بهزی

جست‌وجو

عرضه و فروش سنگ حسینی در غرب مازندران

عرضه و فروش سنگ حسینی در غرب مازندران

آمل

شماره تماس

شبکه اجتماعی

آدرس

ساعات کاری

شوره زدن سنگ

شوره زدن سنگ

از عواملی که باعث ایجاد شوره زدن سنگ می‌شود می‎‌‌توان به نوع ملات اشاره کرد که باید از ملاتی استفاده کنیم که داخل آن نمک نباشد. همچنین آب شور داخل ملات یکی دیگر از عوامل شوره زدن سنگ می‌باشد. نوع سنگی انتخابی و همچنین متریال مورد نظری که با آن متریال، سنگ‌‎ها فرآوری می‌شوند در صورتی که مناسب نباشد می‌تواند باعث ایجاد شوره در سنگ شود. موردی که می‌‎تواند از شوره زدن آجر و سنگ جلوگیری کند این است که در هنگام ساخت و ساز ابتدا نمای بیرون باید سنگ شود و بعد از مدتی می‌توان نمای داخل را گچ کرد. این کار باعث می‌شود شوره در سطح سنگ قرار نگیرد و به پشت دیواره نفوذ کند و شوره از سمت مقابل دیوار خارج شود. روش‌هایی که برای جلوگیری از شوره زدن سنگ بیان شد: نانو کردن سنگ، شستشو کل نما بعد از اتمام کار نما، استفاده از جوهر نمک اما نه با غلظت بالا، استفاده از سرکه در مصالح و همچنین استفاده از برس پلاستیکی می‌باشد. این را باید در نظر گرفت، سنگ‌هایی که دارای تخلخل بیشتری هستند شوره‌ی بیشتری می‌زنند بنابراین در استفاده از سنگ‌هایی مانند تراورتن باید به نوع فرآوری سنگ، کیفیت سنگ و استفاده از رزین بر روی آن توجه داشته باشید.

سنگ مرمر

سنگ مرمر

سنگ مرمر از مشهور ترین و شفاف ترین سنگ های ساختمانی می باشد که از قدیم در تزئین و زیبا سازی فضای داخلی ساختمان مورد استفاده قرار گرفته است. نام لاتین این سنگ اونیکس می باشد. از بزرگترین ویژگی های سنگ مـرمـر می توان به شفافیت بسیار بالای آن و قابلیت عبور نور از سطح سنگ اشاره نمود. سنگ اسلب بوک مچ یا فورمچ چیست ؟ در عملیات بوک مچ که خود شامل دو بخش دوتایی (بوک مچ) و چهارتایی (فورمچ) می باشد، برش و فرآوری سنگ به گونه ای انجام می شود که خطوط و رگه های طبیعی موجود در سنگ اسلب در امتداد یکدیگر یا در تقارن با یکدیگر قرار گیرند. یعنی همانند یک پروانه یا نقش و نگار های یک قالی که در تقارن و امتداد یکدیگر قرار دارند، شال ها و رگه های سنگ نیز در کنار یکدیگر جفت می شوند. در پروسه ی بوک مچینگ سنگ، سنگ ها به صورت اسلب و در برخی از شرایط به صورت تایل برش داده و با الگوی منظم و دقیق، شماره گذاری می شوند. شماره گذاری ها عمدتاً به صورت جفت های ۲ تایی و ۴ چهارتایی انجام شده و سپس ورقه های سنگ در کنار یکدیگر قاب بزرگ تری را تشکیل می دهند. به عبارتی دیگر، اگر اولین ورق بریده شده ی سنگ از یک طرف ساب زده شود، ورق کناری یا جانبی آن باید از طرف دیگر ساب بخورد. یعنی عملیات ساب و صیقل کاری سنگ، یکی از رو و یکی از پشت انجام شود. در حالتی که دو ورق در کنار یکدیگر یک قاب تشکیل دهند حالت بوک مچ و اگر چهار ورق اسلب منجر به تشکیل یک قاب گردد حالت فورمچ می باشد.

