بهزی

جست‌وجو

فروشگاه برنج و خواروبار مقدسی در رشت

فروشگاه برنج و خواروبار مقدسی در رشت

رشت

شماره تماس

شبکه اجتماعی

آدرس

ساعات کاری

با فروشگاه برنج و خواروبار مقدسی آشنا شوید

فروشگاه مقدسی در سال 1402 در شهر زیبای رشت ، کار خود را در زمینه فروش برنج به سراسر ایران آغاز نمود. استراتژی و شعار اصلی این فروشگاه بر اساس انصاف و صداقت در کار و کیفیتی و مرغوبیت کالا است که باعث شد در زمان کوتاهی، محصولات این فروشگاه به عنوان یکی از معتبرترین محصولات شناخته شده و مورد اعتماد مردم، قرار گیرد.

1. برنج هاشمی درجه 1

2. برنج فریدونکنار درجه 1

3. برنج طارم درجه 1

4. برنج لاشه هاشمی درجه 1

5. برنج طارم دودی درجه 1

6. برنج هاشمی دودی درجه 1

7. انواع حبوبات مرغوب

8. انواع چای و شکر مرغوب

شپشک برنج

شپشک برنج

طبیعتاً برای خیلی از افراد پیش آمده است که، پس از باز کردن کیسه برنجشان با صحنه‌ی آزاردهنده‌ی حشره زدن برنج روبرو شوند. این مسئله برای افرادی که از برنج ایرانیِ فاقد مواد نگهدارنده، استفاده می کنند بیشتر اتفاق می افتد. حتی آنان که از طرفداران برنج قهوه ای می باشند نیز با این معضل دست و پنجه نرم می کنند. چرا که این برنج ها بخاطر دارا بودن سبوس بیشتر، نیاز به دقت در نگهداری و کنترل بیشتری دارند که به شپشک برنج آلوده نشوند. مطمعنا شما نیز بارها شاهد هجوم شپشک برنج، که وارد کیسه یا ظرف نگداری‌ برنج شده است، بوده اید. شپشک درواقع همان حشره برنج است که بعضا آن را به نام جوجو نیز می شناسند. حدس می زنیم شما هنگام مواجه شدن با این حشرات در برنج مصرفی خود، سوالاتی برایتان شکل گرفته است. سوالاتی از قبیل: شپشک برنج چیست یا چگونه به وجود می آید؟ آیا شپشک برنج خطرناک است؟ چگونه می شود شپشک برنج را از بین ببریم؟ روش های جلوگیری از شپشک برنج وجود دارد؟

روش نگهداری برنج

روش نگهداری برنج

این که برنج مهم ترین و اصلی ترین غلات سفره ما ایرانیان می‌باشد؛ مسئله ای غیر قابل انکار است. اما نکته‌ی حائز اهمیت، که قصد داریم در این مقاله مورد بررسی قرار بگیرد؛ نحوه‌ی نگهداری برنج است. زیرا در صورتی که روش نگهداری برنج اصولی و مناسب نباشد، ممکن است برنج دچار تکثیر آفت شود، عطر و طعم آن تغییر کند و یا به طور کلی کیفیت اولیه خود را از دست بدهد. در نتیجه این تصور که می‌توان برنج را به بدون هیچ محدودیتی در آشپزخانه، انبار یا … نگهدای کرد، کاملا اشتباه است. از آن جایی که برنج های ایرانی از آن دسته مواد غذایی هستند که حاوی هیچ گونه مواد نگه دارنده نمی باشند، نگهداری از آن همواره نیازمند رعایت اصول و نکات خاصی است. از این رو که ما در ادامه چندین روش که در نگهداری برنج بین اکثر مردم مرسوم می باشد را مورد نقد و بررسی قرار خواهیم داد. شما کاربران عزیز برای آشنا شدن با روش های مختلف نگهداری از برنج، اعم از برنج خام و پخته شده، آشنایی کامل با بهترین روش نگهداری برنج و … با ما تا انتهای مقاله همراه باشید.

