بهزی

جست‌وجو

طراحی سازه های چوبی ام دی اف چوبکده قهرمان در گناباد

طراحی سازه های چوبی ام دی اف چوبکده قهرمان در گناباد

گناباد

شماره تماس

شبکه اجتماعی

آدرس

ساعات کاری

همه چیز درباره چوبهای ام دی اف

همه چیز درباره چوبهای ام دی اف

ام دی اف یعنی تخته فیبر با چگالی متوسط ​​است که نوعی محصول چوبی است که در لوازمی مانند رختخواب و کابینت آشپزخانه استفاده می شود. تخته فیبر با هر چگالی از الیاف چوبی ساخته می شود که در واقع ترکیبی از قطعات کوچک چوب نرم و چوب سخت است. مخلوط را با مقداری رزین و موم مخلوط کرده و تحت حرارت فشرده (فشرده) می کنند تا یک تخته فیبر به دست آید. این تعریف تخته فیبر با چگالی متوسط ​​یا ام دی اف بود. منظور از تراکم متوسط ​​یا تراکم متوسط ​​در ام دی اف چیست؟ متوسط ​​به چه؟.

مواد تشکیل دهنده ام دی اف (MDF)

مواد تشکیل دهنده ام دی اف (MDF)

ام دی اف ها از آن متریال هایی هستند که در عصر جدید ظهور کردند و رنگ و رویی تازه به دکوراسیون ها و صنعت دکوراسیون دادند، از این رو شاید برای شما نیز جالب باشد که با مواد تشکیل دهنده آن ها آشنا شوید یا اصلا بدانید که فرایند ساخت این محصولات به چه صورت می باشد. این مورد به ویژه برای افرادی که بسیار برایشان اهمیت دارد که چه محصولی با چه متریالی قرار است برای طولانی مدت در خانه شان قرار گیرد، بسیار مورد توجه است. اساس مواد تشکیل دهنده ام دی اف ها، چوب و مشتقات آن و البته رزین می باشد، ترکیب این چند ماده در کنار یکدیگر ساختار مستحکمی به نام ام دی اف را تولید می کند. بخش چوبی ام دی اف می تواند از درخت های مختلف باشد، اما موضوع بسیار جالب در مورد اما دی اف این است که حتما نیاز به قطع درختان جدید نیست بلکه می توان به راحتی به کمک مواد چوبی موجود، اضافات سازه های چوبی و ... این بخش را تأمین کرد؛ امروزه از ساقه نیشکر، ساقه غلات هایی همچون برنج، گندم، جو، ذرت نیز می توان برای تهیه ام دی اف استفاده کرد.

معرفی انواع مختلف ام دی اف بر اساس روکش خارجی

معرفی انواع مختلف ام دی اف بر اساس روکش خارجی

بدون شک ام دی اف یکی از محبوب ترین متریال های مورد استفاده در دکوراسیون داخلی است. مواردی از قبیل زیبایی، دوام بالا، هزینه مقرون به صرفه و همچنین رنگ بندی و طرح های مختلف ام دی اف، از جمله اصلی ترین دلایل محبوبیت این جنس به شمار می روند. با این وجود mdf را می توان براساس مختلفی دسته بندی و مقایسه کرد. هر یک از انواع mdf ممکن است کاربرد متفاوتی داشته و برای استفاده های خاصی مناسب باشد. در این مقاله به بررسی انواع و مدل های مختلف ام دی اف از لحاظ روکش خارجی آنها می پردازیم. برای آشنایی و کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص، تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

