بهزی

کاربرد های چسب

زمان مطالعه 1 دقیقه

کاربرد های چسب

چسب همه کاره

چسب همه کاره پلیمری است که درون استون یا تینر حل شده و پس ترکیب با حلال چسب از پلیمر جدا شده و در نهایت ماده ای سخت ایجاد می‌شود. از چسب همه کاره در ماکت سازی برای چسباندن مقوا‌، چوب، پارچه و … استفاده می شود. از این چسب نمی‌توان روی قطعات فومی استفاده کرد زیرا با داشتن حلال های نفتی باعث خورده شدن فوم می شود. سرعت خشک شدن و قدرت چسبندگی چسب همه کاره متوسط است. از چسب های همه کاره نمی توان در ساخت ماکت‌ دقیق استفاده نمود ولی برای ساخت ماکت مقوایی و چوبی ساده بسیار مناسب است. دقت داشته باشید که هنگام استفاده از این چسب باید در محیطی با تهویه مناسب باشید زیرا تماس طولانی با آن ممکن است باعث بروز مشکلات تنفسی و مغزی شود.

چسب فوم

چسب فوم از انواع چسب مایع و شفاف است که در ترکیب آن از مواد حلال فوم استفاده نشده و باعث می‌شود بتوانید از آن برای چسباندن انواع فوم استفاده کنید. زمان لازم برای خشک شدن این چسب نسبتا طولانی و قدرت چسبندگی آن پایین است. این چسب استحکام کافی و بالایی ندارد به‌همین جهت برای استفاده به‌صورت حرفه‌ای و ماکت‌سازی مناسب نیست اما می‌توانید از آن برای ساخت ماکت‌های بسیار ساده و اولیه استفاده کنید.

چسب تفنگی یا حرارتی

چسب تفنگی بدنه‌ای پلاستیکی داشته که چسب در آن قرار گرفته و با المنت برقی داخل بدنه این چسب را ذوب کرده که از سر فلزی جلوی دستگاه خارج می شود. چسب حرارتی برای چسباندن انواع پلاستیک مناسب است اما برای کارهای ظریف مناسب نیست. هم‌چنین از چسب تفنگی یا حرارتی می‌توان برای چسباندن فوم استفاده کرد بدون اینکه مشکل آب شدن فوم را داشته باشید. استفاده از این چسب نیازمند برق است. هنگام کار با چسب تفنگی مراقب خروجی فلزی داغ دستگاه باشید.

چسب چوب

در همه‌ی خانه‌ها صندلی چوبی که کسی جرات نشستن روی آن را ندارد یا قاب عکسی که همه‌ی گوشه‌هایش با هم فاصله‌دارند، پیدا می‌شود. چسب چوب ، برادر چسب مایع رنگ زرد بوده و قیمت ارزان و استحکام بالایی دارد. چسب‌ چوب عادی برای استفاده در فضاهای داخلی به کار رفته و برای استفاده‌ از چسب چوب در فضای باز مانند تراس و ایوان مطمئن شوید عبارت “exterior” (برای فضاهای خارجی) روی بسته‌بندی ذکر شده باشد.

شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.