آشنایی با شکر سفید و قهوه ای

آشنایی با شکر سفید و قهوه ای

شکر یکی از مواد طبیعی بشمار می‌رود که سالیان سال است در غذای رژیمی افراد برای پختن شربت، مربا، کیک و غیره بکار می‌رود و ازجمله موادی است که حتی مقدار کم آن‌هم کالری بالایی دارد به همین خاطر برخی افراد سعی دارند همیشه به دنبال جایگزین‌هایی باشند که ضرر کمتری برایشان داشته باشد. اشکال مختلفی از شکر وجود دارد، اما دو نوع شکر سفید و قهوه‌ای از متداول‌ترین انواع آن به شمار می‌روند. شکر سفید و شکر قهوه‌ای ازنظر تغذیه‌ای مشابه هستند و می‌توان گفت که شکر قهوه‌ای فقط کمی مواد مغذی بیشتری نسبت به شکر سفید دارد. درواقع شکر سفید و قهوه‌ای دارای فرق‌هایی در طعم و مشخصات خود برای قرار گرفتن در دستور غذایی مختلف دارند. تفاوت شکر قهوه‌ای و سفید ازنظر ارزش غذایی ازآنجایی‌که شکر قهوه‌ای و سفید هر دو از محصولات گیاه نیشکر و چغندرقند هستند پس ارزش غذایی آن‌ها کاملاً مشابه هست. (جالب است بدانید که 80 درصد شکر از نیشکر و 20 درصد آن از چغندرقند تهیه می‌شود.) درواقع، خواص شکر قهوه ای برای لاغری مخلوطی از شکر سفید و ملاس (نوعی شربت قند که باعث رنگ تیره‌ی شکر قهوه‌ای می‌شود) هست. ملاس ارزش غذایی شکر قهوه‌ای راکمی افزایش می‌دهد. یکی از مهم‌ترین تفاوت‌های تغذیه‌ای بین شکر سفید و شکر قهوه‌ای این است که شکر قهوه‌ای مقادیر بالاتری کلسیم، آهن و پتاسیم دارد. شکر قهوه همچنین دارای کالری کمی کمتر از شکر سفید است. یک قاشق چای‌خوری (4 گرم) شکر قهوه‌ای 15 کالری دارد درحالی‌که همان مقدار شکر سفید حاوی 16.3 کالری هست. گذشته از این تفاوت‌های جزئی، آن‌ها ازنظر تغذیه‌ای کاملاً مشابه هستند و تفاوت اصلی‌شان در طعم و رنگ متفاوتشان است. اگر ازنظر فرآیند تولید نیز بخواهیم این دو شکر را بررسی کنیم باید بگوییم که در فرآیند پالایش قند دو محصول تولید می‌شود؛ شکر و شیره قند یا همان ملاس. شکر کمتر پردازش‌شده که هنوز حاوی مقادیر قابل‌توجهی ملاس است، همان شکر قهوه‌ای یا شکر سرخ است که بلورهای درشت‌تری دارد. برای تولید شکر سفید، شکر کریستالی در دستگاه سانتریفیوژ قرار می‌گیرد. سانتریفیوژ یک ماشین است که به‌سرعت می‌چرخد ​​تا کریستال‌های شکر را از ملاس جدا کند. پس‌ازاین مرحله شکر تولیدشده مجدداً پردازش می‌شود تا همه‌ی ملاس گرفته‌شده و کریستال‌های کوچک‌تر شکر سفید تشکیل شوند. در مرحله‌ی آخر این شکر در یک دستگاه تصفیه که از زغال استخوان یا استخوان خردشده حیوانات ساخته‌شده برای تهیه شکر سفید پردازش می‌شود.

