بهزی

جست‌وجو

تولید و فروش ادوات کشاورزی عبدی در گلستان

تولید و فروش ادوات کشاورزی عبدی در گلستان

کلاله

شماره تماس

شبکه اجتماعی

آدرس

ساعات کاری

تراکتور چیست و چه کاربردی دارد؟

تراکتور چیست و چه کاربردی دارد؟

پیدایش ماشین‌های کشش (تراکتورها) به شکل امروزی در حدود 150 سال قبل آغاز شد. نمونه‌های اولیه تراکتورها در واقع گاوآهن‌هایی بودند که به موتور بخار مجهز شده بودند. بعدها نمونهٔ امروزی تراکتورها که با موتور بخار کار می‌کردند به وجود آمدند. این موتور بخار برای آنکه کار کند به مقادیر زیادی آب و یا ذغال سنگ نیاز داشت؛ بنابراین این تراکتورهای اولیه بسیار بزرگ بودند و نیاز به مراقبت و نگهداری زیادی داشتند بطوری که گاهی برای به حرکت درآوردن و استفاده از یک تراکتور موتور بخاری به 15 نفر کارگر نیاز بود. این مدلهای اولیه تراکتور دارای چرخهای بسیار بزرگ فلزی بودند که می‌توانستند وزن بسیار زیاد تراکتور را تحمل نمایند. البته فلزی بودن چرخهای تراکتور باعث کاهش سرعت ماشین می‌شد. با این حال این تراکتورها تا اوایل قرن 20 میلادی متداول و مرسوم بودند.در سال 1892 جان فرولیخ John Froelich اولین تراکتور مجهز به موتور بنزینی را تولید کرد. موتور این تراکتور یک موتور تک سیلندر بود که با بنزین کار می‌کرد و قدرت تولید شده در این موتور توسط گیربکس ساخته شده بوسیلهٔ خود او به چرخ‌ها منتقل می‌شد. دستاوردهای فرولیخ مورد استقبال واقع نشد و تجارت او در سال 1895 با افول مواجه شد.پس از شکست فرولیخ، چارلز هارت Charles W. Hart و چارلز پار Charles H. Parr موتور 2 سیلندر بنزینی را بهبود بخشیده و تجارت خود را در چارلز سیتی پایه‌ریزی کردند. در سال 1903، کارخانهٔ این دو موفق به ساخت 15 دستگاه تراکتور گردید. این تراکتورها 6350 کیلوگرم وزن داشتند و موتور 2 سیلندر این تراکتورها در بهترین حالت 48 اسب بخار قدرت تولید می‌کرد.در حالی که تراکتورهای دیزل در ابتدا چندان محبوب نبودند، اما در سال 1910 با کم حجم تر شدن، استفبال از این تراکتورها بیشتر و بیشتر گردید تا جایی که در سال 1923 تراکتورهای فوردسن ساخت شرکت فورد توانستند 77٪ بازار آمریکا را تسخیر کنند.

تیلر چیست و چه کاربردی در صنعت کشاورزی دارد

تیلر چیست و چه کاربردی در صنعت کشاورزی دارد

در پاسخ به سؤال منظور از تیلر چیست ؟ باید بگوییم که یک نوع تراکتور است اما با ابعادی کوچکتر. این دستگاه قابلیت انجام تمامی کار‌ها مانند کاشت، داشت و برداشت که توسط تراکتور انجام می‌شود را دارد. اصلی‌ترین وظیفه دستگاه تیلر، خاک‌ورزی اولیه است. از این دستگاه در خاک‌ورزی اولیه مانند شخم‌زدن، حذف علف‌های هرز، سمپاشی، مرزکشی، ایجاد نهر، صاف‌کردن زمین و خاک‌ورزی ثانویه مانند روتیواتور زدن در ابعاد کوچکتر نیز استفاده می‌شود.در مزارع و باغ‌هایی که ابعاد کوچکتری دارند، خرید تراکتور به صرفه نیست، همچنین به دلیل کوچک‌بودن ابعاد، تراکتور قادر به حرکت در این مزارع و باغ‌ها نیست؛ به همین دلیل در این مواقع خرید دستگاه تیلر یک گزینه مناسب و کاربردی و در عین حال مقرون به صرفه است که می‌تواند به راحتی عملیات خاک‌ورزی را در ابعاد کوچکتر انجام دهد. دستگاه تیلر به دلیل وزن کمتری که نسبت به تراکتور‌ها دارد، در هنگام حرکت در مزارع، فشار کمتری را به خاک وارد کرده و از فشرده‌شدن خاک جلوگیری می‌کند.

