بهزی

بهترین روش‌های پخت برنج ایرانی

زمان مطالعه 1 دقیقه

بهترین روش‌های پخت برنج ایرانی

🟢دستور پخت برنج به روش آبکش🟢

از ویژگی برنج روش آبکش باید مجلسی شدن برنج اشاره کرد:

🟢ابتدا برنج را بشویید، و بمدت دلخواه بگذارید خیس بخورد.

🟢برنج را به همراه آب و روغن و نمک در قابلمه بریزید، منتظر بمانید تا آب به جوش بیاید.

🟢در هنگام جوشیدن چند دانه از برنج را در دست خود له کنید، تا از صحت پخت شدن برنج آگاه شوید.

🟢در مرحله بعد برنج را آبکش کنید، و بر روی دانه های برنج با دقت آب بریزید.

🟢سپس برنج را در قابلمه مناسب با توجه به حجم برنج بریزید. ( قابلمه مناسب که به خوبی برنج در آن قد بکشد.)

🟢برنج را در قابلمه به شکل مخروطی یا کوه مانند در بیاورید، و با استفاده از دم کنی درب قابلمه را بپوشانید.

🟢در آخر به مدت 40 الی 60 دقیقه فرصت دهید، تا برنج به خوبی دم بکشد.

🟢ترفند خوب دم کشیدن برنج🟢

برای بهتر آبکش کردن برنج می توانید به برنج در حال جوش مقدار کمی به اندازه یک قاشق مربا خوری آبلیمو یا سرکه اضافه کنید. بهتر است ظرفی که برای پخت برنج انتخاب می کنید، دارای اندازه مناسب باشد، تا فضای کافی برای پخت برنج را داشته باشد. کمی روغن به برنج اضافه کنید، تا دانه های برنج به هم نچسبد.

🟢پخت برنج به روش کته🟢

پخت برنج به روش کته از با قدمت ترین روش های ایرانی است.از خصوصیات برنج کته باید به حفظ مواد مغذی برنج اشاره کرد، نکته خیلی مهمی که در این روش ممکن است آزار دهنده باشد. خمیری شدن یا له شدن دانه های برنج است، که برای این موضوع راه حل وجود دارد، و باید طبق اصول آن را پخت کنید.

🟢در مرحله اول برنج را بشویید، و بمدت دلخواه بگذارید، خیس بخورد. 🟢(برنج هرچی بیشتر خیس بخورد پخت آن بهتر می شود، و باعث از بین رفتن سموم برنج می شود.) 🟢برنج را به همراه آب و روغن و نمک در قابلمه بریزید، و منتظر بمانید تا آب به جوش بیاید. 🟢سپس قابلمه ای مناسب انتخاب کنید، که برنج به خوبی در آن فضای قد کشیدن را داشته باشد. 🟢بعد آب برنج را جدا کنید، و برنج را در قابلمه آب در حال جوش بریزید، اجازه دهید تا آب برنج کاملا تبخیر شود. 🟢در مرحله دوم آب برنج را جدا و برنج را در قابلمه‌ای جدا که آب در حال جوشیدن است بریزید. 🟢منتظر بمانید تا آب برنج تبخیر شود، بعد برنج را داخل قابلمه به شکل مخروطی در بیاورید. حرارت را کم کنید، و روی در قابلمه دم کنی بگذارید، تا برنج خوب دم بکشد. 🟢سپس شعله را کم کنید، و بر روی درب قابلمه دم کنی بگذارید. مدت زمان طبخ برنج 40 الی 60 دقیقه طول می کشد، برای صحت از طبخ مقداری را تست کنید.
نکته : برای جلوگیری از له شدن یا خمیری شدن برنج حتما باید از دم کنی استفاده کنید.

🟢طرز تهیه برنج در پلوپز🟢

پخت برنج در پلوپز از روش های جدید امروزی می باشد. از ویژگی پخت برنج در پلوز باید سادگی آشپزی با آن اشاره کرد. 🟢ابتدا برنج را بشویید، و بمدت دلخواه بگذارید خیس بخورد. 🟢(هرچه بیشتر خیس بخورد در پلوپز بهتر طبخ می شود) 🟢برنج را به همراه آب و روغن و نمک در پلوپز بریزید، دقت کنید در پلوپز هر چقدر مقدار آب بیشتر باشد، برنج احتمال شفته یا خمیر شدنش زیادتر می شود! یک پیمانه آب برای برنج ایرانی کافیست. 🟢زمان معمول برنج ایرانی بر خلاف برنج خارجی در پلوپز کمتر است، مدت زمان پخت برنج ایرانی در پلوپز 40 الی 60 دقیقه می باشد.

شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.