در زمان انتخاب امداد خودرو و استفاده از خدمات آن، موارد بسیار زیادی ممکن است که ذهن ما را درگیر کند. از این موارد میتوان به با کیفیت بودن خدمات امداد خودرو، زمان رسیدن آن، تقلبی نبودن، قیمت و تعرفه خدمات و… اشاره کرد. به طور کلی باید پیش از انتخاب امداد خودرو در رابطه با آن تحقیق کرده و از کیفیت خدمات و خدمت دهی آنَها اطلاعات لازم را کسب کرد. در واقع شما باید همین حالا یک امداد خودروی مناسب که در سطح منطقه مورد نظر شما به فعالیت می پردازند، انتخاب کرده و اطلاعات ارتباط با آن را همچون شماره تماس، آدرس وبسایت و… را در گوشی و یا در خودروی خود نگهداری کنید؛ چرا که در زمان وقوع نقص فنی و مشکلات خودرو به سختی میتوان یک امداد خودروی مناسب را پیدا کرد. ما در این مطلب به بررسی نکات مهم استفاده از امداد خودرو پرداخته و به شما خواهیم گفت که در زمان استفاده از خدمات امداد خودرو به چه نکاتی توجه کنید.
نکات مهم استفاده از امداد خودرو
به طور کلی میتوان موارد و نکات مهم استفاده از امداد خودرو را در دو دسته اصلی بیان کرد:
۱) شناخت و تشخیص امداد خودرو معتبر ۲) کیفیت خدمات امداد خودرو در واقع یافتن یک امداد خودرو شناخته شده که تمامی مجوزهای لازم را داشته باشد و از کادر امدادی و امدادرسانانی معتبر برخوردار باشد مورد بسیار مهمی است و اهمیت زیادی دارد. در مقابل میزان توانایی این امداد خودرو و امدادرسانان آن در خدمت دهی، تجربه، میزان مهارت، تجهیزات لازم و توانایی آنها در رفع مشکلات مطرح میشود.امدادگر
صلاحیت های عمومی:
صلاحیت های عمومی شامل مواردی همچون داشتن گواهی عدم سوء پیشینه، حداقل سن ۲۲ سال و حداکثر سن ۵۵ سال، داشتن گواهی عدم اعتیاد به مواد مخدر، داشتن گواهی پایان خدمت یا معافیت، معرفی تعداد ۳ نفر از همکاران امدادرسان به همراه شماره تماس، سلامت جسمی و روانی ( گواهی از متخصص مغز و اعصاب)، توانایی انجام کارهای فنی و فیزیکی در هنگام امدادرسانی، دارا بودن حداقل گواهینامه پایان دوره ابتدایی، کروکی محل سکونت به همراه آدرس و شماره ثابت دقیق، احراز صلاحیت فردی بر اساس آئین نامه اماکن است و یکی از نکات مهم در استفاده از امداد خودرو به شمار میرود. صلاحیت های فنی و تخصصی: هر امدادگر برای کسب صلاحیت های فنی و تخصصی باید دارای گواهی نامه پایه ۲ باشد، دوره های آموزش مدیریت عملیات امداد در زمان بروز حادثه (آشنایی با وظایف کلیه گروه های درگیر در زمان امدادرسانی البته بعد از اشتغال) را گذرانده و گواهینامه امدادگر ۲ امدادخودرو از مراکز آموزش فنی و حرفه ای(دارندگان گواهینامه برق و مکانیک خودرو از دو سال قبل نیز مورد تائید است) و گواهینامه پایان دوره آموزشی مقدماتی کمکهای اولیه از هلال احمر را دارا باشد.