و معایب هر کدام و همچنین انتخاب بهترین نوع متناسب با محیط خود، تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

دستگاه DVR و کاربرد

دستگاه DVR و کاربرد

فناوری دوربین مدار بسته زمانی که در سالیان قبل وارد بازار گردید نیازو اهمیت حفاظت و امنیت و ذخیره سازی اطلاعات مورد توجه قرار گرفت . به همین منظور دوربین های مدار بسته به صورت آنالوگ و تحت شبکه روانه بازار گردید. یکی از ملزوماتی که همراه دوربین مدار بسته وارد بازار گردید دستگاه ضبط DVR می باشد. کارایی و عملکرد دستگاهDVR : دستگاه DVR وسیله ای در دوربین مدار بسته می باشد که با توجه به طراحی دارای پروسسورها و محلی برای ذخیره سازی تصاویر جهت عملکرد مناسب دوربین ها می باشد. دستگاه DVR برای دوربین های انالوگ و انالوگ HD طراحی گردیده است. این دستگاه دارای دو بخش سخت افزاری و یک بخش نرم افزاری می باشد. بخش سخت افزاری دستگاه دی وی ار: این دستگاه ضبط دوربین مداربسته دارای یک کیس فلزی یا پلاستیکی است و درون این دستگاه یک برد الکترونیکی جهت تحلیل داده های دوربین و محلی برای نصب هارد جهت ذخیره سازی قرار دارد. همچنین بسته به تعداد دوربین مدار بسته ورودی تصویر، ورودی صدا و ورودی کابل شبکه جهت اینترنت و خروجی دوربین های چرخشی را دارا می باشد.

شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.