۱-ظروف پذیرایی برای پیشغذا
بشقاب پیش غذا در اندازه های مختلف موجود است که از 17 سانتی متر شروع می شود. اکثر بشقاب های پیش غذا دارای نوک منحنی هستند. با این حال، آنها تورفتگی ندارند. بشقاب های پیش غذا نیز شبیه بشقاب های نان و کره هستند. تنها تفاوت این است که یک بشقاب پیش غذا کمی بزرگتر از بشقاب نان و کره است. از این بشقاب می توانید برای سرو پنیر و میوه استفاده کنید.

۲- ظرف پذیرایی برای شام
ظرف پذیرایی برای شام یک نوع بشقاب سرو است که برای غذاهای اصلی استفاده می شود. اندازه یک بشقاب شام معمولاً ۲۷ تا ۳۰ سانتی متر است. معمولاً بعد از سالاد، بشقاب شام پرمصرف ترین بشقاب در طول یک وعده غذایی است. به همین دلیل است که برای مهمانانمان جذاب به نظر میرسد که در یک ظرف پذیرایی شیک غذا بخورند.
۳-ظرف پذیرایی سالاد، مشابه ظرف غذاخوری
احتمالا شما هم متوجه شده اید که بشقاب های شام و بشقاب های سالاد چه قدر بسیار شبیه به هم هستند. بشقاب سالاد ظرف مخصوص سرو سالاد است. با شکل گرد و دو اندازه متفاوت مشخص می شود. اندازه بزرگ حدود 22 سانتی متر و اندازه کوچک تقریباً 20 سانتی متر است.

۴- به ظرف پذیرایی سس بیشتر توجه کنیم
معمولاً در مهمانی های رسمی، هنگام شام یک جا سسی زیبا ذهن ما را مشغول به خودش میکند. شکل قایقی مانندش بسیار گیرا و شیک است. کاربرد جا سسی سهل الوصول کردن ریختن سس بر روی سالاد و غذاها میباشد. و همین ظرافت میتواند مهمانی ما را جلوهایی متفاوت بدهد.
5-با بشقاب مخصوص دسر آن را خوشمزهتر کنیم
ما اغلب بشقاب دسر را هم در ضیافت های رسمی و هم در ضیافت های غیر رسمی پیدا خواهیم کرد. از بشقاب مخصوص دسر میتوان برای صرف میانوعده، پیشغذا و دسر استفاده کرد. این کار باعث میشود تا آشپزی ما و پذیراییمان بیشتر به چشم بیاید و همچنین مهمانهای ما تجربه بهتری از پیشغذا یا دسرشان داشته باشند.