بهزی

کاربردهای ام دی اف

زمان مطالعه 1 دقیقه

کاربردهای ام دی اف

ام دی اف اشکال مختلفی دارد که هر کدام کاربردهای متفاوتی در صنایع دارند. تقریبا هر آنچه به وسیله‌ی چوب طبیعی ساخته می‌شد، با این متریال نیز قابلیت ساخت دارد. یکی از متداول‌ترین کاربردهای ام دی اف، ساخت کابینت آشپزخانه و یونیت کابینت است که به راستی انقلاب بزرگی در صنعت کابینت و کمد دیواری به وجود آورده است. همان طور که احتمالا می‌دانید، اسکلت و بدنه‌ی اکثر مدل های کابینت آشپزخانه از ورق ام دی اف سفید صابونی یا رنگی ساخته شده است. به غیر از کاربرد در آشپزخانه و کابینت‌ها، از ورق ام دی اف در دکور و دیزاین فروشگاه‌ها، در ساخت انواع لوازم چوبی مانند میز، سرویس خواب، بوفه و دکوریجات استفاده می‌شود. حتی از نمونه‌های دیگر آن با خصوصیات خاص، در ساخت پارکت و کف‌پوش و نمای ساختمان‌ها نیز استفاده می‌شود. خصوصیات قابل توجه MDF باعث شده این محصول نقش پررنگی در زندگی امروز ما داشته باشد و ساخت بسیاری از مصنوعات زندگی ما وابسته به آن باشد.

کابینت ام دی اف

کابینت ام دی اف را می‌توان متداول‌ترین کابینت در آشپزخانه‌های ایرانی دانست. این کابینت به لحاظ قیمت تمام شده در رنج متوسط قرار دارد و نسبت به سایر مدل‌های کابینت، قیمت مناسب‌تری دارد به همین دلیل به کابینت اقتصادی معروف است. در این نوع کابینت، بر روی ام دی اف یک روکش از جنس PVC، ممبران یا انواع دیگر کشیده می‌شود و علاوه بر بهبود قابلیت‌های آن باعث زیبایی و رنگ پذیری MDF نیز می‌شود. نمونه‌ کابینت‌هایی که به وسیله‌ی MDF ساخته می‌شوند از نظر طرح و مدل بسیار متنوع هستند که حتما طرح مورد نظرتان را بین آن‌ها خواهید یافت. با توجه به انعطاف‌پذیری MDF در ساخت کابینت، بیشترین تنوع طرح و مدل کابینت مربوط به این متریال است. از کابینت‌های بلند و کشیده گرفته تا مدل کابینت‌های یکسره تا سقف، همچنین کابینت‌ جزیره یا کابینت منحنی همگی قابلیت ساخت با این متریال منحصر بفرد و جذاب را دارند.

آشپزخانه ام دی اف

حتی اگر از کابینت ام دی اف برای آشپزخانه به عنوان نمای کابینت‌ها استفاده نکنید، احتمالا باز هم بخشی از آشپزخانه شما از ام دی اف تشکیل شده است. تقریبا می‌توان گفت یونیت اکثر نمونه‌های کابینت آشپزخانه از جنس ام دی اف است؛ مگر در نمونه‌های خاص که از متریال‌های دیگری مانند PVC یا پلی‌وود و یونیت فلزی استفاده می‌شود. در بسیاری از موارد، حتی دیوارپوش یا کف‌پوش آشپزخانه می‌تواند از جنس MDF باشد. بنابراین خواهید دید که حتی اگر کابینت‌های شما ازین متریال تشکیل نشده باشد، به هر حال بخشی از آشپزخانه‌تان از ام دی اف ساخته شده است. به علاوه، به وسیله‌ی کابینت‌ ام دی اف می‌توان به آسانی عیب‌ها و ایرادهای آشپزخانه را پوشاند؛ زیرا این متریال انعطاف بالایی در ساخت دارد و دست طراحان را باز می‌گذارد تا مدل‌های متنوع‌تری را طراحی کنند.

آرک آشپزخانه ام دی اف

اگر از مدل کابینت ام دی اف برای آشپزخانه‌تان استفاده می‌کنید، آرک آشپزخانه MDF می‌تواند زیبایی آشپزخانه را تکمیل کند. نصب و تعبیه آرک MDF در آشپزخانه‌های مدرن، هارمونی و زیبایی بیشتری را در آشپزخانه به وجود می‌آورد. همچنین باعث می‌شود بتوانید از بخش تزئینی آرک برای قرار دادن وسایل و لوازم ویترینی استفاده کنید. آرک آشپزخانه ام دی اف معمولا با رنگ، طرح و مدل کابینت‌ها هماهنگ است و رابط زیبایی بین فضای آشپزخانه و اتاق نشیمن خواهد بود.

دیوارپوش ام دی اف

یکی از محصولات جانبی که به وسیله‌ی MDF ساخته می‌شود، دیوار پوش ام دی اف است که از ورق‌های بسیار نازک این متریال ساخته می‌شود. نصب و تعبیه دیوار پوش در قسمتی از فضای منزل یا فضای اداری، باعث زیبایی و ایجاد فضای مدرن می‌شود. دیوارپوش ام دی اف در مقابل خط و خش و کثیفی مقاوم است و نصب آن نیز آسان است و با سرعت بیشتری انجام می‌شود. از دیوارپوش ام دی اف در مکان‌های اداری، رستوران‌ها و حتی مدارس و محیط آموزشی به وفور استفاده می‌شود. طرح‌ها و رنگ‌های دیوارپوش MDF بسیار متنوع است و به صورت پنل‌های مجزا در کنار یکدیگر نصب می‌شوند تا سطح دیوار به طور کامل پوشش داده شود.

شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.