بهزی

آشنایی با انواع ابزار آلات صنعتی و کاربرد های متنوع آن‌ ها

زمان مطالعه 1 دقیقه

آشنایی با انواع ابزار آلات صنعتی و کاربرد های متنوع آن‌ ها

ابزار صنعتی چیست؟

به تمام ابزارهایی که با یک نیروی محرکه‌ی قدرتمند به ما کمک میکنند تا کارها را با سرعت، دقت و کیفیت بالاتری انجام دهیم، ابزار صنعتی میگویند. این ابزارها بر اساس نیروی محرکه‌ی متفاوت ۴ دسته تقسیم میشوند

انواع ابزارآلات صنعتی

دسته‌بندی ابزارآلات به صورت زیر است: ابزار آلات صنعتی بادی ابزار برقی ابزار خودرویی ابزار صنعتی بنزین
آشنایی با انواع ابزار آلات صنعتی و کاربرد های متنوع آن‌ ها

انواع ابزارآلات صنعتی بادی

نیروی محرکه در این دسته‌ از ابزارها، فشار باد است. این نوع ابزار آلات نسبت به سایر گزینه‌ها استهلاک پایینی داشته و معمولا در کارخانه‌های بزرگ به کار گرفته‌میشوند. از انواع ابزارآلات صنعتی بادی :

جغجغه بادی

یکی از کاربردی‌ترین ابزار‌ها در صنایع، جغجغه بادی است که برای بستن پیچ‌ها از آن استفاده میشود. هرگاه احساس کردید که به پیچی دسترسی ندارید میتوانید از جغجغه بادی بهره ببرید.

میخکوب بادی

همان‌طور که از اسم این محصول پیداست برای کوبیدن میخ استفاده میشود. منگنه‌کوب‌ یا میخکوب بادی در صنایع نجاری و کابینت‌سازی بسیار پرطرفدار و کاربردی بوده و کار صنعتگران این حوزه را ساده‌تر می‌کند.

انواع ابزارآلات برقی

پیشرفت تکنولوژی باعث شده که لوازم برقی به جایگاه بالایی در زندگی ما دست پیدا کنند. در صنایع و کارخانجات نیز به همین صورت بوده و بخش عظیمی از وظایف بر دوش ابزارآلات صنعتی برقی است. این ابزارها با استفاده از برق و در برخی موارد، توسط باتری قابل شارژ کار میکنند تا هنگامی که به پریز برق دسترسی نداریم باز هم کارمان لَنگ نماند.
آشنایی با انواع ابزار آلات صنعتی و کاربرد های متنوع آن‌ ها

کمپرسور هوا

امروزه استفاده از کمپرسور هوا به یک بخش اجتناب ناپذیر در صنایع بدل شده است. این دستگاه با استفاده از موتور الکتریکی، هوا را در مخزن خود ذخیره و فشرده کرده و با استفاده از آن وظایف زیادی را انجام میدهد. از کاربردهای کمپرسور هوا میتوان موارد زیر را نام برد:
پر کردن سیلندر گاز پنچرگیری راه‌اندازی ابزارهای پنوماتیک مانند جک‌ استفاده در فرایند‌های صنعتی در حجم گسترده. مثلا اکسیداسیون برای کک‌سازی نفت استفاده برای توربوشارژ اتومبیل بازکردن گرفتگی سینک ظرفشویی

فرز برقی

از فرز برای تیز کردن سایر ابزارها و همچنین برشکاری و تراشکاری فلزات استفاده می‌شود. از دیگر کاربردهای آن میتوان به پولیش‌کاری، بریدن سنگ، بتن، پیچ، لوله‌های PVC و… و صاف‌کردن سطوح(با از بین بردن بیرون‌زدگی‌ها) اشاره کرد.
شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.