بهزی

جست و جو در بهزی...

خواص کشمش

زمان مطالعه 1 دقیقه

خواص کشمش

کاهش احتمال ابتلا به بیماری های دهان و لثه

شاید کشمش نوعی خوراکی شیرین و یا چسبنده ای محسوب شود، اما جالب است بدانید که می تواند به سلامت دهان و همچنین دندان های انسان کمک کند. در کشمش نوعی مواد شیمیایی از نوع گیاهی وجود دارد که توانایی مقابله با باکتری های دهانی، پوسیدگی دندان مشکلات لثه مقابله کند و تا حد زیادی به آن ها التیام ببخشد.

کنترل فشار خون

مصرف کشمش احتمال ابتلا به سکته مغزی را کاهش می دهد. افرادی که درگیر فشار خون بالا هستند، اگر دو سه بار در روز به مصرف کشمش بپردازند، برای فشارشان مفید می باشد. کاهش فشار خون با مصرف کشمش به نسبت دیگر میان وعده ها یا خشکبارها بیشتر است.
کشمش الکترولیت های سالم قلب را در خود جای داده است و توانایی جلوگیری از کاهش پروتئین در بدن انسان را دارد. پتاسیم موجود در کشمش هم از مواد معدنی هایی به شمار می رود که در عملکرد سلول ها، بافت ها و اندام های مختلف انسان تاثیر مثبتی دارد. همچنین در صورتی که پتاسیم دریافتی بدن از طریق رژیم غذایی افراد صورت گیرد، کاهش ابتلا به سکته مغزی را در پی دارد.

جلوگیری از ابتلا به سرطان

رادیکال های آزاد از مواردی به شمار می رود که در بدن انسان باعث رشد سلول های سرطانی و افزایش آن ها می شود. آنتی اکسیدان موجود در کشمش، توانایی مقابله با رادیکال های آزاد را دارد. در نتیجه به مصرف کشمش تا حد زیادی می توان از ابتلا به سرطان جلوگیری کرد و یا درصورت مبتلا شدن به درمان آن کمک کرد.

کمک به هضم غذا

مصرف کشمش نقش موثری در روند گوارش ایفا می کند. از آنجایی که سرشار از فیبر محلول و نامحلول می باشد، امکان حرکت مواد زائد در روده را به راحتی فراهم می کنند و باعث می شود افراد یبوست و یا اسهال را با مصرف کشمش، تجربه نکنند.

کنترل دیابت

در صورتی که افراد کشمش را در قالب یک میان وعده استفاده نمایند، به کسانی که به بیماری دیابت از نوع دوم مبتلا هستند، بسیار کمک می کند.

شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.