بهزی

چه زمانی به پزشک مراجعه کنیم؟

زمان مطالعه 1 دقیقه

چه زمانی به پزشک مراجعه کنیم؟
زمانی که علائم اضطراب بر زندگی روزمره شما اثر می‌گذارند، حتما با روانشناس یا یک روانپزشک صحبت کنید. دریافت کمک حرفه‌ای باعث کنترل و مدیریت حالات هیجانی شدید و کاهش اثرات آن بر زندگی شما خواهند شد. در صورت لزوم می توانید با دکتر روانپزشک آنلاین مشورت کنید و هم می توانید به صورت حضوری به متخصص روانپزشک مراجعه کنید.
روش تشخیص حالات هیجانی شدید
روانشناس برای تشخیص این وضعیت از شما در مورد علائم و چگونگی تاثیر آن بر زندگی روزمره‌تان سوال می‌پرسد. سپس در صورت لزوم از پرسشنامه مخصوصی استفاده می‌کنند که هرچه با دقت بیشتری به سوالات آن جواب دهید، سریع‌تر می‌توان به نتیجه رسید. اگر شدت اضطراب شما بسیار بالا باشد، روانشناسان از راهنمای تشخیصی آماری انجمن روانپزشکان آمریکا (DSM-5) برای تشخیص نوع اختلال اضطرابی کمک می‌گیرند.
آیا اضطراب را می‌توان درمان کرد؟
روانشناسان و روانپزشکان برای انتخاب نوع درمان اضطراب به شدت حالات هیجانی و ترجیحات شما برای درمان توجه می‌کنند. اگر حالات هیجانی بسیار شدید باشد و اختلال اضطرابی تشخیص داده شود، پزشک بر اساس نوع آن بهترین گزینه درمانی را انتخاب خواهد کرد.
▪️ روان‌درمانی مانند درمان شناختی-رفتاری (CBT) و رفتاردرمانی مبتنی بر حساسیت‌زدایی ▪️ دارو درمانی مانند داروهای ضد اضطراب گروه بنزودیازپین‌ها (زاناکس، لورازپام و دیازپام) ▪️ تکنیک‌های آرامش مانند پرداختن به کارهای مورد علاقه خودتان، تمرینات تنفسی، مدیتیشن و یوگا ▪️ تغییر سبک زندگی مانند خواب کافی، کاهش مصرف کافئین، انجام فعالیت بدنی منظم، رعایت رژیم غذای سالم، ترک سیگار و الکل
چه زمانی به پزشک مراجعه کنیم؟
نتیجه اضطراب (Anxiety)
اضطراب ناشی از یک حالت هیجانی و نگرانی شدید در موقعیت استرس‌زا یا ناخوشایند است. این وضعیت می‌تواند در برخی افراد علاوه‌بر ایجاد اختلال در زندگی روزمره، اثرات منفی بر جسم آن‌ها وارد کند. در این حالت شما حتما به درمان حرفه‌ای توسط متخصص سلامت روان نیاز دارید.
شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.