بهزی

جست و جو در بهزی...

تریلر

زمان مطالعه 1 دقیقه

تریلر

تریلر چیست و به چه معناست

تریلر به معنای بارکش است و در واقع به کامیون های باربری بسیار بزرگی گفته می شود که توانایی حمل بار تا 24 تن را دارد.این تریلر ها معمولا توسط کمپانی های بسیار بزرگ و مختلفی مانند:مرسدس بنز،اسکانیا،ولوو و ….. تولید می شوند که در سر تا سر جهان کاربرد و فروش بسیار بالایی دارند.

انواع تریلر ها

1-تریلی کفی

تریلی کفی یکی از ساده ترین مدل کامیون ها است که از یک قسمت باری ساده بدون سقف و بدنه استفاده می کند. موارد استفاده از تریلی های کفی: این مدل تریلر ها برای جابجایی انواع مواد استفاده می شوند.موادی مانند:تیرآهن،مصالح ساختمانی،و حتی در برخی موارد یک خانه کامل!. 2-تریلی های ترانزیت: یک دیگر ازانواع تریلر ها تریلی ترانزیت،تریلی هایی هستند که به نام تریلی های اتاق دار نیز مشهور اند و بدنه و سقف در قسمت بار مجهز شده اند.معمولا قسمت بار تریلی های ترانزیت ضد آب و ضربه می باشد این تریلی ها برای جا به جایی موادی که نیاز به مراقبت بیشتری در طول مسافت دارند کاربرد بالایی دارد. 3-تریلی های لبه دار: این مدل تریلی ها معمولا در طرفین و انتها از پنل های چوبی بهره بهره برده اند،.ارتفاع دیواره این کامیون ها در حالت استاندارد و معمولی باید 80 سانتی متر با کف اتاق فاصله داشته باشند. موارد استفاده از تریلی های لبه دار: این نوع از تریلی ها برای موادی که به صورت بسته بندی هستند معمولا بارگیری نمی شوند،خاک،شن،مواد دیگری که بدون بسته بندی هستند بیشتر برای این نوع از تریلر ها استفاده می شوند 4-تریلی کمپرسی: تریلی های کمپرسی دارای اتاقک هایی هستند که توسط یک جک بلند شده و تخلیه بار را آسان می کند. منابع استفاده از تریلی های کمپرسی:

در جواب به سوال انواع تریلر ها چیست؟یکی دیگر از موارد آن تریلی های کمپرسی است این نوع از تریلی کاربرد زیادی در خاک برداری انواع مصالح ساختمانی مانند(شن،ماسه،خاک،آجرو….) دارد.کاربرد های دیگری نیز دارد اما بیشترین درصد کاربرد این نوع از تریلی ها حمل موادی است که صرفا قرار است در محل مورد نظر تخلیه شوند.

5-تریلی بغل بارشو: تریلی بغل بازشو از مدلی است که دیوار کناری آن برای بارگیری باز می شود،معمولا برای بار کردن کنده های درخت که طول زیاد و هم چنین سنگین وزن هستند کاربرد بسیار زیادی دارد.
6-تریلی یخچالی: در جواب به سوال انواع تریلر ها چیست؟یکی دیگر از موارد آن تریلی های یخچالی است تریلی های یخچالی همان طور که از نامش پیداست دارای یک سردخانه و سیستم تهویه مطبوع مناسبی در بخش بار است که از فاسد شدن بار کامیون جلوگیری کرده و موجب عمر بیشتر بار می شود. منابع استفاده از تریلی های یخچالی: از تریلی های یخچالی بیشتر برای انتقال موادی هم چون انواع گوشت های منجمد شده،ماهی ها و موادی که در بازه های زمانی کوتاه فاسد می شوند استفاده می شود. 7-تریلی تیغه: قسمت بار تریلی تیغه یا تیغه دار به وسیله تیغه ای طولی با محور به دو نیمه نیمه مساوی تقسیم شده اند.این تریلی ها به خودی خود دارای قسمت بار نیستند و کانتینر های مورد باری مورد نیاز به روی آنها قرار گرفته می شود. موارد استفاده از تریلی تیغه: این نوع از تریلی ها بسته به خود نیاز اشخاص می تواند بار داشته باشد و نصب بار پشت کامیون آنها دلخواه است.

تریلی 40 فوت:

یکی از ابعاد متداول کانتینر های باری 12 متر یا 40 فوت می باشد.این کانتینر ها با توجه به حجم و ابعاد خودشان بارگیری مناسبی را انجام می دهند و در باربری زمینی و دریایی استفاده ی ویژه ای دارند.

موارد استفاده از تریلی های 40 فوت: تریلی های 40 فوت برای حمل و نقل این کانتینر ها (کانتینر هایی با بار 12 متر یا 40 فوت ) استفاده می شوند.

تریلی 20 فوت:

از اندازه های متداول دیگر کانتینر های باری 20فوت یا همان 6 متر می باشد.این مدل کانتینر ها بعد از مدل های 40 فوتی بیشتر استفاده را در ما بین کانتینر های باری دارند.تریلی های 20 فوت نیز بهترین و مطمئن ترین وسیله برای حمل زمینی این بار ها است.

شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.