بهزی

جست‌وجو

رستوران و سوغات سرای بیدسرخ صفرآبادی در صحنه کرمانشاه

رستوران و سوغات سرای بیدسرخ صفرآبادی در صحنه کرمانشاه

صحنه

شماره تماس

شبکه اجتماعی

آدرس

ساعات کاری

غذاهای محلی کرمانشاه؛ خوشمزه و اصیل 3

غذاهای محلی کرمانشاه؛ خوشمزه و اصیل 3

علاقه‌مندان به کدوحلوایی و خواص مفید آن از خوراک کدوحلوایی به‌عنوان غذایی خوش عطروطعم یاد می‌کنند. این خوراک می‌تواند ترکیبی از مواد غذایی مختلف باشد‌. این خوراک خوشمزه باتوجه‌به سلیقه افراد با حبوبات، مرغ و … پخته می‌شود. خوراک کدوحلوایی و عدس از بهترین و لذیذترین میوه‌هایی است که می‌توانید آن را در فصل پاییز طبخ کنید. این غذا باتوجه‌به موادی که در آن مورداستفاده قرار می‌گیرد ممکن است طعم متفاوتی داشته باشد. برای آماده‌کردن این غذا از کدوحلوایی، پیاز، عدس، آب نارنج، رب گوجه‌فرنگی، روغن و ادویه‌هایی مانند نمک، زردچوبه و فلفل سیاه استفاده می‌شود. خوراک کدوحلوایی غذایی ساده است که می‌توانید آن را در مدت زمانی کوتاه، با رایج‌ترین مواد غذایی آماده کنید و به‌عنوان شام سبک، عصرانه یا پیش‌غذا میل کنید. مطمئنا طعم فوق‌العاده این غذا و خواص سرشاری که در آن وجود دارد بعد از اولین مرتبه پخت و صرف، شما را مشتاق می‌کند که مجددا برای آماده‌کردن خوراک کدوحلوایی اقدام کنید. این خوراک خوش‌رنگ رژیمی را می‌توانید با استفاده از جعفری و شوید نیز بپزید و از نخود آب‌پز شده و برگ نعنا برای افزایش ارزش غذایی این خوراک بهره بگیرید.

غذاهای محلی کرمانشاه؛ خوشمزه و اصیل 2

غذاهای محلی کرمانشاه؛ خوشمزه و اصیل 2

از خوش‌طعم‌ترین و اصیل‌ترین آش‌های ایرانی، آش بلغور است که ممکن است باتوجه‌به عادات غذایی و فرهنگ هر منطقه از کشور دستور پخت متفاوتی داشته و مواد غذایی فرعی آن گوناگون از یکدیگر باشند. در پخت انواع مختلف آش بلغور ممکن است از گوشت استفاده شده یا از ریختن گوشت داخل غذا صرف‌نظر شود. در پخت این نوع آش از بلغور جو یا بلغور گندم استفاده می‌شود که هر یک طعم و غلظت مطلوبی به غذا می‌دهند‌. خوردن این آش در دورهمی‌های خانوادگی و دوستانه متداول است و علاقه‌مندان زیادی دارد. برای تهیه آش بلغور با جو می‌توان از بلغور گندم، گوشت (ماهیچه)، آب گوشت، نخود، عدس، لوبیا چیتی، برنج، سبزی آش خرد شده، پیازداغ، سیر داغ، نعنا داغ، روغن مایع، تخم گشنیز، نمک، فلفل، زردچوبه، تخم گشنیز و کشک غلیظ استفاده نمود. در تهیه آش بلغور بدون گوشت نیز به موادی مانند بلغور جو، نخود، عدس، لوبیا چیتی، برنج، پیاز، سیر، سبزی آش و کشک نیاز است. برای تزئینات آش بلغور می‌توان از کشک محلی، نعنا داغ، پیازداغ، سیر داغ و کوفته ریزه استفاده کرد که علاوه بر زیباتر کردن چهره غذا طعم فوق‌العاده‌ای به آن می‌بخشند و در کنار هم ترکیب فوق‌العاده‌ای ایجاد می‌کنند. آش بلغور معمولا برای صرف در وقت ناهار یا عصرانه آماده می‌شود و به دلیل وجود مواد مغذی نظیر حبوبات، سبزیجات و گوشت در آن، ارزش غذایی بالایی دارد. برای جلوگیری از نفخ لازم است حبوبات مورداستفاده در آش بلغور را از شب قبل از پخت غذا خیس کنید.