سنگ مرمر سبز

سنگ مرمر سبز

سنگ مرمر سبز از خانواده سنگ‌های مرمر است. مرمر‌ها سنگ‌های دگرگونی شده‌ای هستند که کانی اصلی آن‌ها کلسیت است. سنگی به غایت زیبا و سرشار از انرژی مثبت. مرمر سبز در هر محیطی قرار گیرد به آن محیط آرامش میبخشد. رنگ خاص سبز سنگ با ویژگی‌های سنگ مرمر ترکیب شده و سنگی منحصر به فرد تولید کرده است. سنگ مرمر سبز همانطور که از نامش پیداست دارای پس زمینه‌ای سبز است که در آن رگه‌هایی از سفید و طلایی نیز دیده می‌شود. بسته به میزان کانی‌های غالب درون سنگ مرمر سبز، رنگ سبز آن از کم رنگ تا پر رنگ متغییر است. مرمر خالص رنگ سفیدی دارد رنگ سبزی که سنگ مرمر به خود میگیرد؛ حاصل وجود ناخالصی‌ها و وجود کانی‌های مختلف است که البته سبب افزایش تنوع رنگی در سنگ مرمر شده است

سنگ مشکی دهبید

سنگ مشکی دهبید

با توجه به تم رنگی زیبای این سنگ و رگه های طلایی که به زیبایی در هم تنیده اند در صورت به کاربردن آن در نماهای داخلی شکوه و گرمی خاصی به فضا می بخشد.از دیگر کاربردهای این سنگ عبارتند از: سنگفرش و نماهای داخلی دیوار لابی حاشیه آسانسور:بیشترین کاربرد این سنگ می باشد. مرمریت دهبید اسپایدر به علت ساختاری که دارد اغلب در محیط های اداری، لابی هتل ها ساختمان ها و واحدهای لوکس تجاری در نمای داخلی به کار می رود.

سنگ تراورتن عباس آباد

سنگ تراورتن عباس آباد

سنگ تراورتن عباس آباد به دلیل زیبایی ، مقاومت بالا و صیقل پذیری عالی در سنگ نمای ساختمان کاربرد دارد. به دلیل سختی بیشتر و تخلخل کمتر در مقایسه با دیگر سنگهای تراورتن و چسبندگی زیاد با ملات سیمان ، استفاده از سنگ تراورتن عباس آباد ( و به طور کلی انواع تراورتن ) در ارتفاع پیشنهاد می گردد . همچنین به علت مقاومت زیاد سنگ تراورتن عباس آباد در برابر بارانهای اسیدی و رنگ زیبا و منحصر به فرد ، این سنگ جزء مناسب ترین سنگ های تزئینی جهت استفاده در نمای ساختمان می باشد.

کاربرد سنگ گرانیت

کاربرد سنگ گرانیت

آشنایی با کاربرد سنگ گرانیت قبل از انتخاب آن بسیار اهمیت دارد. یکی از گونه های سنگ آذرین درونی سنگ گرانیت بوده که به سنگ خارا نیز مشهور می باشد. این نوع سنگ دارای بافتی با دانه های متوسط تا درشت بوده و با وجود این که کانی های موجود در آن متفاوت است مشاهده می‌ شود به رنگ ‌های گوناگونی از صورتی تا خاکستری پررنگ و حتی سیاه یافت می شود. لازم است بدانید گرانیت جزو سنگین ترین سنگها به شمار می رود که دارای استحکام و مقاومت زیادی می باشد. با این وجود لازم است بدانید این متریال نه تنها می‌ تواند در مقاوم سازی ساختمان نقش مهمی ایفا کند بلکه جهت زینت بخشیدن به بناهای مختلف نیز کاربرد دارد. آنچه در ادامه این مقاله خواهید خواند: مهم ترین کاربرد سنگ گرانیت ویژگی های سنگ گرانیت ساختمانی ترکیب رنگ های سنگ گرانیت مزایا سنگ گرانیت معایب سنگ گرانیت قیمت سنگ گرانیت

