کنافه چیست؟
این غذا نوعی دسر بسیار پر طرفدار در خاورمیانه به خصوص در ترکیه و کشور های عربی از جمله فلسطین میباشد. تلفظ آن در زبان عربی به نام کُنافه یا کَنافه و در زبان ترکی کونفه است. در هر دو دستور تهیه عربی و ترکی از رشته هایی که با آرد سمولینا تهیه میشود استفاده میگردد که معمولا در بسته های آماده در بازار موجود است و به نام رشته کادایف معروف است. دستور تهیه های مختلفی از آن وجود دارد. در بعضی از آنها انواع پنیر استفاده میشود، همچنین استفاده از نشاسته ذرت یا خامه و پنیر خامه ای نیز برای تهیه آن رایج است. حتی در رسپی تهیه انواعی از کنافه از رنگ های پودری خوراکی برای تغییر رنگ رشته کادایف استفاده میگردد و یا اینکه مغز آجیل هایی نظیر پسته، بادام و فندق و یا ادویه جاتی نظیر پودر دارچین، جوز هندی و … نیز در تهیه این دسر خوشمزه به کار میرود، که همه این ها بسته به ذائقه و سلیقه اقوام مختلف، متفاوت است.
🔸 مواد لازم برای تهیه کنافه 🔸
* رشته کادایف
* کره
* پودر قند
* شیر
* شکر
* نشاسته ذرت
* پنیر خامه ای بدون نمک
" طرز تهیه "
این دستور تهیه بسیار سریع بوده که در کمتر از 10 دقیقه تهیه میگردد و در عین حال جذاب و آسان نیز میباشد. برای تهیه آن ابتدا رشته کادایف را خورد نمایید. سپس در تابه مورد نظر کره را ریخته و بگذارید تا کاملا داغ شود. بعد از آن رشته کادایف خورد شده را به تابه انتقال دهید و بگذارید تا کاملا تفت گرفته و رنگ آن طلایی شود. بعد از این مرحله پودر قند را به آن افزوده و بگذارید تا مواد روی حرارت ملایم کاملا به خورد هم بروند. در ظرف جداگانه ای شیر و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کرده و نصف لیوان شکر را به آن بیافزایید و با هم زن دستی هم بزنید. بعد از یکدست شدن مواد آن را روی حرارت ملایم قرار داده و بگذارید تا مواد غلیظ شود. سپس پنیر خامه ای را به خمیر نرم روی حرارت اضافه نموده و به هم بزنید تا کاملا مخلوط شود و به قل خوردن بیفتد. سپس آن را از روی حرارت برداشته و بگذارید تا از دمای آن کاسته شود. مطابق ویدئو مواد را لایه لایه روی هم در ظرف مورد نظر قرار داده و میل نمایید. برای تزئین روی آن میتوانید از پودر پسته یا مغز آجیل استفاده نمایید.