تفاوت ام دی اف، ملامینه و لترون چیست و مقایسه آنها

تفاوت ام دی اف، ملامینه و لترون چیست و مقایسه آنها

ام دی اف یکی از رایج‌ترین فرآورده‌های چوبی مورد استفاده در صنعت مبلمان، کابینت سازی، لوازم خانگی و اداری و صنایع مشابه است. در بسیاری از موارد، ام دی اف خام نمی‌تواند استحکام و مقاومت کافی در برابر گرما، رطوبت و ضربه را ایجاد کند. برای رفع این مشکل، معمولا از روکش‌هایی مانند اکریلیک، هایگلاس، ملامینه، لترون و … برای پوشاندن سطح ام دی اف و سایر فرآورده‌های چوبی استفاده می‌شود. کاربرد هر یک از این روکش‌ها مزایا و معایب خاص خود را دارند. آشنایی با انواع روکش‌ها و ویژگی‌های آنها به شما کمک می‌کند با توجه به مصارف خود مناسب‌ترین نوع روکش را انتخاب کنید. در این مقاله، در مورد ویژگی‌ها، مزایا، معایب و تفاوت ام دی اف، ملامینه و لترون بیشتر توضیح می‌دهیم.

انواع درب چوبی

انواع درب چوبی

ساخت در اتاق MDF (ام دی اف) ساخت درب ام دی اف از جمله دربهای پر طرفدار داخلی ساختمان است که از مقاومت و استحکام نسبتا بالایی برخوردارند. درب چوبی ام دی اف به علت سطح کاملا صاف و مقاومت بالا نسبت به درب چوبی قدیمی بیشتر مورد استقبال قرار گرفت. این نوع درب ها نسبت به درب چوبی ساده از نئوپان، هم در مقابل رطوبت و هم ضربه کارایی بهتری از خود نشان داده اند. درب چوبی ام دی اف در چگالی های مختلفی تولید و ساخته شده اند. به طور مثال نمونه ام دی اف نازک به عنوان درب کمد دیواری کاربرد دارد و از نمونه های ضخیم و ساخت درب ام دی اف ضد آب برای مواردی مانند سرویس بهداشتی و حمام استفاده می شود. درب چوبی HDF ( اچ دی اف) ساخت درب چوبی اچ دی اف امروزه بسیار طرفدار پیدا کرده است.این درب های به صورت روکشی تهیه می شوند. در واقع بر روی درب چوبی یک لایه پوشش از جنس HDFکشیده می شود. درب چوبی اچ دی اف برای اتاق خواب و سرویس بهداشتی استفاده می شود. البته این متریال برای ساخت درب ورودی آپارتمان نیز کاربرد دارد به شرطی که به جای روکش 3 میل از از روکش 6 میل استفاده شود. قیمت ساخت درب اچ دی اف به کشور تولید کننده و کیفیت آن بستگی دارد. درب چوبی ABS (ای بی اس) این نوع درب‌های چوبی، ضد آب هستند. ساخت درب ای بی اس برای حمام و دستشویی گزینه مناسب تری است. ساخت درب چوبی ABS به این صورت می باشد که جنس داخلی این درب‌ها را اغلب از جنس MDF یا نئوپان ۵ میل می سارند. سپس درب چوبی خام را به رزین ABS آغشته می‌کنند و برای روکش این درب از ورق ABS به ضخامت ۱.۲ میلی‌متر استفاده می کنند. ساخت درب چوبی ای بی اس مقاومت خوبی در مقابل رطوبت دارد و گزینه مناسبی برای درب چوبی سرویس بهداشتی است. درب چوبی PVC (پی وی سی) ساخت درب چوبی پی وی سی در واقع همان درب‌های HDF هستند. در پروسه تولید و ساخت درب PVC ، دربهای HDF را با PVC روکش می‌کنند و این درب‌ها را با عنوان درب‌های پی وی سی یا درب‌های HDF با روکش PVC در بازار به فروش می رسانند. ساخت در اتاق HPL (اچ پی ال) ساخت درب چوبی ملامینه سفید یا ساخت درب اچ پی ال نیز از مدل درب های روکشی هستند. در پروسه ساخت درب ملامینه، روی چوب خام ورق اچ دی اف کشیده می شود که در طی گرمای بالا به HPL تغییر پیدا می کند. درب چوبی اچ پی ال در مقابل رطوبت بسیار مقاوم است و برای ساخت درب حمام و ساخت درب سرویس بهداشتی گزینه بسیار مناسبی هستند.

شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.