غذاهای محلی کرمانشاه؛ خوشمزه و اصیل

غذاهای محلی کرمانشاه؛ خوشمزه و اصیل

غذاهای محلی کرمانشاه بسیار متنوع بوده و می‌توانید انواع کباب، آش، خوراک، خورش و … را در میان آن‌ها بیابید؛ بنابراین شما نیز اگر به غذا‌های محلی شهر‌های مختلف از جمله کرمانشاه علاقه‌مند هستید، در این مطلب با ما همراه شده و نگاهی به معرفی کوتاهی از هر یک بیندازید. صرف با کیفیت ترین غذاهای کرمانشاه در رستوران و سوغات سرای بیدسرخ صفرآبادی در صحنه کرمانشاه

ویژگی‌های یک رستوران خوب

ویژگی‌های یک رستوران خوب

غذای خوشمزه: یک رستوران معروف به خاطر غذاهایش شناخته شده است و طعم عالی از ویژگی‌‌های حیاتی یک رستوران خوب است. مهم نیست که چه غذایی ارائه می‌دهید، اگر غذای رستوران شما عالی نباشد، مشتریان به رستوران شما بازنمی‌گردند. به همین دلیل است که غذای خوشمزه عنصر کلیدی یک رستوران موفق است. غذایی که شما ارائه می‌دهید حتی نیازی ندارد منحصر به فرد باشد. یک رستوران خوب استانداردهای بالایی را برای کیفیت غذای خود تعیین می‌کند و تضمین می‌کند که مهمانان با هر وعده غذایی همان کیفیت را دریافت کنند. سرو غذای با کیفیت می‌تواند شهرت خوبی برای رستوران شما به ارمغان بیاورد و مهمانان شما را ترغیب کند تا دوباره برگردند. مواد اولیه باکیفیت و آشپز مجرب برای سرو مداوم غذای خوب مهم هستند. یک سرآشپز خوب نیازهای مهمانان شما را درک می‌کند و به خوبی بر روند طرخ غذا نظارت دارد تا مهمانان هر بار غذای خود را همانطور که سفارش داده اند دریافت می‌کنند. فضای زیبا: فضای آرام و دوستانه یکی دیگر از ویژگی‌های رستوران‌های موفق است. اگر موسیقی پخش می‌شود، باید با صدای ملایم باشد که مشتریان بتوانند صدای یکدیگر را بشوند. هزینه مناسب: رستوران‌ها قیمت‌های متفاوتی دارند، اما قانون طلایی این است که مشتریان باید احساس کنند که هزینه غذایشان منصفانه و معقول است. خدمات خوب: هدف یک رستوران موفق ارائه یک تجربه عالی به مشتریان است که آنها را بارها و بارها به رستوران بکشاند. از مودب بودن و کارکنان گرفته تا خدمات (زمان رسیدن غذا، قیمت غذاها، فضای رستوران و غیره) تعامل موثر با مشتری نیز نقشی حیاتی در بهبود خدمات دارد. کارکنانی که با مشتریان تعامل دارند باید مودب باشند. گارسون‌ها باید غذا و نوشیدنی را به موقع به میهمانان تحویل دهند و و مشکلات و نارضایتی‌های مشتریان را به سرعت برطرف کنند. رعایت بهداشت و نظافت: یک رستوران خوب بوی غذای خوش طعمی می‌دهد، در حالی که هوای کهنه و بوی چربی سرخ کردنی کهنه و گندیده نشانه خوبی نیست. میزها نیز باید تمیز و مرتب باشند زیرا هیچ چیز به اندازه یک میز کثیف مشتریان را ناراحت نمی کند. همین امر در مورد بشقاب، کارد و چنگال و لیوان نیز صدق می‌کند. مدیریت خوب: تیم مدیریت یک رستوران موفق به خوبی آموزش دیده است و نیاز به متعادل کردن قیمت‌های فروش، هزینه‌‌های نیروی کار و هزینه‌‌های سربار را درک می‌کند. آن‌ها مهارت‌های مدیریتی خیلی خوبی دارند و درک می‌کنند که کارکنان خوشحال به معنای مشتریان خوشحال هستند. صرف با کیفیت ترین غذاهای کرمانشاه در رستوران و سوغات سرای بیدسرخ صفرآبادی در صحنه کرمانشاه

رستوران های کرمانشاه با غذاهای خوش‌‌رنگ‌و‌لعاب، چشم‌انتظار گردشگران هستند. در این رستوران‌ها، خوشمزه‌ترین غذاهای محلی در کنار بهترین خوراکی‌های ایرانی پیش روی مشتریان قرار دارد. بعضی از این رستوران‌ها با دیگر جاهای دیدنی کرمانشاه، فاصله‌ بسیار کمی دارند. صرف با کیفیت ترین غذاهای کرمانشاه در رستوران و سوغات سرای بیدسرخ در صحنه کرمانشاه
به‌لطف این شرایط، فرصتی پیدا می‌کنید تا در کنار کرمانشاه‌گردی، غذایی جانانه نوش جان کنید. در این رستوران از غذاهای خوشمزه بین‌المللی گرفته تا خوراکی‌های محلی کرمانشاهی به مشتریان عرضه می‌شود. صرف با کیفیت ترین غذاهای کرمانشاه در رستوران و سوغات سرای بیدسرخ در صحنه کرمانشاه
شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.