بهزی

معرفی انواع رادیاتور شوفاژ

زمان مطالعه 1 دقیقه

معرفی انواع رادیاتور شوفاژ

ضرورتاً رادیاتور و شوفاژها به یک صورت و شکل نمی باشند و شما بر اساس محیط خانه و فضا می توانید انواع و اقسام رادیاتور ها را انتخاب کنید ولی سوالی که برای بسیاری از کاربران هومتیک ایجاد می‌شود این است که رادیاتور ها به چند دسته تقسیم می شوند و کدام یک کارایی بهتری نسبت به آن یکی دارند. در این بخش ما قصد داریم برای شما تجزیه و تحلیلی از انواع و اقسام این وسایل کاربردی انجام داده و ارزیابی کنیم برای چه سبک خانه ای کدام جنس رادیاتور مناسب تر هستد. "رادیاتور پنلی "

از رایج ترین رادیاتور های داخل کشور که در هر خانه ای نیز دیده می‌شوند رادیاتورهای پنلی هستند که معمولاً از فولاد سخت ساخته می شوند. به منظور اینکه شما بخواهید رادیاتورهای پنلی را ایجاد کنید ابتدا باید ورقه های فولادی را وارد دستگاه های اتوماتیک و نیمه اتوماتیک کرده تا به آنها شکل مد نظر خود را بدهید. بعد از اینکه این فرقه های فولادی به اشکال مورد نظر شما درآمده‌اند می توانید آنها را با استفاده از تجهیزات تمام الکترونیکی و رنگ اپوکسی پلی استر تزئین کرده و سپس روانه بازار کنید. از آنجایی که این شوفاژ ها ابعاد کوچکی دارند در بسیاری از خانه ها به کار می روند و فضا را محدود نمی‌کنند. از دیگر مشخصه های این رادیاتورها هزینه پایین نصب تعمیر و نگهداری آنها می باشند. از حسن های استفاده از شوفاژ های پنل ای ظاهر بسیار زیبای آن ها می باشند که دکوراسیون خانه را منحصر به فرد می کند. کسانی که از این پنل ها استفاده می کنند خیلی نباید نگران هواگیری رادیاتور های خود باشند. علاوه بر این از آنجایی که این مدل رادیاتور ها به صورت پره ای عمل می کنند گرمای بسیار زیادی را از خود منعکس می کنند که همین مسئله تحت تاثیر صاف بودن سطح بدن انسان ها می باشد " رادیاتور پره ای " از سبک های سنتی رادیاتور در داخل کشور که خانه ‌های قدیمی مملو از آنها بود. این رادیاتورها که از جنس فولاد و آلومینیوم می باشند بیشتر به دلیل استحکام بسیار بالا شناخته می شوند. به دلیل جنس خاص آن ها شما می توانید از آنها در در بخشهای و مرطوب خانه مانند حمام نیز استفاده کنید. اصلی ترین نقطه منفی استفاده از این نوع شوفاژ ها مصرف و قیمت بسیار بالای آن ها می باشد. امروزه به دلیل بالا رفتن قیمت ماده اولیه تولید این رادیاتورها تهیه آن ها خیلی مقرون به صرفه نمی باشد.

" رادیاتور حوله خشک کن "

امروزه یکی از الزامات اصلی ساخت خانه تعبیه رادیاتور حوله خشک کن در حمام ها می باشد. این رادیاتورها که معمولاً از سه جنس شیشه ای ، آلومینیومی و استیل می باشد به دلیل ساختار خودشان کاربرد و کارایی بسیار بالایی دارند علائم باور عمومی مصرف انرژی آنها بسیار پایین است. محبوب ترین شوفاژ های حوله خشک کن در ایران از جنس استیل می باشند ولی در کشورهای پیشرفته و حتی خانه های لاکچری ایران از جنس شیشه ای نیز استفاده می شود. از حسن های استفاده از شوفاژ های استیل قابلیت نصب بسیار آسان آنها می باشد که سبب می شود نه تنها فضای کل حمام را گرم کنند بلکه حوله ها و وسایل دیگر را نیز به درستی خشک میکند.

" رادیاتور قرنیزی "

آیا قرنیزها را که در شرکت ها و بخش های مختلف دکوراسیون داخلی از آنها استفاده می شوند را مشاهده کرده اید؟ امروزه یکی از مدرنترین روش های گرم کردن خانه ها استفاده از رادیاتورهای قرنیزی می باشد ، که در گوشه خانه ها نصب شده و سبب می شود خانه نه تنها زیبایی خود را حفظ کرده بلکه بلکه با فرایند بهتری گرم کردن خانه را انجام دهد. از مهم‌ترین حسن های به کارگیری این رادیاتورها عدم نشتی و خرابی قرنیزهای حرارتی می باشد که بحث هواگیری را نیز به حداقل ترین میزان رسانده و مهمتر از آن هزینه های بالای لوله کشی های حجیم را نیز از میان می برد. علاوه بر مسائلی که گفته شد مصرف انرژی این رادیاتورها بسیار پایین بوده ولی بازدهی حرارتی آنها نسبت به دیگر رادیاتور ها بالاتر می باشد

" رادیاتور برقی "

یکی از مدرن ترین و جدیدترین رادیاتور هایی که در دنیا نیز بسیار محبوب می باشد رادیاتورهای برقی هستند. از آنجایی که هزینه گاز در ایران بالا نمی باشد این رادیاتورها در ایران خیلی محبوب نشده و بیشتر در کشورهایی که هزینه گاز طبیعی بسیار بالا بوده استفاده می شوند. به عنوان مثال ایرانیانی که در ترکیه هستند از این رادیاتورها به کرات استفاده می کنند و هزینه انرژی آنها را تا حد زیادی کاهش می دهد. از آنجایی که این رادیو تارها به جای گاز از برق استفاده می کنند راندمان آنها نسبت به رادیاتور های دیگر پایین تر بوده و داخل ایران هزینه بیشتری را در بر خواهد داشت . " رادیاتور شیشه ای "

از جدیدترین مدلهای رادیاتور در داخل کشور که بیشتر جنبه دکوراتیو و تزئینی دارد تا بحث گرمایشی، رادیاتورهای شیشه ای می باشند. این رادیاتورها از آنجایی که بیشتر به منظور دکوراسیون های داخلی تهیه شده اند به شما این امکان را می دهند تا به لطف انعطاف پذیری بالای خود طرح‌ها و رنگ‌های مختلف را در آن پیاده سازی کنید و زیبایی خانه خود را افزایش دهید. از آنجایی که سیستم های گرمایشی مانند بخاری و یا حتی شومینه با محدودیت های فضا برای نصب روبرو هستند افرادی که قصد دارند در فضاهای بسیار محدود بهترین ابزار را وصل کنند رادیاتور های انتخابی مناسب برای آنها می باشد. " رادیاتور لوله ای "

رادیاتورهای لوله‌ای که معمولاً توسط خود افراد نیز قابل طراحی می باشند ، استفاده از آنها دیگر در ایران بسیار منسوخ شده و تنها در برخی از خانه های قدیمی و آن هم در بخش حمام و خشک کنه هول استفاده میشود. در این نوع شوفاژ ها لوله ها به صورت عمودی یا افقی در کنار هم قرار گرفته می شود با یک طراحی ساده امکان گرم کردن خانه فراهم می‌شود.

شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.