سنگ تراورتن آذرشهر

سنگ تراورتن آذرشهر

در مقابل اختلافات جوی و باد و باران و آفتاب مقاومت بالایی دارد به همین علت نیز می توان با خیال راحت ا ز آن ها در نمای بیرونی ساختمان و همینطور کفپوش خیابان ها و پارک ها استفاده کرد؛ از سوی دیگر، به دلیل مقاومت فشاری بالا قدرت ساب و صیقل پذیری بالایی دارد و به راحتی حالتی براق به خود می گیرد و از این رو استفاده از آن ها در نمای داخلی ساختمان نیز زیبایی آن ها را دو چندان می کند. به همین علت است که تراورتن قرمز آذرشهر قیمت بالاتری نسبت به تراورتن اصفهان یا تراورتن های قرمز دیگر دارد. تراورتن قرمز هم به صورت موج دار و هم به شکل بدون موج برش داده می شود. البته استفاده از هر کدام از این دو نوع در نمای ساختمان کاملا سلیقه ای است اما عموما شکل موج دار آن در نمای داخلی بیشتر مورد استقبال و کاربرد واقع می گردد.

سنگ اسلب چیست و چه کاربردی دارد؟

سنگ اسلب چیست و چه کاربردی دارد؟

وقتی صحبت از سنگ می شود، یکی از اولین تصاویری که در ذهن هر خواننده یا شنونده ای پدیدار می شود ساختمان ، بنا یا هر سازه ای است که از قرار گرفتن سنگ ها بر روی یکدیگر به وجود می آید. بشر از دیرباز از سنگ برای ساختن سرپناه برای خود استفاده نموده است و نوع کاربرد آن در موارد بسیار زیادی متفاوت و گسترده می باشد. از سفت کاری و پی ساختمان گرفته تا نمای خارجی ساختمان و همچنین استفاده از سنگ در فضای داخلی به عنوان سنگ کف، سنگ راه پله و … اما امروزه علاوه بر موارد استفاده ی نام برده شده از سنگ، به مفهوم جدیدی در تولید و فرآوری سنگ به نام ( سنگ اسلب چیست ؟) رسیده ایم که علاوه بر تغییر کاربری و موارد کاربرد بیشتر سنگ در ساختمان، از دلایل اصلی گرایش طراحان و فعالان ساخت و ساز به سنگ های طبیعی به خاطر زیبایی و طرح و نقش این نوع سنگ می باشد. گر بخواهیم به این سوال که سنگ اسلب چیست پاسخ دهیم ابتدا باید معنی آن را بدانیم. واژه ی اسلب (Slab) در زبان لاتین به معنای ورق / برگه / قطعه می باشد. تولید سنگ به روش اسلب یکی از روش های جدید فرآوری سنگ می باشد که با دستگاه های مخصوصی همچون اره و وایر کات انجام می شود. بر خلاف روش قدیمی برش سنگ که با استفاده از دستگاه های دوار که اصطلاحاً (قله بُر) نامیده می شوند و سنگ خام با حرکت دایره ای صفحه ی برش بریده می شود، در روش اسلب سنگ خام (کوپ) به صورت حرکت رفت و برگشتی توسط تیغه مخصوص ورقه ورقه می شود. ابعاد ورقه های سنگ بسیار بزرگتر از تایل یا سنگ قله بری می باشد. این ابعاد وابسته به قواره ی کوپ خام سنگ و همچنین میزان پرتی سنگ پس از گونیا شدن آن می باشد. عمدتا این ابعاد از عرض ۸۰ سانتی متر به بالا می باشد. هنگامی که سنگ به صورت اسلب بریده شد، وارد مراحل بعدی فرآوری مثل اپوکسی کاری، رگه گیری، ساب و صیقل کاری ، فرزکاری و دوربری می شود. ضخامت برش سنگ اسلب عمدتا ۲ سانتی متر بوده و در برخی از موارد با ضخامت ۳ سانتی متر نیز بریده می شود. فرآوری سنگ به صورت اسلب بر روی بسیاری از سنگ ها قابل اجرا بوده و در صورت اجرای صحیح مراحل برش، ساب و کالیبراسیون، می توان در فضا های مختلفی از اسلب استفاده نمود. ضمن اینکه در روش فرآوری اسلب، استحکام سنگ نسبت به روش های قدیمی افزایش یافته و عمر سنگ بیشتر می شود.

شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.