ویدیو

ویدیو

☑️ تولید و فروش ادوات کشاورزی عبدی در گلستان

انواع ادوات کشاورزی

انواع ادوات کشاورزی

✳️ادوات کشاورزی چیست؟ 🔺به تمامی‌دستگاه‌هایی که در کشاورزی مکانیزه یا پیشرفته برای برخورداری از مزایایی مانند کاهش زمان و هزینه استفاده می‌شود، تجهیزات یا همان ادوات کشاورزی می‌گویند. استفاده از این نوع تجهیزات برای هر کشاورزی ضروری است چرا که مزایای بسیار زیادی را به همراه دارد. 🔺محققان و متخصصان برای مکانیزه کردن مراحل مختلف کشاورزی انواع مختلفی از تجهیزات و ادوات کشاورزی را طراحی و تولید کرده‌اند تا کشاورزان بتوانند با استفاده از آن‌ها، فرایندهای مختلف کسب و کار خودشان را به صورت اتوماتیک یا مکانیزه انجام دهند. 🔺توجه داشته باشید که ماشین آلات کشاورزی با ابزار کشاورزی و ادوات آن تفاوت دارد. تجهیزات و ادوات کشاورزی دستگاه‌هایی هستند که به ماشین آلات مختلف کشاورزی برای کاربردهای مختلف متصل می‌شوند. ✳️انواع ادوات کشاورزی 🔹🔸ماشین آلات کشاورزی به یک سری تجهیزات پیشرفته مجهز می‌شوند تا بتوان از آن‌ها در کارهای مختلف به منظور کاربردهای متنوع استفاده کرد.تانکر‌هایی طراحی ‌شده‌اند که به ماشین‌های مختلف مانند تراکتور و یا تریلرها متصل می‌شوند تا بتوان از آن‌ها برای حمل و نقل انواع مختلف محصولات و کالاها استفاده کرد. 🔹🔸برخی اوقات نیز برای سمپاشی و یا آبیاری کردن محصول نیاز است که تانکر مخصوص این نوع کار به تراکتور و تریلر متصل شود که این تانکرها جزو ادوات کشاورزی محسوب می‌شوند. 🔹🔸ادوات کشاورزی به صورتی ساخته می‌شوند که کشاورز بتواند در انواع مختلف زمین‌ها مانند سطوح شیب دار و غیر صاف از آن‌ها استفاده کند. همچنین در ساخت این نوع تجهیزات شرایط مختلف جوی نیز لحاظ می‌شود. ✳️فواید استفاده از ادوات کشاورزی 💫افزایش میزان تولید 🔸مکانیزه کردن کشاورزی و استفاده از ادوات کشاورزی باعث می‌شود که سرعت انجام کارها بسیار افزایش پیدا کند به همین دلیل هم کشاورزان می‌توانند زمان مضاعفی برای کار بر روی زمین‌های بیشتر داشته باشند. همچنین استفاده از این تجهیزات باعث می‌شود که کیفیت انجام کارها نیز بهتر شود که نتیجه آن افزایش میزان تولید خواهد بود. 💫افزایش بهره‌وری نیروی انسانی 🔸مکانیزه کردن کشاورزی باعث می‌شود که بهره‌وری کار بسیار بالا رفته و تولید نیز بسیار افزایش پیدا کند. استفاده از تجهیزات کشاورزی و ادوات باغی باعث خواهد شد که مزارع مختلف به نیروی انسانی کمتری نیاز داشته باشند. 💫کاهش هزینه‌ها 🔸همانگونه که بیان شد استفاده از ادوات کشاورزی باعث می‌شود که هر مزرعه به نیروی انسانی کمتری نیاز داشته باشد که این مورد با کاهش هزینه‌ها رابطه مستقیم دارد. همچنین گفتیم که در کشاورزی مکانیزه کشاورزی این فرصت را خواهد داشت که روی زمین‌های بیشتری فرایند کشاورزی خود را دنبال کند که این باعث می‌شود دامنه کاری بسیار بیشتر شده و هزینه‌ها به طور چشمگیری کاهش پیدا کند. 💫پیدایش زمینه‌های مختلف برای پیشرفت‌ها 🔸با ورود تجهیزات کشاورزی و رواج کشاورزی مکانیزه پیشرفت‌های زیادی در زمینه آبیاری، احیای زمین و جلوگیری از فرسایش خاک حاصل شد. این‌ها نشانگر این اصل هستند که با افزایش کشاورزی مکانیزه روش‌های جدیدتر و بهتری برای فرآیند‌های مختلف کشاورزی به وجود خواهد آمد و این امر باعث افزایش بهره‌وری کلی این صنعت خواهد شد. 💫افزایش درآمد مزرعه 🔸فوایدی که در بالا به آن‌ها اشاره شد همگی دست به دست هم می‌دهند تا درآمد مزرعه افزایش پیدا کند. پس می‌توان گفت که یکی از فواید استفاده از ادوات کشاورزی، افزایش درآمد مزارع و کشاورزان خواهد بود.

✳️تولیدی ادوات کشاورزی عبدی ✳️ارسال به تمام نقاط کشور ✳️با یک سال گارانتی
شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.