بهزی

جست و جو در بهزی...

انواع تانکر آب پلی اتیلنی از لحاظ تعداد لایه ها

زمان مطالعه 1 دقیقه

انواع تانکر آب پلی اتیلنی از لحاظ تعداد لایه ها
بیاید قبل از هر چیزی یک باور نادرست را رد کنیم؛ تعداد لایه های یک تانکر پلاستیکی یا همان منبع پلی اتیلنی بر روی مقاومت منبع و یا قطر دیواره ها هیچگونه تاثیری نمی گذارد. تعداد لایه ها بیش از هر چیزی نوع کاربری مخزن را مشخص می کنند و شما هم باید با توجه به همان کاربری مد نظرتان اقدام به خرید کنید. منبع تک لایه منبع تک لایه نمی تواند مانع از نفوذ نور خورشید و یا لامپ و چراغ و… شود و به همین دلیل امکان رشد جلبک و باکتری در آب داخل مخزن وجود دارد. به همین دلیل است که این محصول برای مصارفی همچون ذخیره سازی آب شرب و دیگر مصارف خانگی مناسب نیست. البته منبع تک لایه مزیت هایی هم دارد؛ همچون امکان مشاهده سطح مایع داخل مخزن. پیشنهاد ما استفاده از مخزن یا تانکر تک لایه برای نگهداری برخی مشتقات نفتی مثل گازوئیل و … است. منبع دو لایه فوم دار منبع دو لایه فوم دار که با نام منبع انبساط باز نیز شناخته می شود مخصوص آب گرم است. به همین خاطر است که این منبع بیشتر در شوفاژخانه ها مورد استفاده قرار می گیرد. رنگ مخزن دو لایه اغلب زرد رنگ است . منبع 2 لایه فوم دار بر روی قسمتی از لوله های سیستم گرمایشی نصب می شود و به شکلی تغییراتی که به دلیل افزایش و کاهش فشار آب در سیستم گرمایشی به وجود می آید را کنترل می کند. منبع سه لایه این منبع مناسب ترین گزینه برای ذخیره سازی آب آشامیدنی و به طور کلی بهترین گزینه برای نصب در آپارتمان مسکونی و ساختمان های تجاری و … است. کشاورزان و باغدارانی که به کیفیت آب مورد استفاده برای آبیاری محصولات توجه دارند هم از منبع یا تانکر 3 لایه استفاده می کنند ( مخصوصا برای سیستم آبیاری قطره ای که عدم وجود جلبک و باکتری در مخزن آب، از گرفتگی قطره چکان ها جلوگیری می کند ). تانکر سه لایه اجازه نفوذ نور خورشید یا نور مصنوعی به داخل مخزن را نمی دهند که یک ویژگی بسیار مهم به حساب میاد چرا که امکان رشد جلبک به صفر می رسد. تانکر یا مخزن 3 لایه بهداشتی ترین مخزن موجود در بازار است که سلامت مصرف کنندگان را تضمین می کند. منبع 3 لایه یک لایه بیرونی دارد که می تواند حاوی مواد آنتی یو وی هم باشد. لایه وسطی یک لایه مشکی رنگ است که از نفوذ نور جلوگیری می کند. لایه سوم یا همان لایه داخلی هم لایه ای است که با مواد ذخیره شده تماس مستقیم دارد. در محصولاتی که استاندارد هستند و سیب سلامت دارند، این لایه داخلی از مواد خوراکی (Food Grade) ساخته می شوند. منبع چهار لایه و پنج لایه موضوع منبع چهار لایه و پنج لایه کمی پیچیده تر از منابع قبلی است. منبع 3 لایه برای تمامی مصارف بهداشتی مثل ذخیره آب شرب و مواد خوراکی مناسب است، برای همین دلیل استفاده از منبع 4 لایه و 5 لایه نامشخص است. برخی تولید کنندگان یک یا دو لایه فوم به منبع یا تانکر 3 لایه اضافه می کنند تا تانکر در شرایط آب و هوایی سخت هم توان کار داشته باشد. بعضی تولید کنندگان هم به جای یک لایه مشکی رنگ میانی، از 2 یا 3 لایه مشکی رنگ استفاده می کنند و اسم محصول نهایی را تانکر 4 لایه و 5 لایه می گذارند که در عمل هیچ تفاوتی با تانکر 3 لایه ندارند. توجه کنید که دسته اول که گفتیم فقط برای شرایط آب و هوایی خیلی سخت توجیه دارد و مورد استفاده است (نه گرما و سرمایی که در 90 درصد شهر های ایران تجربه می کنیم). دسته دوم اما فقط خرج اضافی هستند چرا که یک لایه مشکی رنگ وسطی در عمل با 2، 3 یا 10 لایه مشکی هیچ فرقی نمی کنند؛ هیچ فرقی !
شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.