انواع چای ایرانی

انواع چای ایرانی

🌱 چای ایرانی که به چای لاهیجان و چای شمال هم معروفه انواع مختلفی داره که هر کدوم اسامی متفاوتی دارند و در طعم، عطر و کیفیت با هم تفاوت های زیادی دارند. عموم مردم فکر می کنن که چای شمال در چای سرگل خلاصه میشه. اما بر خلاف تصورات، چای لاهیجان انواع مختلفی مثل: دستی، ساچمه (زرین)، سرگل، ممتاز، قلم، شکسته، باروتی و خاکه داره که شناختشون باعث میشه در خرید بهترین چای ایرانی با توجه به سلیقه تون انتخاب بهتری داشته باشین. چای دستی زمانی که تمام مراحل فرآوری چای به صورت سنتی و با دست انجام بشه، چای دستی به دست میاد. این چای عموما از 3 برگ بالایی بوته تشکیل شده. مشخصات فیزیکی این چای تشکیل شده از برگ های درشت، برگ های ریز، غنچه و ساقه گیاه چای. به دلیل انجام عمل مالش برگ با دست، از نظر شکل ظاهری یکدست نیست و اشکال مختلف برگ داخلش دیده میشه. عطر و طعم اگه به خوبی فرآوری بشه، کیفیت خیلی خوبی داره. عطر و طعمی تند و قوی داره که برای افرادی که از بوی تند چای خوششون میاد مناسبه. زمان نوشیدنش تلخی کم و گسی ملایمی احساس میشه. این چای برای دم کشیدن حداقل به 30 دقیقه زمان احتیاج داره و بسیار دیر دم هست. روش تهیه چای دستی برای ساخت چای دستی 3 برگ جوان بوته رو با دست می چینن. برگ های چیده شده رو چندین ساعت پهن می کنن تا رطوبت و آب داخلش کم بشه یا به اصطلاح (پلاس) بشه، بعد برگ ها رو داخل سینی چوبی بزرگی با نام محلی لاک که برای این کار ساخته میشه میریزن و شروع می کنن به مالش دادن با دست. این کار تا زمانی ادامه پیدا می کنه که بافت برگ ها له بشه و آماده اکسید شدن باشه (اصطلاحی بین خود باغداران وجود داره که می گن تا جایی باید برگ رو مالش بدی تا کف کنه. در واقع بافتش رو با دست له می کنن تا عصاره برگ خارج بشه). بعد از گذشت چند ساعت که برگ ها اکسید شدن، باید خشک بشن. روش های مختلفی برای خشک کردن این چای وجود داره. داخل سینی فلزی و در نور مستقیم آفتاب یا در دستگاه سنتی که برگ ها رو در طبقات مختلف دستگاه می ریزن و با حرارت دادن خشک می کنن و بعضی افراد هم روی شعله گاز این کار رو انجام میدن.🌱

آشنایی با انواع برنج گیلان

آشنایی با انواع برنج گیلان

استان گیلان یکی از استان های شمالی ایران میباشد که عرضه کننده انواع مرغوبترین برنج های ایرانی میباشد برنج گیلان جزو بهترین برنج های با کیفیت در کشوره که به عقیده بعضی از کارشناسان برنج گیلان مرغوب ترین برنج ایرانیست 📌 با ما در این مقاله همراه باشید تا با انواع و بهترین برنج های گیلان و خصوصیات آن آشنا شوید… استان گیلان بعد از استان مازندران دومین تولید کننده برنج کشور میباشد، که علاوه بر عرضه برنج در کشور برنج این استان در خارج از کشور هم صادر میشود. 📌 استان گیلان با توجه به نواحی دره ای و جلگه ای و آب و هوای معتدل و مرطوب بستر مناسب کشت برنج انواع بهترین برنج ها است امروزه کشت برنج در 17 استان کشور از گونه های مختلف انجام میشود که هر کدام از آنها ویژگی و خصوصیات خودش را دارد اما برنج گیلان از اون دسته برنج هایی است که ویژگی های واقعی یک برنج درجه یک را داراست این ویژگی ها شامل عطر و طعم و پخت خوب است از استان گیلان به عنوان ارائه کننده مرغوب ترین برنج ایرانی در کشور نامبرده میشه دلیل مرغوبیت برنج گیلان و استان های شمالی را باید لطف خداوند نسبت به این استان و شرایط آب و هوایی مناسب و خاک حاصلخیز استان گیلان دانست نکته ی قابل توجهی که در مورد برنج گیلان باید اشاره کنیم این است که کشاورزان زحمتکش گیلانی بر خلاف استان های دیگر از برنج های با کیفیت نظیر هاشمی، علی کاظمی، صدری بیشتر کشت و برداشت میکنند کشت برنج های پرمحصول و رده پایین در این استان زیاد مرسوم نیست. 🌾 انواع برنج گیلان 🌾 برنج طارم 🌾 برنج هاشمی 🌾برنج صدری 🌾 برنج بینام 🌾 برنج علی کاظمی 🌾 برنج دم سیاه 🌾برنج خزر 🌾 برنج آنامه 🌾 برنج گیلانه 🌾 برنج شیرودی 🌾 برنج فجر

شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.